Şimdi Ara

Kocaeli Tıp Mı Uludağ Tıp Mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ilk yılın nasıl geçti?
    Yurtları araştırıyorum ama iyi olan pahalı, ucuz olan kötü. Yurda gideceğine eve çık diyen var. Sen yurt meselesini hallettin mi?(Nasıl?)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtları araştırıyorum ama bi şey bulabildiğim söylenemez. Yurt meselesini halleden var mı?

• sizce araba mı yurt mu ev mi? koü için hangisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferien

ilk yılın nasıl geçti?
    Yurtları araştırıyorum ama iyi olan pahalı, ucuz olan kötü. Yurda gideceğine eve çık diyen var. Sen yurt meselesini hallettin mi?(Nasıl?)

tıp yoğun olduğu için haliyle yorucu geçti.

yurt meselesini halletmedim daha. bakıcam artık. uygun bi yer bulmaya çalışcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: crista galli

quote:

ilk yılın nasıl geçti?

hocam sıralamam 4600 . Dokuz eylül uludap ve kocaeli arasında kararsızım kocaeliden memnun musunuz
  • kocaeli tıp çok iyidir.
  • kou muh nasikdir. adi falan marka degil caydiriyor.

yurt durunu nasil ne kadarlar uzakliklari ne umuttepeye servis parasimi vercez bide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altunumut13

quote:

quote:

ilk yılın nasıl geçti?

hocam sıralamam 4600 . Dokuz eylül uludap ve kocaeli arasında kararsızım kocaeliden memnun musunuz

kocaeliden çok memnunum ben.gayet iyi bir okul.3700 sıralama ile yazmıştım ben de.

uludağı ele bence. sınav sistemi vize final şeklinde. yıl boyun bir sürü sınav yapıyolar. sürekli çalışma halinde bırakıyo öğrencileri. bu şekilde sistemi olan okul nerdeyse kalmadı. çoğu tıp fakültesi bizim gibi hacettepenin entegre sistemine geçiyor. çapa, cerrahpaşa bile geçti.

9 eylül iyidir. ama bi kötü yanı var en erken derse başlayıp en geç dersleri bitiren tıp fakültesi. temmuzda yaz tatiline girebiliyorlar anca. evin kocaeliye yakınsa kocaeliyi izmire yakınsa 9 eylülü yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 15 Temmuz 2014; 21:29:59 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

ilk yılın nasıl geçti?

kocaeliden çok memnunum ben.gayet iyi bir okul.3700 sıralama ile yazmıştım ben de.

uludağı ele bence. sınav sistemi vize final şeklinde. yıl boyun bir sürü sınav yapıyolar. sürekli çalışma halinde bırakıyo öğrencileri. bu şekilde sistemi olan okul nerdeyse kalmadı. çoğu tıp fakültesi bizim gibi hacettepenin entegre sistemine geçiyor. çapa, cerrahpaşa bile geçti.

9 eylül iyidir. ama bi kötü yanı var en erken derse başlayıp en geç dersleri bitiren tıp fakültesi. temmuzda yaz tatiline girebiliyorlar anca. evin kocaeliye yakınsa kocaeliyi izmire yakınsa 9 eylülü yaz.

hocam şehir ve olanakların da bahsder misiniz ? TIp ögrencisiyim biliyorum ama yinede biraz üniversite ortamı yaşamak istiyor insan

• altunumut13 A kullanıcısına yanıt
    kocaeli sosyallik olarak izmirle karşılaştıralamaz tabi. ama yine de çok güzel yerleri eğlenilecek mekanları var. en güzel yanlarından biri de istanbula 1,5-2 saat mesafede. 2-3 haftada bi istanbula gezmeye gidiyor çoğu öğrenci.

• quote:

kocaeli sosyallik olarak izmirle karşılaştıralamaz tabi. ama yine de çok güzel yerleri eğlenilecek mekanları var. en güzel yanlarından biri de istanbula 1,5-2 saat mesafede. 2-3 haftada bi istanbula gezmeye gidiyor çoğu öğrenci.

hocam bu hızlı trenle yarım saate düşecekmiş o ne zaman açılıyo bi bilgin var mı
  • wtf02 W kullanıcısına yanıt
    hızlı tren olayı tam noldu bilmiyorum. sürekli ertelendi açılışı. ama çok uzun süre kalmadı galiba. bu seçim dönemine yetiştirirler

• quote:

hızlı tren olayı tam noldu bilmiyorum. sürekli ertelendi açılışı. ama çok uzun süre kalmadı galiba. bu seçim dönemine yetiştirirler

hocam bugün yapıyorum tercihimi. 9 eylül ve uludağ yerine kocaeliyi yazmayı düşünüyorum . Hocam eğitim olarak diğerleriyle arasında çok fark var mı ? Öğrenci ortamı var mı ? Kampüs nasıl ? İstanbul'a kaç saat bi de son olarak hocam ben çalışmayı düşünüyorum öyle arkadaşların var mı tıpda okuyan. Lütfen cevaplayabilir misin hocam çok önemli
  • quote:

quote:

hocam bugün yapıyorum tercihimi. 9 eylül ve uludağ yerine kocaeliyi yazmayı düşünüyorum . Hocam eğitim olarak diğerleriyle arasında çok fark var mı ? Öğrenci ortamı var mı ? Kampüs nasıl ? İstanbul'a kaç saat bi de son olarak hocam ben çalışmayı düşünüyorum öyle arkadaşların var mı tıpda okuyan. Lütfen cevaplayabilir misin hocam çok önemli

çok fark yok kesinlikle. aynılar hemen hemen. öğrenci ortamı kampüs olarak çok yok. 2-3 cafe vs var. ama merkezde ve çevresinde güzel yerler var. kampüs güzel. arkası kent orman. bahar zamanı piknik vs yapıyor öğrenciler. istanbula 1,5-2 saat mesafe var. hızlı tren gelince daha da kısalacak. tıpta hem okuyup hem çalışmak zor. çevremde yok böyle bildiğim biri. ama şöyle bi imkan var. okulda çeşitli yerlerde part time çalışabiliyosun kütüphane vs. ama onunda ücreti düşük.

• quote:

quote:

quote:

çok fark yok kesinlikle. aynılar hemen hemen. öğrenci ortamı kampüs olarak çok yok. 2-3 cafe vs var. ama merkezde ve çevresinde güzel yerler var. kampüs güzel. arkası kent orman. bahar zamanı piknik vs yapıyor öğrenciler. istanbula 1,5-2 saat mesafe var. hızlı tren gelince daha da kısalacak. tıpta hem okuyup hem çalışmak zor. çevremde yok böyle bildiğim biri. ama şöyle bi imkan var. okulda çeşitli yerlerde part time çalışabiliyosun kütüphane vs. ama onunda ücreti düşük.

dostum bana ulaşabilir misin kocaeli tıp ile ilgili sorularım olacak.

• fakir misin nesin defol kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=107405396&p=1#107405396

• gençler atacağım linkteki konuyu açan kişi 50.000 olup baba parasıyla doktor olmayı savunuyor, bende tersini...
    benimle aynı fikirde isenizde, değilsenizde bu konuya tepkinizi koyarsanız sevinirim ki bu kurum ne kadar kutsal bir kurum olduğu ve her ele teslim edilemeyeceği anlaşılsın
    http://forum.donanimhaber.com/m_107494189/tm.htm
  • Up!!

Özellikle kocaeli tıp hakkında bilgiye ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cevat Yerli -- 2 Ağustos 2019; 0:8:36 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.