Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi -2013 GİRİŞLİLER- (Kim nereye yerleşmiş ilk sayfada!) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
304
Cevap
10
Favori
10.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sidmuey

elektrik mühendisliği kazananlar, daha önceden elektrikle ilgili neler biliyorsunuz ?

Fizikte ogrendigim kadar bi hayli zorlancaz galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşaat..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmara43 -- 4 Ağustos 2013; 18:05:18 >
  • Hazırlık okuyup okumayacağımızı belli eden sınav tam olarak hangi tarihte ? ve içeriği ile ilgili bir konu açarsanız yada biliyorsanız beni bilgilendirir misiniz ?
  • Arkadaşlar, ev arkadaşım mezun olduğu için, 3 yıldır oturduğum, merkezi konumda akçakoca üniversite konutlarındaki evime ev arkadaşı aramaktayım. çarşıya yürüyerek 10dk, okula otobüsle 15dk mesafede. deniz+şehir manzaralı.
    kira 500tl. kişi başı 250 lira düşüyor. merkezi sistem ısıtma. 3+1, ara kat. fiber internet, buzdolabı vs. herşey mevcut.
    ilgilenenler mesaj gönderebilir.
  • elektrik
  • Herkese hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar.
    Elektrik mühendisliğini kazanan arkadaşlar puan ve sıralamalarını bu mesajı alıntılayarak cevaplayabilirler mi?

• elektrik iö
  • muafiyf sınavını napcaz? çok kolay dye duydum kocaelide snra bi baktm geçmş sorularına o ne laaa :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaz12

muafiyf sınavını napcaz? çok kolay dye duydum kocaelide snra bi baktm geçmş sorularına o ne laaa :D

aslında biraz araştırdım da zor konular değil sadece karıştırılan şeyler bence . ben de hiç bişey anlamadım ama sınava kadar biraz çalışmaya karar verdim sen de calış bence internette çok iyi programlar var . en azından bi aşinalık olur :)
  • vintagee kullanıcısına yanıt
    hocam benm sertfikam fln var ing baya iiyidr ing ktp fln okuyorum şu an da o sınav bildiğin ygs Türkçenin ing versiyonu ztn trkçeden 10netim vardı :D çok karışık bde mhndsliğe dair kelimelr çok fzla bn gne geçerimde zorlanırm yani kasmşlar bnce
  • qaz12 Q kullanıcısına yanıt
    oo iyiymiş ozaman ne sıkıntı ediyosun :( bana da çalıştırsana
  • vintagee kullanıcısına yanıt
    olur pampa nerde oturuyonz? hangi bölümdesn??
  • qaz12 Q kullanıcısına yanıt
    elektronik haberleşme ama i.ö
  • İngiliz dili edebiyatından 500cup ı silip beni yazalım. 500 cup abim oluyor
  • beyler bu kayıt işleri nasıl olacak? sitede evraklar kısmında öğrenci numarası ve dosyası diyor.ama bi türlü bulamadım siteden nasıl alacağımızı

• kayıtlardan 10-15 gün önce belli olacak diyolar hocam çünkü bende bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abumeyang41

kayıtlardan 10-15 gün önce belli olacak diyolar hocam çünkü bende bulamadım

anladım teşekkürler.
  • panpalar tanışalım kaynaşalım yabancılık çekmeyelim
  • quote:

panpalar tanışalım kaynaşalım yabancılık çekmeyelim

hacı forumda yalnız kalmıssın . Olsun biz varız bölümler ayrı olsa da gönüller beraber olsun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolpacino00

quote:

panpalar tanışalım kaynaşalım yabancılık çekmeyelim

hacı forumda yalnız kalmıssın . Olsun biz varız bölümler ayrı olsa da gönüller beraber olsun :D

hç sorma hocam szn bölüm ney

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.