Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi Donanımhaber Öğrenci Topluluğu (385. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.266
Cevap
73
Favori
340.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sonuçları nerden öğrendin? yatay geçiş için kayıt yaptırmak için tekrar okula mı gideceğiz?
  • arkadaşlar yatay geçiş sonuçlarına nereden bakacağız? googleda ve kounun sitesinde bişey yazmıyor.
  • nantes kullanıcısına yanıt
    Kocaeli universitesinin web sitesinde açıklandı. Her bölümün kendi sayfasında duyurular kısmında olması lazım. Ben mühendislik fakültesini kontrol ettiğimde orada yazıyordu. Anasayfada yukarıda "AKADEMİK" kısmından okuduğun fakülteyi seç duyurularda yazar. Eğer kazanmışsan belirli tarihler arasında okula gidip kayıt yaptıracaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iar -- 23 Ağustos 2015; 23:57:32 >
  • özel yurtlar hakkynda bilgi verebilecek var my?
    Merkezdemi yurt tutmak daha mantykly umuttepede mi?
  • harç 31de mi başlıyor
  • arkadaşlar sistem önceden ders seçimi ile ilgili uyarı verirdi ders listenizi alın diye felen sonra daha basit hal alırdı ama benim sistemde böyle bir uyarı yok geçen dönemlerde hep 1 hafta önceden bunu yazarlardı ama şimdi bi kaç gün var ders seçmeye ve ben göremiyorum sizlerin sistemde böyle bir yazı var mı girişte?
  • Okulun 28inde acilma ihtimali varmis hülagu yoke soracagiz demis bakalim ins oyle olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RavenoLL

Okulun 28inde acilma ihtimali varmis hülagu yoke soracagiz demis bakalim ins oyle olur.

okulun niye bu kadar geç açılmasını istiyorsunuz ki? ne kadar geç açılırsa o kadar da geç kapanacak. yazın sıcağında çekilir mi okul

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crista galli

quote:

Okulun 28inde acilma ihtimali varmis hülagu yoke soracagiz demis bakalim ins oyle olur.

okulun niye bu kadar geç açılmasını istiyorsunuz ki? ne kadar geç açılırsa o kadar da geç kapanacak. yazın sıcağında çekilir mi okul

1 hafta için okula gel git yapmak saçma olur. zaten 28ine kadar da kimse derslere gelmez
  • bugün merkezi yerleştirme yatay geçiş için öğrenci işlerini aradım. ikinci öğretime kayıt olcam. harçlar 31inden 4e kadarmış ama yatay geçiş sonuçları 1 hafta sonra açıklanır dedi. bi sorun çıkar mı? yatay geçişim yanmaz değil mi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Relative Minors

quote:

quote:

1 hafta için okula gel git yapmak saçma olur. zaten 28ine kadar da kimse derslere gelmez

+1

Ben istanbulda olmama rağmen benim için bile gidip gelmek büyük masraf , birde adanadan gelenler var. 50 lira geliş gidiş , sonra tekrar gel 75 TL otobüs masrafı ödeyeceğim boşu boşuna. 1 haftalık market masrafı vs vs. Boşu boşuna 150 TL gereksiz masraf...

• quote:

Bu bilgi nerede hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: UssuzAdam

quote:

Bu bilgi nerede hocam

https://twitter.com/profdrhulagu

Hocam burası okulun duyuru kanalı , okulun tatil olacağını , tatil olmayacağını herhangi bir değişikliği duyuruyor rektörümüz

• quote:

Orijinalden alıntı: Rimesia

quote:

Orijinalden alıntı: UssuzAdam

quote:

Bu bilgi nerede hocam

https://twitter.com/profdrhulagu

Hocam burası okulun duyuru kanalı , okulun tatil olacağını , tatil olmayacağını herhangi bir değişikliği duyuruyor rektörümüz

Bakıyordumda görememiştim sonradan gördüm saolun yinede. İnşallah uzatırlarda ben pek ihtimal vermiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HopeSlayer

quote:

Orijinalden alıntı: FasTBoY

Hızlar yüksek ama(50mbit+) çoğu sayfayı açamazsınız. İnternete girmek için öğrenci numaranızı ve şifrenizi kullanıyorsunuz.

Peki indirme yasağını aşmanın yolları var mıdır yoksa herkes kurallara uyuyor mu?

aşmanın yolu nerdeyse yok. zaten tc kimlik no ve öğrenci no ile girdiğin için tespit edip o yolu da bloklarlar

Proxy ile aşılıyor ama bu yolla 100mbitleri göremezsiniz.Ogrenci no işi de kolay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İÖ öğrencilerine ingilizce hazırlık yok değil mi?

Ve İÖ dersleri kaçta başlayıp kaçta bitiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Unforgiven

İÖ öğrencilerine ingilizce hazırlık yok değil mi?

Ve İÖ dersleri kaçta başlayıp kaçta bitiyor?

Ders programına göre değişiyor , 5'te başlıyor kaçta biterse.
    İÖ öğrencilerine hazırlık yok diye bir şey yok , bölümünde varsa var. Ben okudum...
  • quote:

Arkadaşlar e devletten öğrenci belgesi alabiliyor musunuz? Yoksa sadece bende mi bi sorun var?

evet ben aldım geçen gün. tam olarak hangi kısımda sorun yaşadın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dw11

quote:

Arkadaşlar e devletten öğrenci belgesi alabiliyor musunuz? Yoksa sadece bende mi bi sorun var?

evet ben aldım geçen gün. tam olarak hangi kısımda sorun yaşadın ?

Yeni mi kayıt oldunuz?
    Size ait aktif bir öğrencilik bilgisi bulunamadı yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HopeSlayer -- 31 Ağustos 2015; 12:32:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben Kocaeli Üniversitesi Metalurji Malzeme Mühendisliği okuyorum 3. sınıfım. Bu yıl üniversite sınavına girip Kocaeli Üniversitesinde Makine Mühendisliğine geçmek istiyorum böyle bi şey yapmak için ne yapmamız lazım. Sınavı kazanırsam şimdi okuldan kaydımı silip tekrar mı kayıt yaptıracağım, 2 bölümü birden okuma şansım olur mu , yoksa böyle bi şeyi okulu dondurmadan ya da kaydı sildirmeden yapabilir miyim. Bir de olur da makineye girersem Metalurjide verdiğim Matematik-Türk Dili-İnkılap-Fizik-Kimya derselerini de saydırabiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatake Kakashi -- 31 Ağustos 2015; 12:29:17 >
  • 
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.