Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi -2013 GİRİŞLİLER- (Kim nereye yerleşmiş ilk sayfada!) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
10
Favori
10.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaz12

quote:

Orijinalden alıntı: kolpacino00

quote:

Orijinalden alıntı: qaz12

panpalar tanışalım kaynaşalım yabancılık çekmeyelim

hacı forumda yalnız kalmıssın . Olsun biz varız bölümler ayrı olsa da gönüller beraber olsun :D

hç sorma hocam szn bölüm ney

elektrik

• Seneye buradayız inşallah
    16 yıldır kocaelinde yaşıyorum yaş 19 bu sene burayı kazanıcagım arkadaş başka çare yok
  • Arkadaşlar , özellikle muafiyet sınavına girecek olan arkadaşlar sınav ne zaman ve içeriği nasıl ? Çalışan varsa nereden çalıştığını söyleyebilir mi ? Özellikle mühendislik okuyacak olanlar !!!
  • Sayfadakilerden kimse bilmiyor mu ? Başka bilen varsa cevaplarsa iyi olur :D
  • Yok mu arkadaş şunu cevaplayacak biri ?
  • Arkadaşlar , özellikle muafiyet sınavına girecek olan arkadaşlar sınav ne zaman ve içeriği nasıl ? Çalışan varsa nereden çalıştığını söyleyebilir mi ? Özellikle mühendislik okuyacak olanlar !!!
  • Kocaeli elektrik muhendisligi birinci ogretim yazabilirsin , bu arada yabanci dil hazirlik sninavi 7 eyluldu yanlis hatirlamiyorsam akademik tavkimde yaziyor mevcud

• öğrenci numaralarımızı öğrenebiliyoruz artık :)
  • 63. olarak girmişim

• quote:

Orijinalden alıntı: Nayc

63. olarak girmişim

kaçıncı girdiğin numarada yazmıo
  • quote:

quote:

63. olarak girmişim

ilk 2 hane yılı yani 2013ün 13 ü, sonraki 2 hane fakülte kodu, sonraki 2 hane örgün-IÖ kodu, sonraki kod ne bilmiyorum ama giriş sırası olmadıgı kesin (arkadasımla aynı bölümdeyim ben ondan 10 puan fazla aldım onun son kodu 05 benimki 47 :D)
  • quote:

quote:

quote:

63. olarak girmişim

ilk 2 hane yılı yani 2013ün 13 ü, sonraki 2 hane fakülte kodu, sonraki 2 hane örgün-IÖ kodu, sonraki kod ne bilmiyorum ama giriş sırası olmadıgı kesin (arkadasımla aynı bölümdeyim ben ondan 10 puan fazla aldım onun son kodu 05 benimki 47 :D)

Nerden öğreniyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Egecann

Nerden öğreniyoruz

1 senedir bu okuldayım, daha öğrenemedim :) Hem ne önemi var ki, birinci ya da sonuncuysan tavan-taban puandan anlarsın zaten. gerisinin de bi önemi yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abumeyang41

Arkadaşlar , özellikle muafiyet sınavına girecek olan arkadaşlar sınav ne zaman ve içeriği nasıl ? Çalışan varsa nereden çalıştığını söyleyebilir mi ? Özellikle mühendislik okuyacak olanlar !!!

hacı panik yapma :) benim ngilizcem hayli kötüydü, lisede zor geçerdim(anadolu lisesi). muafiyet sınavı lise sınavlarımdan daha kolaydı :) geçtim hazırlığı. hiç de çalışmamıştım. yabancı dil yüksekokulunun sitesinde örnek sorular olması gerekiyor
  • Hocam bana ingilizce çalışılacak site söyler misin bildiklerin varsa ? Sende Kocaeli Ü. mi okuyorsun ? Bölümün ne ve muafiyet sınavı tüm mühendislikler için ortak mı okulda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abumeyang41

Hocam bana ingilizce çalışılacak site söyler misin bildiklerin varsa ? Sende Kocaeli Ü. mi okuyorsun ? Bölümün ne ve muafiyet sınavı tüm mühendislikler için ortak mı okulda ?

Makine i.ö. yüm ben, 2 ye geçtim. pek bi önerim olamaz hocam. grammer konularına otur çalış işte, ne diyim daha. onu da benden bekleme :) fakülte için ortak mı bilmiyorum ama ortaktır muhtemelen(%30 ing olanlar)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

63. olarak girmişim

Nerden öğreniyoruz

ya abicim google yazsan direk çıkıyo buraya yazana kadar. Biraz araştırmacı olalım :D Armut piş ağzıma düş hesabı yapıonuz resmen.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

63. olarak girmişim

Nerden öğreniyoruz

ya abicim google yazsan direk çıkıyo buraya yazana kadar. Biraz araştırmacı olalım :D Armut piş ağzıma düş hesabı yapıonuz resmen.

Üniversitenin sitesine girdim. Göremedim orda.

• http://www.kocaeliyurdu.com/
    mükemmel kesinlikle tavsiye olunur 3 ÖĞÜN YEMEK DAHİL AYLIK SADECE 380 TL
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.