Şimdi Ara

YTÜ,ANKARA ÜNİ,GAZİ Ü ELEKTRİK ELEKTRONİK,MAKİNE?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlar selam öncelikle ytüde makine ankarada ee gazide ee okuyan varsa özellikle yardımcı olursa sevinirim bu sene sınava girdim 27k gibi bir sıralama yaptım tercih basladı ne yapsam bilmiyorum youtubedan linkedinden vs okuyanlara bakıyorum mesaj atıyorum vs ama cok karasızım

ne yapmak istediğimi bilmediğim için hangisini tercih etsem bilmiyorum yazılıma yönelmeyi düşünmüştüm ama sırf remote calısmayı sagladıgı ve girişim yapmak bence diğer branşlara göre nispeten kolay yani kısaca özgürlük tanıdığı için yoksa ona da öyle özel bir ilgim yok

ytu makineyle alakalı genel olarak duyduklarım cok zor olduğu mezunlarını incelediğimde iyi yerlerde de calısanlar var ama ismini duymadıgım yerlerde calısanlar da cok iyi yerlerden bazıları(bana göre) baykar,tai,ford,aselsan... calısıyor maalesef hayat gerceği acaba ortalama kazancları ne kadar bilgi sahibi olan yazabilir mi?

ytude okuyan ortalama bi oğrencinin geleceği nasıl olur nerelerde calısır hayat standartları tahminen nasıl olur merak ediyorum doğrusu

ankara üniversitesinin en büyük sorunu kampüs bence cok uzakmıs ankarada yasamıyorum ama kışın vs nasıl olur bilmiyorum akademik anlamda kadrosu iyi diyorlar mezunlarını da incelediğim de gördüklerim hep ss de calısıyordu bu anlamda guzel bence

ama ortalama bir ögrencisinin geleceği nasıl olur yine kafamda soru işareti

gazi aralarında sanırım en cok pozitif şeye sahip gibi duruyor ankarada merkezi bir yerde yine mezunlar genelde ss de calısıyor akademik anlamda da begeniliyor sanırım

bir de acıkcası ilerde bölümümle alakalı iş yaparım yapmam bilmiyorum üniversitede bunun için kulüplere falan baktım ytudeki kulupler(akademik ve kariyer kulupleri) hep mekanik anlamında cok gelişmiş ama bence bilgisayar/yazılım kulupleri kotu ankaradakilere göre o yüzden eger kendim universitede karar değiştirip o alanda geliştirmek istersem kendimi bu anlamda nasıl olur ytu ankara gazi

son olarak bunların hepsinin önüne ytu kontrol otomasyon yazmayı dusunuyorum orda da okuyan varsa bilgi verebilir

teşekkürler

• Merhaba,

Yıldız Teknik var iken, diğer okulları tercih etmenizin herhangi bir avantajını görmüyorum. Okulun kulüpleri de gayet iyi, aktif ve çok fazla network edinebilirsiniz. Kontrol otomasyon robotik alanına ve yazılıma da kayan bir bölüm, enerji sektöründeki bir sürü firmada veya üretim yapam çoğu firmada yazılım alanlarında çalışabilirsiniz. Makina mühendisliğinde ise yine ülkenin en köklü okullarından birisi, mezun olunca çok fazla kapı açılacaktır. Okul ismini de kullanıp, kendinizi geliştirip bir sürü otomotiv, üretim gibi firmalarda çalışabilirken, isterseni tabii yazılıma da kayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.