Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
3
Favori
12.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-25CDF4E58 -- 9 Ağustos 2017; 9:44:23 >
  • Merhaba arkadaşlar ben Antalyada yaşıyorum. Sıralamam 7397 hangi tıpı yazsam bilmiyorum. Sıralamamdan dolayı Kocaeli gibi duruyor ama Antalyaya alışınca orada yapabilir miyim bilmiyorum. Aklımda bir de ÇOMÜ Tıp var. Sizce Çanakkale nasıldır tıp fakültesi falan. Kocaeli dururken 10000 den alan çanakkaleye gitmek mantıksız mıdır yoksa eğitim açısından çok fark yok mudur?Yardımcı olursanız sevinirim :)
  • Kguntac K kullanıcısına yanıt
    Eğer Çanakkale Antalya'ya çok yakın bir yer olsaydı derdim ki boş ver üç bin kişi için kocaeline gelmene değmez yaz Çanakkale'yi oku.Ama hocam sana Çanakkale de yakın değil ki bari sıralamana yakın bir yeri yaz
  • Lasciatemi_cantare kullanıcısına yanıt
    Hocam, Çanakkale'yi şehir açısından sevdiğim için düşünmüştüm ama eğitimini pek bilmiyorum işte :D Kocaeli'ne de çok fazla yabancıyım ama sıralamam orayı gösteriyor. Kocaeli'ni şehir olarak sever miyim alışır mıyım bir korku var açıkcası.. Sonuçta 6 yıl gibi uzun bir süre olacak önümde
  • Bir de sizce Çukurova ile Kocaeli arasında çok ciddi farklar var mı? Kıyaslarsak nasıl?
    Hocam ben orayı sınırdan kaçırıyorum sence 2. Sene yatay ile gelen oluyor mu oluyorsa da kaç ortalama lazım

Bı de devam zorunlulugu olmayan bir yer Kocaeli derse gelmeyen çok oluyor muydu? İstanbul'a giden gelen falan
  • Kguntac K kullanıcısına yanıt
    Ben de sana onu sorucaktim Çukurova'yi neden düşünmüyorsun? O bölgenin Akdeniz'le birlikte en güzel okullarindandir Çanakkale'den ziyade Çukurova'yi yazmani öneririm
  • ygslys2017 Y kullanıcısına yanıt
    Yatay geçişle gelen bizim okula olur var arkadaşlarım şimdi o yatay geçiş madem aklında var bak daha senenin başında iyi araştır ,sistemi okulundan okuluna değişiyor çünkü puanın madem bizim okula yakın çok kasintı olmayan bir ortalamayla da gelebileceğini düşünüyorum çünkü ÖSYM puani daha önemli yatay geçişte ama sen ortalamayı tutabildigin kadar tut,sana tavsiyem internetten bizim geçen seneki yatay geçiş sonuçlarına bir bak orda geçenler kacla geçmiş yazıyor olmali

Hocam üç sene amfiye uğramayan vardır ve inan bana bu azimsanacak bir sayıda değil.Genelde sinif ortalama 100-150 kişi olur,sınıf 330 kişi. Ama şunu soyliyim bu iş de biraz hocasına göre değişir bazı hocalar var dersine gidilmezse olmuyor imkansız yani onda sınıf ful çekiyor :D ama bazı derslere de hiç uğranmaz sınıf bir bakarsın boş yani o derece ama genelde 100-150 olur iyi bir hocada.
    Kardeşim ben de koü tıptayım dönem kaçsın😂😂
    Biri şey dedi İstanbul'a 1,5 saat bilet 10 TL falan galiba sen dedin bu doğru mu nereye gidiyor İstanbulun sen memnun musun okuldan devam sıkıntısı olmaması guzel ailemin yanına gidip orda da çalışabilirim :) hakan gedik tanıyor musun 2 ye geçti koü de bizim liseden mezun benim sıra 8800 koü 7900 yani yığılma olduğunu da düşünürsek puan farkı az :) bir de intern çok zor mu yurt imkanı var mı cevrede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygslys2017 -- 20 Temmuz 2017; 15:14:51 >
    Hocam hangi soruna cevap vereceğimi şaşırdım(: evet İstanbul'dan kartaldan izmite kadar giden var ben dedim ama 10 demedim geçen sene 4.5tu bu sene belki zamlanir 5 olur en fazla.Ben okuldan çok memnunum tavsiye de ediyorum zaten İstanbul olmazsa yazılacak o çevrede ikinci okuldur bence bursayla kapisirlar ama çok bir fark yok bence, erkeksin diye tahmin ediyorum şöyle bir şey var Umuttepede 3 tane kız kyk var bir tane erkek kyk var 2000 kişi falan olması lazım o da.diger erkek yurtlarını hep başka ilçelere yollamıslar ama genelde 2.sinifta eve çıkılır zaten,internluk her yerde zor hocam onun kolayı yok he diğerlerine göre daha rahat olan yerler var ama genel olarak zor bilesin
  • Anladım sağolasın
    Hocam sonradan geldiğimde alisma sıkıntısı olur mu bide KYK çıkmazsa yurtlar çok mu uzakta kalır 2. Seneden evde kalamam kimseyi tanımıyorum bı de demişsin ya 1,5 saat dedin ya otobüsler fakülteden uzakta olur değil mi bı de ozel yurtlar baya pahaliymis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygslys2017 -- 20 Temmuz 2017; 17:34:50 >
    aydın üniversitesinin tıp fakültesi hakkında bilgin var mı? hocaları nasıldır?
  • 1. James 1 kullanıcısına yanıt
    Açıkçası tanıdığım yok bir şey söylemem doğru olmaz ama tavsiye etmem.İstanbul özel düşünürseniz bahçeşehir acıbadem vs. olmuyorsa okan aydın vs. tavsiye etmiyorum şahsi görüşürüm
    Yok hocam kaynaşırsın hemen sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum hem hele bir o günler gelsin bakalım :) dediğim gibi erkek yurtları maalesef biraz uzak kalıyor eğer umuttepedeki çıkmazsa .O yüzden ev dedim zaten erkekler genelde bu yüzden 2de eve çıkıyor olmadı bir sene idare edip 3.sene çıkarsın.Evet özeller pahalı hele ki erkek yurtları kızlara göre daha az bunu fırsat biliyorlar maalesef.Otobüs kartalla izmit otogar arasında sen izmit merkezde inip otobüse binip umuttepeye çıkcaksın o da 30 dk max.Yani umuttepeden 2 saate kartaldasın diyelim ordan da metro var zaten sonra nereye gitmek istersen
  • trakya tıp ile kocaeli tıp arasında kaldım bir kıyaslama yapabilir misin
  • ben de Sakarya Kocaeli arasında kaldım sizce ne yapmalıyım?? :/
    sıralamam 3500. evimden gidebileceğim uzaklıkta, devlet üniversitelerinde bir tıp fakültesi tercih edeceğim. muhtemelen ya marmara ya da kocaeli tıp olacak. ancak marmara tıp ing olduğu için bir sene daha hazırlık okumak istemiyorum. kocaeliyi tercih edecek olursam da sıralamamın aşağısında kaldığı için kararsızım.bana akıl verin lütfen. napıyım ben?
    not: tuzla da oturuyorum kocaeli tıpa otobüsle kaç dk?
  • ygs.lys.17 Y kullanıcısına yanıt
    Kocaeli Sakarya'nın önündedir her bakımdan
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.