Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi Donanımhaber Öğrenci Topluluğu (380. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.266
Cevap
73
Favori
340.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oztahmet

Peki usta ayyıldızda kalmamın mı yoksa diğer yurtlarda kalmamın mı avantajı daha fazla olur?
    Bence ayyıldız kampüse yakın. Yol derdim olmacayaktır. Ama şehir içi hayatından uzak olacak.

Ayyıldız tabiki her yönden avantajlı ama fiyatı da ona göre tabii.Evet okula yakın olması iyi ama kimi içinde kötü olabilir çünkü merkeze in çık sıkıntı oluyor.Sen git görüş onlar zaten herşeyiyle anlatıyorlar tabi her dediklerine inanma.Sonra git merkezdekileri gez fiyat al kararını öyle ver.
  • Peki ayyıldızda 3 kişilik odalar için oda arkadaşlarını hangi bölümlerden verirler? Gelen insanların problemli olması durumunda ben ne yapabilirim :D

Ayrıca ayyıldızda 3 kişilik kalmak mı yoksa başka alternatifler düşünmek mi dersiniz? (Eve çıkmak hariç)
  • quote:

Orijinalden alıntı: goncerivoo

yeni gelenler hoş geldiler ama izmit berbat bi yer

Öncelikle bu kişiden kişiye değişir.Lütfen gelecek insanların kafasını karıştırmayın derim izmitte dedemler dayımlar oturuyor 10 senedir gidip geliyorum yazları sürekli hiçde dediğin gibi değil.

Seka Park olsun marina olsun çarşısı olsun denizi olsun fuarı olsun çok hareketli ve güzel yerler.Nasıl bu kanıyo varıyorsun bilemiyorum.Tabi ki istanbuldan geliyorsan birşey diyemem hangi şehir istanbulla yarışabilir ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: RavenoLL

quote:

Orijinalden alıntı: oztahmet

2 kişilikler tek bir odada dimi? Bi de kişi başı 10 bin mi?
    Ayrıca en iyi yurt ayyıldız diyorlar. Ama buradan fiyatları pahalı geldi. Sen ne önerirsin yurt olarak. Kampüsün içinde veya kampüse yakın olması şartıyla.

Sorun biraz ilginç olmuş ama terkar özetleyeyim 4 kişilikte bir odada 4 kişi,3 kişilikte bir odada 3 kişi.... Yani hepsi tek oda.Verdiğim fiyatlar da kişi başı fiyat yani senin ödeyeceğin.Nakit verirsen baya bi indirim yapıyorlar zorlarsan 8-9 a 2 kişilik belki kayıt olabilirsin.Kampüsün içinde kyk var.Dışındada ayyıldız ve evim var.Evimde tek kişilikler daha ucuz diye biliyorum ama ayyıldız kadar kaliteli değil örneğin tuvaleti falan ortak(tek kişilik için).Benim bildiğim bunlar merkezdekiler hakkında bilgim yok.Kayıt günü zaten üstünüze üşüşürler arabayla götürüp gezdiriyorlar o şeklde iyice bir fikir sahibi olursunuz.

Aslında yavuz selim yurdunada başvurabilir ama tabi ki 4 kişilik odalar 2 kişilik yok ne yazık ki tek eksiği bu onun haricinde özel yurt konforunda yurt.İnternet bağlantısıda var artık onuda çözmüşler sanırsam.

• Usta bahsettiğin yurt yarı özel değil mi onun içinde KYK başvurusu yapmak gerekiyor. Ama kyk başvurusu yapıp da çıkmasını beklerken diğer özel yurtlar dolması riskini de göze almak gerekir.
  • merhabalar hazırlığı bitirdim 1. sınıfa başlayacağım kayıt yenileme derse yazılma gibi herhangi bir şey yapmama gerek var mı yoksa 7 eylül de direkt okula gidip derslere girebilir miyim
  • iPhone5ss5 İ kullanıcısına yanıt
    Ben herhangi bir işlem yapmadım ilk dönem. İlk dönem dersler otomatik düşüyor sisteme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kiralar nasıl??

• Dünya Bankası tarafında 400-600TL arası, kent konut ve Gündoğdu'da bu civarlardadır sanırım fiyat olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FasTBoY -- 30 Temmuz 2015; 22:20:47 >
  • Ayyıldızda internet nasıldır? Ping durumu indirme hızı vb nasıldır? Veya interneti sağlam olan bir yurt önerebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: HopeSlayer

Ayyıldızda internet nasıldır? Ping durumu indirme hızı vb nasıldır? Veya interneti sağlam olan bir yurt önerebilir misiniz?

Kişi başı 4 mpbs düşüyordu en son

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fokfe

Kiralar nasıl??

Kent Konut öneririm hem güvenlikli hemde üniversiteye yakın aynı zamanda izmit ayağınızın altında yüksek katları tercih edin derim :) Fiyatlar 400-600 arası değişiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PembePanjur

quote:

Orijinalden alıntı: Fokfe

Kiralar nasıl??

Kent Konut öneririm hem güvenlikli hemde üniversiteye yakın aynı zamanda izmit ayağınızın altında yüksek katları tercih edin derim :) Fiyatlar 400-600 arası değişiyor

Bu sene olmazsa diger sene kesin ev tutarim.
    Tavsiye icinde tesekkur ederim

• kocaeli ünisini yeni kazandım ve hemen ilk başta kirada kalmak istemiyorum çünkü tek başıma beni zorlar. ama ikinci dönemde kafa dengi birini bulursam eve çıkmak daha mantıklı diye düşünüyorum ki zaten çoğu kişi kirada kalıyormuş.
    şimdi benim soracağım soru :D
    bu yurtların hepsine yıllık mı vermek zorundayız ücreti? istediğimiz zaman çıktığımızda hala para ödemeye devam eder miyiz? yurduna göre değişiyor mu yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: organizzma

kocaeli ünisini yeni kazandım ve hemen ilk başta kirada kalmak istemiyorum çünkü tek başıma beni zorlar. ama ikinci dönemde kafa dengi birini bulursam eve çıkmak daha mantıklı diye düşünüyorum ki zaten çoğu kişi kirada kalıyormuş.
    şimdi benim soracağım soru :D
    bu yurtların hepsine yıllık mı vermek zorundayız ücreti? istediğimiz zaman çıktığımızda hala para ödemeye devam eder miyiz? yurduna göre değişiyor mu yoksa?

Her yıl için para veriyorsunuz.Onun haricinde çıkmak isterseniz para ödemezsiniz ama sözleşme tarzı birşey verirlerse maddeleri iyi okuyun belki çıktığı takdirde ödemeye devam eder tarzı şeyler olabilir.
  • teşekkür ederim iyi okuyacağım
  • Bu yil insaata gelen var mi arkadaşlar

• İİBF'de Çalışma Ekonomisi Ve Endüstri İlişkileri Bölümü Kazandım.E-Kayıt yaptım.Okul Numaram falan belli ama sistemde güncelleme varmış o yüzden öbs'ye giremiyorum.Benim de bazı sorularım var.Cevaplandırırsanız sevinirim.

1)Sitede 1.öğretim harç fiyatları verilmiş ama 2.öğretim ve uzaktan öğretimler harç ödeyecek yazıyor.Yani Örgün öğretimlere harç yok mu?

2)Bölümümde zorunlu hazırlık var.Hazırlıkta Hangi Kurlar Gösteriliyor.Ben başka bir konuda B2(Pre-Intermediate)'e kadar diye gördüm.Teyit etmek istedim.Hazırlığı erken bitirebilme şansımız var mı?.Bir akrabamın oğlu başka bir bölümde okurken oradada zorunlu hazırlık vardı ve Mart ayında falan evine geri gelmişti.Böyle bir şansımız var mı onu öğrenmek istedim.

3)Biz E-Kayıt yaptıranlar Vesikalık,Lise Diploması falan onları ne zaman okula getireceğiz?

4)Gebze'de yaşıyorum.Yurtta kalmayı düşünmüyorum.Evden gidip geleceğim.Servis olayı falan var mı?.Yoksa bizim buradan Gebze-İzmit halk otobüsleri var.Onlara binip İzmit'ten Umuttepeye Giden Halk Otobüslerine binmek mi daha mantıklı?

sorularım bunlar arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: cowboys_from_hell

İİBF'de Çalışma Ekonomisi Ve Endüstri İlişkileri Bölümü Kazandım.E-Kayıt yaptım.Okul Numaram falan belli ama sistemde güncelleme varmış o yüzden öbs'ye giremiyorum.Benim de bazı sorularım var.Cevaplandırırsanız sevinirim.

1)Sitede 1.öğretim harç fiyatları verilmiş ama 2.öğretim ve uzaktan öğretimler harç ödeyecek yazıyor.Yani Örgün öğretimlere harç yok mu?

2)Bölümümde zorunlu hazırlık var.Hazırlıkta Hangi Kurlar Gösteriliyor.Ben başka bir konuda B2(Pre-Intermediate)'e kadar diye gördüm.Teyit etmek istedim.Hazırlığı erken bitirebilme şansımız var mı?.Bir akrabamın oğlu başka bir bölümde okurken oradada zorunlu hazırlık vardı ve Mart ayında falan evine geri gelmişti.Böyle bir şansımız var mı onu öğrenmek istedim.

3)Biz E-Kayıt yaptıranlar Vesikalık,Lise Diploması falan onları ne zaman okula getireceğiz?

4)Gebze'de yaşıyorum.Yurtta kalmayı düşünmüyorum.Evden gidip geleceğim.Servis olayı falan var mı?.Yoksa bizim buradan Gebze-İzmit halk otobüsleri var.Onlara binip İzmit'ten Umuttepeye Giden Halk Otobüslerine binmek mi daha mantıklı?

1. Harç sadece ikinci öğretimde var. Birinci öğretimler harç ödemiyor.
    4. Servis var diye biliyorum, gebze Umuttepe otobüsü olması da lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cowboys_from_hell

İİBF'de Çalışma Ekonomisi Ve Endüstri İlişkileri Bölümü Kazandım.E-Kayıt yaptım.Okul Numaram falan belli ama sistemde güncelleme varmış o yüzden öbs'ye giremiyorum.Benim de bazı sorularım var.Cevaplandırırsanız sevinirim.

1. Öğretim harç gözüküyor ama onlar okulu uzayanlara diye biliyorum ben
    3. Sorunun cevabını bende merak ediyorum e kayıt yaptım ama diploma filan ne zaman teslim edilecek? Bazı sitelerde 7-11 ağustos arası belgelerin tamamlanması gerek yazıyor.

• 
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.