Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi -2013 GİRİŞLİLER- (Kim nereye yerleşmiş ilk sayfada!) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
10
Favori
10.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.öğretim laboratuvar tekn. okuyan varmı aramızda ders günleri ve saatleri ne
  • Bilgisayar müh. (i.ö) yaz dostum
  • Arkadaşlar okulda makine mühendisliğinde hazırlık zorunlu mu yoksa sınav mı olacaz , sınav ne zaman ve içeriği nasıl bilen varsa cevaplasın...
  • burs basvurusunda sınıfı ne seçecez. hazırlık var ama hazırlık muafiyet sınavı da var. hazırlık mı yazcaz 1.sınıf mı yazcaz kısmını ne yaptınız ?
  • Yok mu 1 tane bilen insan ?
  • Abumeyang41 A kullanıcısına yanıt
    istersen şimdi 1 yap sınav sonucuna göre yine değiştirirsin. 29 eylül son gün zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abumeyang41

burs basvurusunda sınıfı ne seçecez. hazırlık var ama hazırlık muafiyet sınavı da var. hazırlık mı yazcaz 1.sınıf mı yazcaz kısmını ne yaptınız ?

biz onu işaretlemiyoruz heralde ben daha yapmadım kyk başvurusunu kyk ana konu ya yaz daha kısa sürede cevap gelir
  • Ben de memnun oldum elektrik muhendisliğindeyim Çok elektrik varmış bu arada. 103 kişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhendis Hanim -- 30 Temmuz 2013; 18:40:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elektrik mühendisliği kazananlar, daha önceden elektrikle ilgili neler biliyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sidmuey -- 30 Temmuz 2013; 19:06:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilinctugba

Ben de memnun oldum elektrik muhendisliğindeyim Çok elektrik varmış bu arada. 103 kişi

Elektrik mühendisliğini iki sınıf yaparlar muhtemelen .)
  • Ne biliyorsunuz derken ? Bolüm hakkında mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: sidmuey

elektrik mühendisliği kazananlar, daha önceden elektrikle ilgili neler biliyorsunuz ?

Elektrik müh. ile ilgili mi yoksa bölüm ile ilgili mi Birde soruya egzantrik yaklaşırsak, Elektrik konusuyla ilgili mi diye de bi soru çıkarabiliriz :D
  • Mesela bilgisayar müh. kazananlardan bazılar c++ yazılımı bilirler daha önce öğrenmişlerdir, siz de onlara benzer şekilde elektrik derslerine çok uzak mısınız sadece lisede gördüğünüz birkaç ufak bilgi mi var ? yoksa, örneğin trifaze bağlantı yapmayı biliyor musunuz ?

bunun gibi şeyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sidmuey

Mesela bilgisayar müh. kazananlardan bazılar c++ yazılımı bilirler daha önce öğrenmişlerdir, siz de onlara benzer şekilde elektrik derslerine çok uzak mısınız sadece lisede gördüğünüz birkaç ufak bilgi mi var ? yoksa, örneğin trifaze bağlantı yapmayı biliyor musunuz ?

bunun gibi şeyler

Bende yok öyle seyler hacı lisede ne öğrettilerse o

• Tıp benim de hocam.
  • Muafiyet sınavında geçme notu kaç ? Erasmus sınavlarının zorluk derecesi nedir ? Şimdiden Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainmaster13 -- 1 Ağustos 2013; 16:41:10 >
  • selam herkese ben de elohab.a yerleştim inşallah hazırlığı geçerim ya çok korkuyorum :(
  • Halkla İlişkiler ve Tanıtım - Umuttepe
  • yurt işini ne yaptınız? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa iyi olur.
  • Kyk ya basvurdum ana umarim yavuzselim cikar :( cikmazsa ugrastircak galiba :/

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.