Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi Donanımhaber Öğrenci Topluluğu (407. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.266
Cevap
73
Favori
339.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayyıldız park yurdu için 1 2 4 ve 6 kişilik odalardan bahsediliyor fiyat bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kocaeli bilgisayar tuttu ikinci ogretim. Kyk yurtlari falan nasildir? İkinci ogretim hayati nasildir? Okul nasildir? Genel olarak bilgi sahibi olanlar yardimci olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: GsEmirhan

ayyıldız park yurdu için 1 2 4 ve 6 kişilik odalardan bahsediliyor fiyat bilgisi olan var mı?

2014 yılında ayyıldız 4 kişilik odada 4900e kalmıştım.3 kişilikler 6500dü.Şimdi ne kadar olmuştur sen hesap et
    2 kişilikler 9 bin lira civarydı.Hatta efsaneye göre tek kişilik oda bulamayan bir tıp öğrencisi 2 kişilik odayı kapatıp 16 bin lira ödemişti.

Ayyıldız tamamen göz boyama üzerine kurulmus bir yurt

Spor salonu var derler havasız 30-40 m2 alanda 2 koşu bandı 1-2 tane alet ve dambıllardan başka hiçbirşey yok

Sauna var derler 1 yıl boyunca saunanın açık oldugunu kimsenin girdiğinü görmedim aynı şekilde

Playstation var diyolar 2 tane var çalınmasın diye kolları kaldırıyorlar.Gidip 15 dk için randevu alacaksın birde

Odalar aşırı ufak 4 kişilik oda 30m2 anca vardır

Yemekler pahalı benim senemde 6 liraydı suan 7-8 lira vardır 3 çeşit yemek

Kahvaltı ücretsiz diyor saat 10da kahvalti bitiyor sırf onun için erken kalkmak gerek.

İlk başta sizi hostes gibi giyinmiş bayanlar yurdu gezdirir kurumsal bir görüntü çizer ama kayıda kadar.Ondan sonra zaten hiçbirini görmezsiniz

Yanında da evim yurdu var oda aynı şekil şartları ayyıldızdan daha kötü ancak fiyatları hemen hemen aynı.

Kesinlikle kyk kovalayın.Hemen yanına daha geçen yıl yeni kyk yapıldı bayağı büyük.

Özellere para kaptırmayın tamamen israf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RavenoLL -- 9 Ağustos 2017; 2:26:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NiggoLas

Kocaeli bilgisayar tuttu ikinci ogretim. Kyk yurtlari falan nasildir? İkinci ogretim hayati nasildir? Okul nasildir? Genel olarak bilgi sahibi olanlar yardimci olabilir mi?

Ben özelde kalmıştım ancak okul içerisinde yavuz selim yurdu var herkes çok memnundu.Okulun tam karşısına da geçen sene yeni bir erkek yurdu daha yapıldı gidenler memnundu genelde.Yemekler vs olsun ucuz oldugu için kyk avantajlı gerçekten.Özeller aşırı fiyat çekiyor hizmet de 0.Okul dağ başında şehire uzak kışları soğuk olur merkezde yağmur yağarken buray kar yağar köpeği boldur.Ama güzeldir severim.İkinci öğretim candır saat 5te dersin başlar en geç 10da biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RavenoLL -- 9 Ağustos 2017; 3:19:1 >
  • RavenoLL R kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: RavenoLL

quote:

Orijinalden alıntı: GsEmirhan

ayyıldız park yurdu için 1 2 4 ve 6 kişilik odalardan bahsediliyor fiyat bilgisi olan var mı?

2014 yılında ayyıldız 4 kişilik odada 4900e kalmıştım.3 kişilikler 6500dü.Şimdi ne kadar olmuştur sen hesap et
    2 kişilikler 9 bin lira civarydı.Hatta efsaneye göre tek kişilik oda bulamayan bir tıp öğrencisi 2 kişilik odayı kapatıp 16 bin lira ödemişti.

Ayyıldız tamamen göz boyama üzerine kurulmus bir yurt

Spor salonu var derler havasız 30-40 m2 alanda 2 koşu bandı 1-2 tane alet ve dambıllardan başka hiçbirşey yok

Sauna var derler 1 yıl boyunca saunanın açık oldugunu kimsenin girdiğinü görmedim aynı şekilde

Playstation var diyolar 2 tane var çalınmasın diye kolları kaldırıyorlar.Gidip 15 dk için randevu alacaksın birde

Odalar aşırı ufak 4 kişilik oda 30m2 anca vardır

Yemekler pahalı benim senemde 6 liraydı suan 7-8 lira vardır 3 çeşit yemek

Kahvaltı ücretsiz diyor saat 10da kahvalti bitiyor sırf onun için erken kalkmak gerek.

İlk başta sizi hostes gibi giyinmiş bayanlar yurdu gezdirir kurumsal bir görüntü çizer ama kayıda kadar.Ondan sonra zaten hiçbirini görmezsiniz

Yanında da evim yurdu var oda aynı şekil şartları ayyıldızdan daha kötü ancak fiyatları hemen hemen aynı.

Kesinlikle kyk kovalayın.Hemen yanına daha geçen yıl yeni kyk yapıldı bayağı büyük.

Özellere para kaptırmayın tamamen israf.

Hocam o olay gerçekten olmuş efsane değil gerçek :D

2 yıl ayyıldızda kaldım bu sene 4 kişilikler tahminen 6000e yakın olacaktır.
    Çok pahalı gerçekten ev veya kyk kovalamak daha mantıklı

@PcMysticCat Arkadaşın dediklerine aynen imzamı atarım fakat daha iyisi bulunur mu özelde süpheliyim.

• merhabalar.e devletten e kayıt yaptırdıktan sonra vermemiz gereken herhangi bi evrak varmı ve bunun zamanı varmı? 2. sorum e kayıt la okulun sitesinden online kaydın arasında bi fark varmı? edevletten yaptığım anda olay bitiyor değil mi ?

• Alttakilerden birinde okumuyorsanız e-devletten kayıt yeterli.

Tıp Fakültesi
    Spor Bilimleri Fakültesi
    Sağlık Bilimleri Fakültesi (Yalnızca Ebelik ve Hemşirelik Programları)
    Kocaeli Sağlık Hizmetleri MYO
    Kartepe Atçılık MYO
    Yahya Kaptan MYO
    Hereke Ömer İsmet Uzunyol MYO (Yalnızca Özel Güvenlik ve Koruma Programı)
    İzmit MYO (Yalnızca Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı)
    Denizcilik Fakültesi
    Karamürsel MYO (Deniz Ulaştırma ve İşletme Programı, Gemi Makinaları İşletme Programı ve Deniz Liman İşletme Programı)
    Diş Hekimliği Fakültesi
    Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi
    Güzel Sanatlar Fakültesi ve Devlet Konservatuarı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstege bagli hazirlik nasildir? Benim bolum ikinci ogretim, hazirlik okumak istesem ikinci ogretim mi olur, yoksa hazirlik siniflari ortak midir? İstege bagli hazirlikta ek ucret odenir mi? Ve Kocaeli universitesinde hazirlik okumak bi yil kaybettigimize deger mi?

• arkadaslar özelden mesaj atmayin sunu diyip kaçacagim sakin ozel yurtlara kanip kyk aciklanmadan kayit yapmayin bir dunya yurt yaptılar kyk icin yuksek ihtimal cikar biri kizlarada erkeklerede erkek yurtlari biraz uzak sadece ama ozelden kat kat iyidir kizlar zaten dusunmesin ozel filan 2 buyuk yurt kampuste kiz yurdu gerisi yahya kaptan ve yeşil ovada . zaten kampus etrafında yurtta kalmadi bu sene evim öğrenci yurduda kapandi herkes kyk ya geçtiği icin birtek erkeklerde ayyildiz kizlarda ata kiz yurtlari var diye biliyorum onlarda pahali baya

• Selamlar Kocaeli üniversitesi okul öncesi öğretmenliği kazandım henüz kaydımı yapmadım daha okumadan merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş yapılabiliyor diye duymuştum puanım Sakarya üniyi de tutuyordu kayıt öncesi veya okul başladıktan biraz sonra Sakarya'ya geçiş yapabiliyor muyum lütfen yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DanPat

quote:

Orijinalden alıntı: Hep Sen Varsın

İkinize de çok teşekkürler. Ben yatay geçişten ziyade mezuniyet sonrası burslu master'a kabul alabilmek için ortalamamı yüksek tutmak istiyorum. Yatay imkanım da olursa iyi olur ama tabi.

Bir de nedense hep Cereyan Mühendisliği diyesim geliyor. Siz hiç böyle diyen duydunuz mu?

Nadiren duyuyorum.1. sınıfta bölümü tanıtmaya giren bi hocamız öyle demişti sadece

Alıntıları Göster
    E-devletten seçmiştim ben hazırlık ama pişman oldum yazdıklarınızı görünce. İptal ettirme imkanı var mı acaba? Bide Bursa'ya ulaşım konusunda bilgisi olan var mı acaba? Denizden bir ulaşım söz konusu mu? Vapur, deniz otobüsü vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaspinar -- 14 Ağustos 2017; 20:1:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: enesbaspinar

E-devletten seçmiştim ben hazırlık ama pişman oldum yazdıklarınızı görünce. İptal ettirme imkanı var mı acaba? Bide Bursa'ya ulaşım konusunda bilgisi olan var mı acaba? Denizden bir ulaşım söz konusu mu? Vapur, deniz otobüsü vb.

Herhangi bir bilgim yok o konuda.Okulu arayıp sorarsanız iyi olur
  • inşaat da okuyan dostlarım bana mesaj atabilirlermi ?
  • 2. öğretimin hazırlık ders saatlerini bilen varsa bana acil atabilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M0NSTERDEM0N

2. öğretimin hazırlık ders saatlerini bilen varsa bana acil atabilirmi ?

Hocam galiba saat 4 de başlıyor 8.30 gibi bitiyor tam emin değilim.

• Chosen312 kullanıcısına yanıt
    2. öğretimlerin hazırlığıdamı akşam :(( ben sabah sanıyodum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M0NSTERDEM0N

2. öğretimlerin hazırlığıdamı akşam :(( ben sabah sanıyodum.

Hocam ben ikinci öğretimin saatlerini biliyorum sabahki grupların saati bilmiyorum.

• Arkadaşlar giderek kayıt yapan varsa bir baksın, kayıt için nüfus cüzdanı onaylı örneği isteniyor mu?

• istemeden.ölmek kullanıcısına yanıt
    hayır sadece 1 fotoğraf istiyolar.
  • 
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.