Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi Donanımhaber Öğrenci Topluluğu (406. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.266
Cevap
73
Favori
339.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hep Sen Varsın

quote:

Orijinalden alıntı: DanPat

quote:

Hocam okulda İngilizce öğrenme imkanımız var mı? Yoksa dil konusundaki iş tamamen bize mi kalıyor?

Hazirlik var istege bagli bizim bolumde ama ne kadar ogrenirsin bilemem pek ovmuyorlar hazirligi.

Yani bize kaliyor

Peki hocam hazırlık okuyup okul dışında da düzgün bir şekilde çalışmak mı yoksa direk başlayıp 1. sene hem dersleri hem de İngilizce'yi halletmek mi? Bir de Elektrik Mühendisliği'nde yüksek ortalama yapmak mümkün müdür?

Hazırlık kesinlikle ama kesinlikle okuma.Lise ingilizcesinin ötesine geçemezsin.1. sınıflar derslere başlamışken hala quiz ödev gibi lisevari uygulamalara devam edersin.Hatta ve hatta yılbaşı çekilişi tarzı olaylar da olur.
    Lise 5 e devam edeyim 1 sene kafam rahat olsun gezeyim tozayım diyorsan oku.
    Ancak birşeyler öğreneyim diyorsan hazırlıga kesinlikle gelme.
    Ben inşaattayım 1. sınıfta dersler hemen hemen aynı sayılır.Ortalama 1.sınıfta çalışırsan yapabilirsin ancak cc 65 olduğu için bizim okulda biraz ortalama yapmak zor.79.4ten cb gelen dersimi bilirim.Ama düzenli çalışmaya 3.00 ortalama üstü yapılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RavenoLL -- 19 Temmuz 2017; 1:48:25 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DanPat

quote:

Hocam okulda İngilizce öğrenme imkanımız var mı? Yoksa dil konusundaki iş tamamen bize mi kalıyor?

Hazirlik var istege bagli bizim bolumde ama ne kadar ogrenirsin bilemem pek ovmuyorlar hazirligi.

Yani bize kaliyor

Peki hocam hazırlık okuyup okul dışında da düzgün bir şekilde çalışmak mı yoksa direk başlayıp 1. sene hem dersleri hem de İngilizce'yi halletmek mi? Bir de Elektrik Mühendisliği'nde yüksek ortalama yapmak mümkün müdür?

Direk 1'e başla.1. sınıfa basladığımda sınıfın %90'ı atlamıstı hazırlığı benim gibi.Üstte arkadasta durumu belirtmiş zaten.
    1. sınıf zaten en kolay yıl kursla beraber götürülebilir rahatlıkla ben kursa gitmediğime pişmanım.

Çalışkansan yaparsın çevremde örnekleri mevcut.Bizzat 1. sınıfta arkadaşım 3.5 ortalamayla yıldıza geçmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DanPat -- 19 Temmuz 2017; 2:29:27 >

• quote:

İkinize de çok teşekkürler. Ben yatay geçişten ziyade mezuniyet sonrası burslu master'a kabul alabilmek için ortalamamı yüksek tutmak istiyorum. Yatay imkanım da olursa iyi olur ama tabi.

Bir de nedense hep Cereyan Mühendisliği diyesim geliyor. Siz hiç böyle diyen duydunuz mu?

Nadiren duyuyorum.1. sınıfta bölümü tanıtmaya giren bi hocamız öyle demişti sadece

• HopeSlayer kullanıcısına yanıt
    2. Öğretim bilgisayar düşünüyorum. Diğer tarafda adana çukurova 1. Öğretim var ing. İstanbula yakınlık, teknokent vs gibi faktörler nasıl. Birde 2. Öğretimin ulasım konusu nasıl...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam istanbula yakın olduğunu söylüyebilirim otobüs ile 1 saat 15 dk da kadıköy haremde olursun.Teknokente hiç gitmediğim için bi bilgim yok konuda 3.sınıf makine mühendisliğine geçtim sorularınızı sorabilirsiniz.
  • Chosen312 kullanıcısına yanıt
    2. öğretimden 1. Öğretime geçiş işlemlari hakkında bilginiz varmı??

• Hocam o iş şöyle oluyor ilk 10 a girmen lasım bizim bölüm birincisi benim arkadaşım her sene 1. oluyor ama 1.öğretime geçmek istemiyor onun yerine 2.öğretim parasının yaklaşık 500tl sini geri alıyor.Bence 2. öğretim daha iyi hocalar ders saatleri hocaların ders anlatışı hepsi aynı 1.öğretim ile.
    Şimdi başka ünilerde filan devamlı 2. Öğretime prof girmez hoca girmez vs gibi şyler söylenip duruyor açıkcası bilgisayar mühendisliğinde 1. Sınıf çokda farketmez lakin diğer sneeler. Bunu için hocalar anlayışlıysa konusp anlasılıp gündüzde derse girme olanğımız varmıdır??

• Hocam bilgisayar müh. nin hocaları hakkında pek bilgim yok.Bizim bölümde gayet de proflar derslere giriyor hatta yoklama bile alıyorlar gelmezsen bırakıyorlar.Asistanın derse geldiği daha önce 2 kere olmuştu ayrı dönemlerde.Dediğim gibi saat 9 da ders olsa bile bizim bölümde prof hoca derse gelir.Bence prof hoca derse gelsin diye kafana pek takma.
    Anladım çok teşekkür ederim. son olarak çıkış saatinde ulasım birde ben başkabir ünideyim bölüm %100 ing ben okumadım hazırlığı okul çok dandik idi size gelince 2. Öğretim için bir muafiyet sınavı yapılırmı??¿

• Hocam ulaşım konusunda sıkıntıntınız olmasın saat en geç 10 da cıkarsınız belki oda bir gün o saatte otobüs var istediğiniz yere.Hocam ben hazırlık okudum ve boşa vakit kaybı muhafiyeti yapabilirsen bence kesin geçmeye bakın size birşey katmaz hazırlık çok boş geçer bir seneniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: itülüzagor

Şimdi başka ünilerde filan devamlı 2. Öğretime prof girmez hoca girmez vs gibi şyler söylenip duruyor açıkcası bilgisayar mühendisliğinde 1. Sınıf çokda farketmez lakin diğer sneeler. Bunu için hocalar anlayışlıysa konusp anlasılıp gündüzde derse girme olanğımız varmıdır??

2. öğretime prof girmez mi bu nasıl bir saçmalık ilk defa duydum.Hocalar da sınavlar da aynı.Sadece ders saatleri farklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RavenoLL -- 20 Temmuz 2017; 20:33:36 >
  • Birçok soru cevaplanmış. Teknopark olayını malesef bilmiyorum. 1. öğretim derslerine yer sıkıntısı olmadığı sürece girebilirsiniz ama genelde yoklamaya imza attırmıyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Son 20 sayfaya baktım ama mimarlıkla alakalı pek bilgi bulamadım. Çok eski bilgilerin de güncelliği geçmiştir diye düşünüyorum açıkçası. Okulu genel anlamda kötülüyorlar sizce mimarlık fakültesi nasıldır? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • Eğer Kocaeli üniversitesinin öğrencisi olursak Gebze Teknik Üniversitene geçisde kolaylık olurmu.

Aynı şehir vs etkiler mi??

• quote:

Orijinalden alıntı: itülüzagor

Eğer Kocaeli üniversitesinin öğrencisi olursak Gebze Teknik Üniversitene geçisde kolaylık olurmu.

Aynı şehir vs etkiler mi??

alakası yok
  • itülüzagor kullanıcısına yanıt
    Kocaelinden Gebze Teknike geçiş değil kolay imkansız.

Gtü yatay geciş koşullarında geleceğimiz üninin en az %30 ing program olmasını istiyor. Yada geçerli yabancı dil sinavlarından başarı istiyor.

• Kocaeli'ndeki teknokent hakkında bilgisi olan varmı?

Nasıldır?

Barındırdığı şirketler ve olanakları?

Piyasa ile durumu?

• 4. yılıma başlayacağım canım okulum. İlk kazandığımda soluğu burada almıştım. Zaman çok hızlı geçiyor. İibf ve daha çok Uluslararası İlişkiler okuyacaklar için şöyle bir rehber oluşturdum. Kazanan arkadaşlar mutlaka bir göz atsın.

http://www.xn--genanaliz-s3a.com/p/oncelikle-kazanan-tum-arkadaslar-tebrik.html
  • Özel yurt tavsiyesi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.