Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi Donanımhaber Öğrenci Topluluğu (382. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.266
Cevap
73
Favori
340.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ders seçimleri ne zaman olur arkadaşlar bilgisi olan var mı üst sınıflardan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter Tägtgren

ders seçimleri ne zaman olur arkadaşlar bilgisi olan var mı üst sınıflardan?

Okullar 7'sinde açıldığına göre 1 hafta öncesinde olur...
  • bir sorum daha olacak.
    öbs ye giriş yaptığımda karşıma gelen bilgi formunu doldurduk diyelim.
    bu form direk sistemde işleniyor mu? yoksa çıkartıp okula filan teslim etmemiz mi gerek?

edit: bir soru daha :D
    e kayıt yaptım ben ancak hazırlık istiyor muyum istemiyor muyum o işi nasıl halledeceğim ben?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi organizzma -- 3 Ağustos 2015; 21:45:57 >
  • Merkezde kalacaksanız eğer sonuç yurdunu tavsiye ederim. Arkadaşım orada kaldı gayet memnundu onun dışında umuttepe için Ayyıldız herhangi bir sorunuz olursa sorabilirsiniz. 3.sınıf inşaat mühendisliği oğrencisiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayyıldız yurduna kayıt oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

quote:

Orijinalden alıntı: Peter Tägtgren

ders seçimleri ne zaman olur arkadaşlar bilgisi olan var mı üst sınıflardan?

Okullar 7'sinde açıldığına göre 1 hafta öncesinde olur...

peki bi dönemde kaç akts alabiliyoruz en fazla? benim ilk seneden bi matematik dersim kaldı da 5 akts
  • Peter Tägtgren kullanıcısına yanıt
    Limit 40

• quote:

Orijinalden alıntı: Trise

Limit 40

teşekkürler
  • Bayindirlikta ki Akademi yurduna kayit oldum.Nasildir arkadaslar?
  • gelen herkese hayırlı olsun
    erkekler için ayyıldız kızlar için kampüspark güzel ama pahalı yurtlardır
    ayyıldız için söylüyorum pek sıkıntı yaşamazsın yönetimde çalışan insanlarda iyidir yalnız odalar biraz küçüktür ama başta pazarlığı iyi yapın ücretlerde gerçekten büyük oynamalar oluyor biraz kaptırma usulü kayıt alıyorlar..
    internet hangi yurda giderseniz gidin sıkıntılı onu söyleyeyim
    akademi yurdunun wc banyo dışarda olması biraz kötü , yemeklerin kalitesi ilk aydan sonra baya düşüyormuş kalan arkadaşlar öle diyordu
    birde benim gördüğüm en kötü yanı okula yakın görünmesine rağmen sabah orda çalışan 23-24 hatları akademiye gelesiye değin iğne ucu kadar boş alan kalmayacak düzeyde dolu oluyor :D otobüslerin sizi es geçmesi çok olası yani

konuya girmişken ayaküstü bunları yazayım dedim.
    tekrar hoş geldiniz özellikle elektrik mühendisleri ayrı olarak hoş geldiniz ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grejuva6 -- 6 Ağustos 2015; 9:50:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ygtege10

Bayindirlikta ki Akademi yurduna kayit oldum.Nasildir arkadaslar?

akademi yurdu kötüdür. ilk bikaç haftdan sonra yemekler çok kötü çıkıyor. internet desen nerdeyse yok gibi. fiber internet diyorlar ama 240p video bike izlenmiyor. etüt odası aşırı havasız. sabahları otobüse binebilmek için 3-4 durak yürümen gerekiyor. aşırı dolu oluyor çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 6 Ağustos 2015; 10:35:17 >
  • 40 AKTS değil, 39 AKTS... Ders seçim haftası 35'e kadar alabilirsin. Okulun açıldığı hafta(ekle-çıkar haftası), danışmanına mesaj atıp ya da yanına gidip 35+4 AKTS yapabilirsin. Eklemek istediğin dersi de söylersin. Ama senin matematik 5 AKTS olduğunda, kendi döneminde de muhtemelen 30'dan fazla ders yoktur. 30+5 = 35 olacağından danışmana gitmene gerek kalmayabilir.
  • isteğe bağlı hazırlık okumak isteyen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mali.mali

isteğe bağlı hazırlık okumak isteyen varmı

Sakin öyle bır hata yapmasin kimse bir seneniz çöp olur hazirlikta past tenseden fazlasini ogrenemezsiniz.Sınava girip gecmeye calışin

• quote:

Orijinalden alıntı: crista galli

quote:

akademi yurdu kötüdür. ilk bikaç haftdan sonra yemekler çok kötü çıkıyor. internet desen nerdeyse yok gibi. fiber internet diyorlar ama 240p video bike izlenmiyor. etüt odası aşırı havasız. sabahları otobüse binebilmek için 3-4 durak yürümen gerekiyor. aşırı dolu oluyor çünkü.

Yemek işi riskli olduğundan akşam yemeğine kaydolmadım zaten.İkinci öğretimim inşallah o saatlerde otobüs daha boş olur.İnternet işini sordum 50 mbps fiber internetten her katta 4 tane var dediler ama sanmıyorum yurda yetebileceğini Etüt odaları öyle malesef bilgi verdiğin için teşekkür ederim en azından beklentilerimizi düşürüp gideriz.

• quote:

quote:

quote:

Yemek işi riskli olduğundan akşam yemeğine kaydolmadım zaten.İkinci öğretimim inşallah o saatlerde otobüs daha boş olur.İnternet işini sordum 50 mbps fiber internetten her katta 4 tane var dediler ama sanmıyorum yurda yetebileceğini Etüt odaları öyle malesef bilgi verdiğin için teşekkür ederim en azından beklentilerimizi düşürüp gideriz.

akşam yemeğine kaydolmadığın iyi olmuş zaten i.ölere yemek kalmıyordu çoğu zaman.

fiber felan hikaye. 240p video oynatmıyordu ya. teknik servis en az 10 kere gelmiştir her seferinde bilgisayarında virüs var, telefonunda virüs var diyip gidiyordu. bi keresinde iphone'u olan bi çocuk abi bu ios virüs girmez dedi adam da telefonun çakmadır dedi yüzsüzce. o yurdun tek güzel yanı akşamları yurdun önünde kokoreççi geliyor minibüs tadı güzeldir tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 6 Ağustos 2015; 21:03:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: john ronald reuel tolkien

Ayyıldız yurduna kayıt oldum.

o da numaranız kaç? bende o yurttayım 4. katta. isterseniz pmden yazın
  • quote:

quote:

quote:

quote:

akşam yemeğine kaydolmadığın iyi olmuş zaten i.ölere yemek kalmıyordu çoğu zaman.

fiber felan hikaye. 240p video oynatmıyordu ya. teknik servis en az 10 kere gelmiştir her seferinde bilgisayarında virüs var, telefonunda virüs var diyip gidiyordu. bi keresinde iphone'u olan bi çocuk abi bu ios virüs girmez dedi adam da telefonun çakmadır dedi yüzsüzce. o yurdun tek güzel yanı akşamları yurdun önünde kokoreççi geliyor minibüs tadı güzeldir tavsiye ederim

Kokoreç her türlü yenir

Ben bir kaç yurt gezdim sonucu şirini falan.Onlar apartmandan bozmaydı odalar falan çok dardı.Bunun hem odaları geniş hem de fiyatı diğerlerine göre ucuz tutalım dedik bakalım hayırlısı olsun.
    Bayındırlık nasıldır? Çoğunluğu öğrenciymiş galiba öyle dediler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kokoreç her türlü yenir

Ben bir kaç yurt gezdim sonucu şirini falan.Onlar apartmandan bozmaydı odalar falan çok dardı.Bunun hem odaları geniş hem de fiyatı diğerlerine göre ucuz tutalım dedik bakalım hayırlısı olsun.
    Bayındırlık nasıldır? Çoğunluğu öğrenciymiş galiba öyle dediler.

bayındırlık iyidir. nerdeyse tamamı öğrenci o sitelerin. otogara direkt otobüsü var. kafeleri çok. otobüs durağının karşısındaki yokuştan aşağı inince deniz manzaralı bi parkı da var. geceleri manzarası güzel oluyor:)

• quote:

Orijinalden alıntı: ocensers

Reklamcılık :) :) bu bölümü okuyan yada mezun olmuş arkadaşlar var mı ?

hocam reklamcılıkta ilk senem bitti. ikinci sınıf nasıl biraz haber verin? Ben bölümümü hiç sevmiyorum teori dışında bir şey öğrettikleri yok. Biraz pratik bilgiye ihtiyacımız var.
  • 
Sayfa: önceki 380381382383384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.