Şimdi Ara

Kocaeli Tıp Mı Uludağ Tıp Mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Eğitim olarak kocaeli sehir olarak uludağ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uludağ tıp için çok zor diyorlar ama kocaeli tıp hakkında hiçbir bilgim yok yardım edebilecek olan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaewan

uludağ tıp için çok zor diyorlar ama kocaeli tıp hakkında hiçbir bilgim yok yardım edebilecek olan var mı

Kardeş bu konuda bişeler öğrenirsen beni de haberdar edersin
  • tamam ben kocaeli tıpı merak ediyorum ama çevremde giden kimse de yok kararsız kaldım
  • bir arkadaşım orda okuyor. tıpta vize final sistemini uygulayan tek üniversiteymiş. 15 farklı dersten teker teker vize ve finale giriyormuşsunuz. aşırı zor ve stresli imiş çok uludağ tıp.
  • bi konu daha açmıştın oraya mesaj bırakmıştım. kocaeli tıptayım sorularını alabilirim.

• crista galli C kullanıcısına yanıt
    bir sorum olacak gölcükte oturuyorum ulaşımı nasıl sağlıcam otobüs servis yurt sence hangisi mantıklı?
  • vallaha o konuda emin değilim. gölcük umuttepe arası mesafeyi tam bilmiyorum.

2-15 temmuz arası okulun tanıtım günleri var. bence gel konuş. hem servis firmalarıyla hem yurtlarla konuşma imkanın olur. erken kayıtta da indirim alabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    eyvallah bunu ogrendigim iyi oldu sagolasin
  • öncelikle çok zorlanıyor musunuz ve komite sistemi var değil mi ben istanbulda yaşıyorum o bölgede yurtlar fazla mı hocaarınız anlayışlı mı eğitimi iyi mi ve kadrosu, tus kazandırma oranı yüksek mi binanız nasıl, sosyal imkanları var mı, hastanesi gelişmiş mi bu gibi sorulara cevap verebilirseniz çok memnun olurum gerçekten ayrıca hazırlık olmaması bir dezavantaj oluşturmuyor değil mi?
  • quote:

öncelikle çok zorlanıyor musunuz ve komite sistemi var değil mi ben istanbulda yaşıyorum o bölgede yurtlar fazla mı hocaarınız anlayışlı mı eğitimi iyi mi ve kadrosu, tus kazandırma oranı yüksek mi binanız nasıl, sosyal imkanları var mı, hastanesi gelişmiş mi bu gibi sorulara cevap verebilirseniz çok memnun olurum gerçekten ayrıca hazırlık olmaması bir dezavantaj oluşturmuyor değil mi?

hazırlığın olmaması bi dezavantaj değil. ingilizce dersleri 3 sene boyunca mesleki olarak veriliyor ayrıca.

komite yani entegre sistem hacettepe sistemi. şu an tıp fakültlerinin çoğu ya bu sistemde ya da buna geçmek üzere. en mantıklısı da bu bana göre.

okulun binası ve hastenesi yeni ve modern. bunu konuda sıkıntı olmaz. cam binalar çoğunlukla.

tus başarımız gayet yüksek. 250 civarı prof ve doç var.çoğu yurtdışı kökenli kaliteli hocalar.

ulaşım ve yurt olanakları da gayet iyi. istanbuldan servisle gidip gelenler bile var benim gibi.

sosyal imkanlar var okulda ama kimse vakit bulamıyo :D tıpta zaten zor vakit ayırmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: crista galli

quote:

öncelikle çok zorlanıyor musunuz ve komite sistemi var değil mi ben istanbulda yaşıyorum o bölgede yurtlar fazla mı hocaarınız anlayışlı mı eğitimi iyi mi ve kadrosu, tus kazandırma oranı yüksek mi binanız nasıl, sosyal imkanları var mı, hastanesi gelişmiş mi bu gibi sorulara cevap verebilirseniz çok memnun olurum gerçekten ayrıca hazırlık olmaması bir dezavantaj oluşturmuyor değil mi?

hazırlığın olmaması bi dezavantaj değil. ingilizce dersleri 3 sene boyunca mesleki olarak veriliyor ayrıca.

komite yani entegre sistem hacettepe sistemi. şu an tıp fakültlerinin çoğu ya bu sistemde ya da buna geçmek üzere. en mantıklısı da bu bana göre.

okulun binası ve hastenesi yeni ve modern. bunu konuda sıkıntı olmaz. cam binalar çoğunlukla.

tus başarımız gayet yüksek. 250 civarı prof ve doç var.çoğu yurtdışı kökenli kaliteli hocalar.

ulaşım ve yurt olanakları da gayet iyi. istanbuldan servisle gidip gelenler bile var benim gibi.

sosyal imkanlar var okulda ama kimse vakit bulamıyo :D tıpta zaten zor vakit ayırmak.

hocam ben de kocaeli tıp dusunuyorum kocaeli tıp kayıt icin heyet raporu istiomus raporu ne icin istiolar yani alırken sen ne icin demistin hastaneye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi specific12 -- 5 Temmuz 2014; 20:58:42 >

• heyet raporunu nerdeyse tüm tıp fakülteleri istiyor. devlet hastanesine gidip tıp fakültesine kaydolmak için heyet raporu alcam de yardımcı olurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 5 Temmuz 2014; 21:20:56 >
  • quote:

heyet raporunu nerdeyse tüm tıp fakülteleri istiyor. devlet hastanesine gidip tıp fakültesine kaydolmak için heyet raporu alcam de yardımcı olurlar.

hocam bir şey daha sorucam şimdi ben kocaeliye gidersem servisle gidicem buyuk ihtimal derslerin başlama bitiş saatleri servis için uygun oluyor mu bir de dersler kaçta başlıyor?
  • specific12 S kullanıcısına yanıt
    derse yetişmede sıkıntısı olmuyor. zaten yetişyirmek zorundalar. çıkıştada gece 2. öğretimler olduğu için geç saatere kadar servis oluyor.kayıt olurken iyi konuş ama durumlarını.

• quote:

derse yetişmede sıkıntısı olmuyor. zaten yetişyirmek zorundalar. çıkıştada gece 2. öğretimler olduğu için geç saatere kadar servis oluyor.kayıt olurken iyi konuş ama durumlarını.

teşekkürler
  • çok saol bilgilendirdiğin için
    Servisle gidip gelmek zaman kaybı olmaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ferien

Servisle gidip gelmek zaman kaybı olmaz mı?

oturduğun yere göre değişir. benim toplam 3 saat vaktimi alıyordu. devam zorunluluğu olmadığı için önemli derslere gidiyordum. ama 2. sınıf daha yoğun olduğu için bu sene yurda çıkıcam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.