Şimdi Ara

Kocaeli tıp mı ? Selçuk tıp mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Oncelikle bi aciklama yapmak istiyorum. Ben su ana kadar itu ehb istiyordum % 90 ihtimalle de gelir ama bazı seyleri dusununce tıp daha iyi geldi.
    Malum su ana kadar muhendislik endeksli hareket edince tıp fakulteleri hakkinda pek bilgim olmadi. Biraz arastirdim işte. Kocaeli tıp ile selcuk tıp arasinda kaldim. Hangisini onerirsiniz ve neden ? Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Eğitim olarak kocaeli tıp daha iyi diyorlar ama konyaya yakınsan selçukta iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: zabonyzabon

Eğitim olarak kocaeli tıp daha iyi diyorlar ama konyaya yakınsan selçukta iyidir

Ya benim icin mesefenin bi onemi yok. Sanliurfada yasiyorum. Hani ha kocaeli ha konya pek farketmez. Egitim ve sosyal yasam daha on planda benim icin

• O zaman bence kocaeli derim istanbula çok yakın istediğin zaman gidersin kafa dağıtırsın eğitim olarakta bir iki tık önde

• Ben yukarıda söylenenin aksine selçuk tıp ya da meram tıpı daha iyi duydum hocam, kocaelinde yasayip vazgeçen arkadaşım oldu şimdi meram tıpta ve çok memnun. Selçuk yeni bi üniversitedir meram tıp daha köklüdür şehir merkezine yakındır. Diğer türlü kampus şehrin dışında gibi bi yerde yer alır. Tabi karar sizin ama eğitim ve sosyal hayat diyorsanız meram tıp derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: maddworld

Ben yukarıda söylenenin aksine selçuk tıp ya da meram tıpı daha iyi duydum hocam, kocaelinde yasayip vazgeçen arkadaşım oldu şimdi meram tıpta ve çok memnun. Selçuk yeni bi üniversitedir meram tıp daha köklüdür şehir merkezine yakındır. Diğer türlü kampus şehrin dışında gibi bi yerde yer alır. Tabi karar sizin ama eğitim ve sosyal hayat diyorsanız meram tıp derim.

Arkadaşınız neden bırakmış kocaeliyi?

• Hocam kocaeli çok zor diyolar. Siz bilirsiniz

• Up

• Upppp

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.