Şimdi Ara

Kocaeli Ün. Mekatronik müh.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kocaeli Ün. Mekatronik müh. kazandım. Nasıl bir bölümdür? Bu bölümde okuyanlar varsa lütfen biraz bilgilendirsinler.

• iyide olsa kötüde olsa kazanmışsın bundan sonra çevreye kulak asma sevmeye çalış 4 sene ordasın başarılar
  • MEKATRONİK GELECEKTE ÖNEMİ ARTCAK BİR MÜHENDİSLİK DALIDIR BEN İTÜDE OKUYORUM VE MEKATRONİK YÜKSEK LİSANSI İÇİN BÜYÜK TALEP VAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiser I -- 2 Eylül 2005, 19:57:51 >
  • İyi ir bölüm kazanmışsın.benim 2 tane arkadaşım okuyor.Okumasıda çok zor değilmiş bildiğim kadarıyla.
  • Şahsi fikrim puanına yazık ettiğin yönünde. Biraz kendini sıkıp en azından bölümün anlaşmalı olduğu Bochum Üniversitesinde öğrenimine devam etmen ve oradan da diploma alman faydana olacaktır.
  • Arkadaşlar bu mekatronik ne anlama geliyor? Çok karizma bir ismi var sanırım tam bana göre bir bölümRobotikle ilgili birşey mi acaba?
  • öncelikle kazanan arkadaşı tebrik ederim. biz okula başladıktan sornaki yıl acıldı ve git gide de popülaritesi yükseliyor. elohab'ın tahtını sallıyor sanırım.
    mekatronik'in anlamını soran arkadaşa gelince: makine ve elektronik karışımı bir meslek. mesela robotlar veya ne bilim başka şeyler. benim bildiğim bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ffurkans

Kocaeli Ün. Mekatronik müh. kazandım. Nasıl bir bölümdür? Bu bölümde okuyanlar varsa lütfen biraz bilgilendirsinler.

Baba sen napmişin ya valla pravo umarim basarili olursun abi
  • İyi günler benim yakın bir arkadaşım da orada okuyor bu sene almanyya bohum a gönderdi okul orada okuyacak 1 sene geri gelecek iyi bir fırsat sundu arkadaşa sende alabilirsin
  • ben kocaeli ünv. mekatronik 2 yılıktan mezun oldum nediyim haayırlısı olsun tavsiye ederim güzel ama zor bir bölüm 6 farklı branşta eğitim görüyorsun elektronik , makina , elektrik , hidrolik , pnömatik , bilgisayar gitmeni tavsiye ederim
  • bende 2 seneliğe geciş yapmayı düşünüyorum seneye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.