Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi Donanımhaber Öğrenci Topluluğu (405. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.266
Cevap
73
Favori
339.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 403404405406407
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GoldTheDeat

sizce 4 yilda bitirilebilecek bir bolum mu ? yani zorluk acisindan diyorum ve kocaeli sizce nasil bir sehir ?

yurt fiyatlari ve ev kiralari hakkinda bilgi verebilir misiniz ?

Zordur ama 4 yılda bitirilebilir.Yaz okulu gibi büyük bir avantaj var kaldığın dersleri yaz okulunda verebilirsin.
    Şehir olarak kişiden kişiye değişir ama ben nefret ediyorum hiçbir artısı olmayan şehir

Ben 2+1 de kalıyorum 450 tl veriyorum.2+1 ler 500 civarı.3+1 ler 600 civarıdır.

Kampüs yanındaki yurtlar (4 kişilik) 5500-6000 arası değişiyor yani cidden pahalı diğer yurtları(kampüse uzak ) bilmiyorum ama kalitesine göre istediğin fiyata yurt bulursun.
    Kyk çıkma olanağı yüksek yurt kapasiteleri her sene artıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DanPat -- 30 Haziran 2017; 17:43:23 >
  • DanPat kullanıcısına yanıt
    siz tek basiniza mi 450 tl ye kaliyorsunuz ? ben bir arkadasimla kalmayi dusunuyorum 2+1 evi 500 600 civarina bulabiliriz degil mi ?

sehirden neden nefret ediyorsunuz acaba ? yani olumsuz yanlari neler ? istanbula gitmek sikinti oluyor mu ?

bide hocam elektrik muhendisliginde staj yapmada sıkıntı yasiyor musunuz ?
  • quote:

siz tek basiniza mi 450 tl ye kaliyorsunuz ? ben bir arkadasimla kalmayi dusunuyorum 2+1 evi 500 600 civarina bulabiliriz degil mi ?

sehirden neden nefret ediyorsunuz acaba ? yani olumsuz yanlari neler ? istanbula gitmek sikinti oluyor mu ?

yok bizde 2 kişi kalıyoruz kişi bası 225 oduyoruz.Bulursunuz.

Dağlık düz yolu olmayan,kalabalık, sevemiyorum nedense..İstanbula gitmek sıkıntı degil tren,belediye otobusu,normal otobus herturlu gidilir

Staj bulmak sorun değil sıkıntı yasayanda duymadım.Örnegin ;İlk stajımı 1 haftada sadece mailleserek ayarlamıstım.
  • Bekle beni kocaeli bilgisayar 2. öğretim
  • DanPat kullanıcısına yanıt
    cevaplariniz icin tesekkur ederim hocam. buyuk ihtimalle orayi dusunuyorum bakalim kismet
  • quote:

O fiyatlara biraz zor bulursun.Ev olarak kentkonut bayındırlık ve akçakocayı önerebilirim.
    Kentkonutta 2+1 ler 650-750 lira arası değişiyor
    Akçakoca 3+1 genelde orada 700-800 arası değişir
    Bayındırlık 1. adadan itibaren ve tokileri öneririm.Arka kıyıda dipte kalmış yola uzak markete uzak vs yerlerde anca o fiyatlara bulabilirsin ki tavsiye etmem kesinlikle
  • RavenoLL R kullanıcısına yanıt
    hocam ben sehiri hic bilmiyorum. kentkonut dediginiz yer merkez mi oluyor ? universiteye uzak mi
  • quote:

hocam onceki cevabinizda elektrik muhendisi oldugunuzu soylemissiniz. acaba devlete atanmak ne kadar zor ? bilginiz var mi ? ve yurtdisinda calismak yakkinda bilginiz var mi ?

devlete atanmak için alınması gereken asgari kpss puanı 88 falan bence bu az bir puan değil. önceden çok avantajı vardı . bizim tercih ettiğimiz dönemlerde 45-50 kpss puanı ile atananlar olmuştu anca devlet elektrik elektronik mühenidlerine belli derleri almak kaidesiyle elektrik kmontenjanlarını tercih edebilme şansı tanıdı. artık daha zor denilebilir.yurtdışına çıkmak tanıdıkların artı yabancı dilin varsa olur elbette. tanıdıkların yoksa ama yabancı dilin varsa biraz zorlama şeklinde kuzey afrika arabistan gibi yerlere gidebilirsin .
  • Harita okuyorum. İlk iki dönemi sıkıntısız atlattım. 3.42 ort. sahibim. Çevremde ytü ye geçmemi en azından denememi önerenler var. Ama kou ile ytü nün ders denklikleri vede iys si sorun çıkarabiliyormuş. Açıkçası iys sini de şuan geçebileceğimi düşünmüyorum. Zor olduğunu söylüyorlar. ve çalışabilecek kadar zaman da yok. Acaba bu konuda bilgisi olan var mı? fikir ve önerilere açığım.
  • Arkadaşlar metalurji mühendisliği yazmayı düşünüyorum ve istanbuldan gidip gelmek hakkında ve diğer konularda tavsiyelerinize ihtiyacım var..bir diğer alternatif ise üsküdar üniversitesi %75 burslu endüstri mühendisliği
  • khimaira34 K kullanıcısına yanıt
    istanbul'un neresinde oturuyorsun kardeşim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygrkls

istanbul'un neresinde oturuyorsun kardeşim?

üsküdar
  • Merhaba,

Yüksek lisans mülakatı konusunda tüyo verebilecek var mı?
  • iyi günler elektronik ve haberleşme mühendisliği hakkında bilgi verebilecek var mı?
  • Arkadaşlar Kocaeli Bilgisayar Müh. yazmak istiyorum Isparta'da yaşıyorum okuyan arkadaşlar bilgilendirebilir mi nasıl bir yer?
  • Genel olarak vasat. Hocalar iyi insanlar. Ama bazıları verdiği derste yetkin değil. Dersler basit. Zor derslerin de sınavları basit. Kontenjan sıkıntısı var. Labaratuvarda yer olmadığı için hiçbir dersine katılamadığım ya da ayakta dinlediğim dersler oldu. Bölüm genel olarak böyle. Daha spesifik sorular varsa alabilirim.
  • Kocaeli iktisat yazmayı planlıyorum önerir misiniz öğrenci kalitesi çok mu düşüktür..
  • kocaeli elektrik müh. yazmayı düşünüyorum okuyanlar mezun olanlar bilgilendirirse sevinirim.
  • Sakarya'dayım Kocaeli üniversitesine her gün git gel yapabileceğim bir servis vs.var mı? Yoksa nasıl git gel yapacağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hep Sen Varsın

Hocam okulda İngilizce öğrenme imkanımız var mı? Yoksa dil konusundaki iş tamamen bize mi kalıyor?

Hazirlik var istege bagli bizim bolumde ama ne kadar ogrenirsin bilemem pek ovmuyorlar hazirligi.

Yani bize kaliyor
  • 
Sayfa: önceki 403404405406407
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.