Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
3
Favori
12.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben geçen sene Kocaeli'nin arkasına trakyayi yazmıştım 11bin olduğuna bakma,bunlar kadar merkezi bir yerde olmadığı uc noktada olduğu için Anadolu tarafındaki ogrencilere daha uzak kalıyor ve sıralaması düşüyor hayliyle,ama Trakya iyidir.sen ne taraflardasin hocam Tekirdağ yada Edirne'deysen trakyayi yazmanı öneririm yoksa Kocaeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edks2 E kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim öncelikle sıralaman çok iyi öncelikle düşünmen gereken tekrar marmara, tıp her yerde tıptır lafına inanmıyorum Kocaeli'den çok çok memnunum ama Ege Marmara ctf çapa gibi okullarda fırsat varken Kocaeli Çukurova Akdeniz vs. tabiki sonra değerlendirilmeli, sana sadece şöyle bir tavsiyede bulunabilirim ilk önce kocaeline gelip ertesi sene puanınla marmaraya geçebilirsin böyle yaparsan eğer yazın bir sınava sokuyorlar o sınavı geçersen hazırlık okumuyorsun diye biliyorum bu dediğimi bir araştır olur mu

Kocaeli işine gelirsek sen zaten biliyorsun o bölgeyi kartaldan otobüs var izmite 1.5 saat falandır servisle geleyim dersen bir bir buçuk saate falan yine okuldasin ama servis tıpta çok büyük sıkıntı bilesin kyk başvur derim ilk sene için

• Lasciatemi_cantare kullanıcısına yanıt
    Ama sakaryada olduğum için kararsız kaldım 7k sıralamam :/

Hocam sanırım Denizli tıpı yazacağım çok fazla olumlu şeyler duydum orayla ilgili tus başarıları falan da yüksek. Siz ne düşünüyorsunuz? Antalyaya da yakın ayrıca Adanadan falan
  • ygs.lys.17 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi aile yanında okuyayım rahat ediyim diyorsan hiç düşünme sakaryayi yaz git derim ilk seneler insan aile yanını o kadar istiyor ki sıkıştığı zamanlar çayı yemeği hazır olsun anlatamam ama şöyle bir şey var tıbbi bitirdiğinde 24-25 yaşında olucaksin ve o yaşa kadar ailenin yanına olucaksin gidersen kendi ayaklarının üzerinde durmayi ogreniceksin üstelik eğitim olarak daha önde olduğumuzu hatırlatayım

tekrardan.Yine de son karar senin tabiki,bu arada sakarya da bir kaç sene öncesine kadar bizdeydi

• Kguntac K kullanıcısına yanıt
    Çukurova'nın Denizli'den daha iyi olduğunu düşünüyorum bence tercihinde de önünde olmali,sanıyorum Denizli'ye 3 saat Adana'ya da 7 saat vardir şöyle bir şey aslında ikisine de aydan aya gideceksin ileride o yüzden iyi dusun ama yine de yakın olsun dersen tabiki denizli, Denizlide deniz de olmaması kötü tabi (hocam sana illa Çukurova'yi yazdircam :D) şaka yapıyorum kötü değil merak etme hangisi hayirliysa o olsun diyelim

Saolasın hocam hayırlısı bakalım :D
    Sanırım marmara da ilk olarak hazırlık sınavına giriliyor,yeterli puan alındığı takdirde hazırlığa gerek kalmıyormuş. Ancak benim ing m hazırlığı atlayabilecek seviyede değil.Her türlü okumak zorundayım.
    Bugün tercihleri yaptım. Marmara gelecek çok yüksek ihtimalle. Birçok kişiyle konuştum. Herkes sizin gibi düşünüyor. Hala içimde verdiğim kararla ilgili bir huzursuzluk var. Muhtemelen benim önyargılarımdan dolayı böyle hissediyorum.
    Cevapladığınız için çok teşekkür ederim. Hakkımızda hayırlısı olur inş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • edks2 E kullanıcısına yanıt
    Pişman olmayacaksin merak etme turkiyenin en iyi tıp fakültelerinden birine gittin, başarılar dilerim

Teşekkürler cevap için :)

• Up!!

Bilgi verebilecek olan var mı? Özellikle 3.sınıf ve sonrası için.

Aradan 3 yıl geçmiş neredeyse.

Dediğiniz gibi pişman olmadım aksine tercih ettiğim için çok mutluyum. Şu an marmara dönem 2' deyim(hazırlık okudum). Bir kez daha teşekkür etmek istedim yalnızca beni cesaretlendirdiğiniz için

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.