Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi Donanımhaber Öğrenci Topluluğu (403. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.266
Cevap
73
Favori
339.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.yılın sonunda bir mühendislikten başka bir mühendisliğe geçmek için ne yapmam gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl sonu yatay geçiş için doküman yayınlanacak. ÖSYM puanınla geçiş yapacaksan Merkezi Yerleştirme Puanı ile Yatay Geçiş, bu seneki ortalaman ile geçiş yapacaksan Kurum İçi Yatay Geçişe başvurman gerekiyor. Ben geçen sene Kurum İçi Yatay Geçiş yaptım. Bu konuda soruların varsa yardımcı olabilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba bu seneki ilk hedefim kocaeli bilişim sistemleri mühendisliği mtok. Aklıma takılan bir soru var. Şimdi ben atl bilişim mezunuyum ve ben bu alanda ilerlemek istiyorum(bilişim) belirli bir seviyede yazılım vs bilgim var. Neyse soruya geleyim bu bilişim sistemleri mühün diğer bil mühden veya yazılım mühden vs farkı nedir? Önerirmisiniz? Yani bilişim alanında ilerlememe yardımcı olurmu yoksa sadece adında bilişim olan ama içeriği tamamen farklı olan bir bölümmüdür?

• Bilişim Sistemleri Mühendisliğinde, Bilgisayar Mühendisliğindeki gibi yazılım, elektrik, elektronik dersleri alıyorsun. Bilişimin farkı, mesela ilk seneden iş güvenliği, proje yönetimi gibi 2 ders alınıyor ve stajın dışında iş yeri stajı gibi birşey vardı. Daha çok iş hayatına yönelik yani. Matematiği, Fiziği oldukça basit. Bilgisayar mühendisliğinde klasik mühendislik disiplininden geçiyorsun. Teknik dersler daha ağırlıklı. Bilişimin basit olması ve kontenjan gibi sıkıntıları olmaması artıları. Hala liseye gidiyormuş hissi vermesi, erasmus anlaşması olmaması eksileri. Yani bilgisayar mühendisliği okuman sana ekstra birşey kazandırmaz. Kendini geliştirdiğin sürece neredeyse aynı eğitimi alıyorsun. Bilgisayar mühendislerinin başvurduğu işlere bu bölümde okuyanlar başvurabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HopeSlayer -- 30 Mart 2017; 9:57:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler öğrenci kartıma para yükleyemiyorum. Akıllı kartınız iptal edilmiştir diyor. Ne yapmam lazım?

• Metalurji ve malzeme muhendisligi okuyup yardimci olabilecek bir arkadas varsa cok sevinirim.

• Karamürselde okuyanlara selam olsun...

• Rehberlik ve psikolojik danışmanlık bölümünde okuyan var mı? Eğitim fakültesi de olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: john ciga

Rehberlik ve psikolojik danışmanlık bölümünde okuyan var mı? Eğitim fakültesi de olur.

Arkadaşlar yardım. Bir de kocaeli üniversitesi başka üniden gelenlerin derslerini saymada yardımcı oluyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie-Walker

Karamürselde okuyanlara selam olsun...

aga benim yaşadigim yerde okuyorsun he :) aleykümselam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kezbaneu

İnşaat malesef

sen bide gel elektrik e bak kardeş inşaat bilmemde elektrik hard biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: themost84

quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie-Walker

Karamürselde okuyanlara selam olsun...

aga benim yaşadigim yerde okuyorsun he :) aleykümselam

Ben karamürselliyim hacı.Kırıkkalede okuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnnie-Walker -- 17 Nisan 2017; 18:46:24 >
  • Sınıfta kalma var mı? 1. sınıf öğrencisiyim. Aynı bölüme merkezi yatay geçiş düşünüyorum ama ortalama 2.25 ayrıca ingilizce benim okulla hem akts hem kredi açısından uyumsuz bölüm derslerini de koşullu geçtim geçiş yaparsam sene kaybım olur ? 2. sınıfa geçme koşulu nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi john ciga -- 21 Nisan 2017; 21:26:14 >
  • Üniversitenin verdiği mail adresi nedir acaba ? Birisi okul numarası diyor birisi değil diyor,bilenler bir yardım ederse çok makbule geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavitekzen41

Üniversitenin verdiği mail adresi nedir acaba ? Birisi okul numarası diyor birisi değil diyor,bilenler bir yardım ederse çok makbule geçer.

Numaran@kocaeli.edu.tr
    https://webmail.kocaeli.edu.tr/

ilk girişte öbs şifreni kullanıyordun galiba yada tcni.
  • Arkadaşlar yatay geçiş yapmak istiyorum kocaeliye ama sorularım var yardımcı olacak biri var mı

• Ders listesine göre başarmamız gereken üsd kredi sayısı 21.Ben bu dönemle birlikte 21'ini de başardım.Peki gelecek dönem fazladan alabilir miyim üsd acaba ?
  • Öğrencilerin okulun havuzundan yararlanması için ücret ödemesi gerekiyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kontrespiyonaj

Öğrencilerin okulun havuzundan yararlanması için ücret ödemesi gerekiyor mu

Evet. İnternetten öğrenci kimlik kartına para yüklüyorsunuz. 1 seans 5 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 17 Haziran 2017; 11:12:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crista galli

quote:

Orijinalden alıntı: Kontrespiyonaj

Öğrencilerin okulun havuzundan yararlanması için ücret ödemesi gerekiyor mu

Evet. İnternetten öğrenci kimlik kartına para yüklüyorsunuz. 1 seans 5 lira

1 seans nasıl oluyor, yani ben gittiğimde havuza istediğim gibi atlayıp yüzebilecek miyim ? Yoksa yüzebileceğim tek bir kulvar mı olacak çünkü kursta veriliyormuş diye duydum ben gittiğimde kurs varsa kursun bitmesini mi bekleyeceğim hocam
  • 
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.