Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi Donanımhaber Öğrenci Topluluğu (384. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.266
Cevap
73
Favori
340.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kampüs interneti hakkında bilgilendirebilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HopeSlayer

Arkadaşlar kampüs interneti hakkında bilgilendirebilir misiniz?

http://forum.donanimhaber.com/m_65682773/tm.htm

Bu sayfada 100 Mbit den bahsediyorlar. Ütopik duruyor ama sanırım gerçek. Elbette indirme yapmak yasak.
  • HopeSlayer kullanıcısına yanıt
    Hızlar yüksek ama(50mbit+) çoğu sayfayı açamazsınız. İnternete girmek için öğrenci numaranızı ve şifrenizi kullanıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FasTBoY

Hızlar yüksek ama(50mbit+) çoğu sayfayı açamazsınız. İnternete girmek için öğrenci numaranızı ve şifrenizi kullanıyorsunuz.

Peki indirme yasağını aşmanın yolları var mıdır yoksa herkes kurallara uyuyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HopeSlayer -- 9 Ağustos 2015; 23:46:16 >
  • HopeSlayer kullanıcısına yanıt
    Vpn, vs. çalışmıyor, bildiğim kadarıyla. Ayrıca istenilirse kimin olduğu rahatlıkla bulunabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FasTBoY -- 9 Ağustos 2015; 23:53:04 >
  • quote:

quote:

Peki indirme yasağını aşmanın yolları var mıdır yoksa herkes kurallara uyuyor mu?

aşmanın yolu nerdeyse yok. zaten tc kimlik no ve öğrenci no ile girdiğin için tespit edip o yolu da bloklarlar

• quote:

quote:

Oradaki bilgisayar mühendisliği öğrencilerine ders veren öğretmenleri düşünürsek eğer, yasağı aşsak bile bu bizim yararımıza olmayabilir. Çok rahat ip adresini bulurlar gerisi malum.

• Teşekkürler
    @FasTBoY @crista galli @john ronald reuel tolkien

• Ben de bilgisayar müh. kazandım. Birkaç danışacağım konu var. İlki hazırlık isteğe mi bağlı yoksa sınava girip geçemezsen direk kalıyo musun hazırlığa? İkincisi ise ilk sene büyük ihtimal servisle gideceğim ümraniyeden pek tavsiye edilmiyo gördüğüm kadarıyla ama. Servis kullananlardan tavsiye ettiği şirket var mı? Aklımda bilgili turizm var iyi midir bu şirket?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trouble404

Ben de bilgisayar müh. kazandım. Birkaç danışacağım konu var. İlki hazırlık isteğe mi bağlı yoksa sınava girip geçemezsen direk kalıyo musun hazırlığa? İkincisi ise ilk sene büyük ihtimal servisle gideceğim ümraniyeden pek tavsiye edilmiyo gördüğüm kadarıyla ama. Servis kullananlardan tavsiye ettiği şirket var mı? Aklımda bilgili turizm var iyi midir bu şirket?

Ben de bilgisayar mühendisliği okuyacağım. Hazırlık isteğe bağlı. Okumak zorunda değilsin. İlk sene ingilizce dersleri var ama.
  • Arkadaşlar e devletten öğrenci belgesi sorgulatınca gelen sayfada ne yazıyo?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trouble404

Ben de bilgisayar müh. kazandım. Birkaç danışacağım konu var. İlki hazırlık isteğe mi bağlı yoksa sınava girip geçemezsen direk kalıyo musun hazırlığa? İkincisi ise ilk sene büyük ihtimal servisle gideceğim ümraniyeden pek tavsiye edilmiyo gördüğüm kadarıyla ama. Servis kullananlardan tavsiye ettiği şirket var mı? Aklımda bilgili turizm var iyi midir bu şirket?

Bilgisayar müh. hazırlık isteğe bağlı. Birinci sınıfta ingilizce dersi var ama muafiyet sınavına girip muaf olabilirsin.
    Servis konusunda ise en büyük firma Marmara tur arkasından bilgili turizm gelir.

• quote:

153 mb download .430 mb upload
    Bu testi bilgisayar müh. Laboratuarında yaptım.idm ile indirme yapabiliyorsun istersen laptopunu kablo ile bağlayıpda inderebilirsin.
    Ama öğrencilere açık wifi ağında hız sınırı düşük 4 5mbit fln anca oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreozhan -- 16 Ağustos 2015; 21:10:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emreozhan

quote:

153 mb download .430 mb upload
    Bu testi bilgisayar müh. Laboratuarında yaptım.idm ile indirme yapabiliyorsun istersen laptopunu kablo ile bağlayıpda inderebilirsin.
    Ama öğrencilere açık wifi ağında hız sınırı düşük 4 5mbit fln anca oluyor

Teşekkürler hocam. Üstte indirme yapmak yasak demişler. Bilginiz var mı?

• Yahu birader aç mısınız her işiniz halloldu okula gelip torrentten indirme yapmanız kaldı PES diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RavenoLL

Yahu birader aç mısınız her işiniz halloldu okula gelip torrentten indirme yapmanız kaldı PES diyorum.

Kardeşim açlıkla ne alakası var? İnternet çağında yaşıyoruz. Çoğumuzun evi Kocaelinde değil. Yurtlardaki internetin durumu malum. Ne yapmamızı önerirsin?

• Burçak Turizm İstanbul'un tüm semtlerinden ve Gebze-Darıca bölgesinden Kocaeli Üniversitesine öğrenci servis hizmeti veriyor.
    İletişim : 0 (216) 505 00 92 - 93
    GSM : 0 (533) 726 97 12

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oursoft -- 19 Ağustos 2015; 2:23:06 >

• Arkadaşlar e devletten öğrenci belgesi alabiliyor musunuz? Yoksa sadece bende mi bi sorun var?

• hazırlık dersleri kaçında başlıyor
  • Yatay geçiş sonuçları açıklandı bende geçen sene yatay geçişle gelmiştim hem İnşaat Mühendisliğiyle hem de yatay geçişle ilgili soruları olan varsa alayim
  • 
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.