Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi ve Hukuk Fakültesi hakkında soruları cevaplıyoum. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
3
Favori
9.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 27 Temmuz 2020; 0:9:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Upppp

• Arkadaşlar merhaba tercih döneminin bitişine az kaldı sorularınızı yazabilirsiniz

• Çok kararsız kaldım. Konya hukuk 20k ile kapatmış kocaeli hukuk 22k ile sizce bu neden böyle? Konya şehir olarak kocaeli gibi bir öğrenci şehri olduğunu düşünmüyorum ve kocaeli istanbula falanda çok yakın olmasına rağmen sıralaması neden böyle?
  • designatedlaw D kullanıcısına yanıt
    Hocam çünkü Selçuk en eski 5 hukuk fakültesinden biri. Kocaeli den çok daha eski bir üniversite. Bir de şahsi fikrim bu ama Ege Akdeniz İç Anadolu Doğu dan gelenlere daha yakın diye tercih ediliyor olabilir. Kocaelide çoğunlukla Marmara bölgesinden geliyorlar hep. Son zamanlarda Selçuk un hakim savcı çıkarma oranı da yüksekti

• designatedlaw D kullanıcısına yanıt
    Hocam bu arada okulda geçen yıla göre değişen şeylerden bahsedeyim. Eski yazılara baktım farklılaşan şeyleri yazayım. Geçme notu 60a düştü ve harf notu çana göre belirleniyor. Ceza kürsüsü değişti kadro çok donanımlı sağlam, gayet güzel anlatıyorlar. Ancak yine de Özel hukuk kürsüsü kamu hukuku kürsüsünden birkaç tık öndedir. Okul, kontenjanı düşürmüş bu yıl 290 anfi 275 kişilik. Alttan alan nerdeyse yok bu yıl online sınavlarla herkes geçti, derse girmeyenler de çok o yüzden anfiler eskisi gibi sıkıntı çıkarmayacaktır

• jevole kullanıcısına yanıt
    eğitimi ve hocaları hakkında biraz bilgi verebilir misiniz ? Selçuk hukuk konyada olduğu için düşünüyorum burayı yazacağım sanırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam şöyle anlatayım ana dersler yıllık, seçmeliler dönemlik. Geçme notu 60 harf notu çanla belirleniyor. Hocaların puan konusunda elleri kıttır, özel hukuk kürsüsü çok iyidir okulun kendi pratik kitapları var , ceza kürsüsü bu yıl yenilendi çok donanımlı hocalar. Kamu hukuku kürsüsü birkaç tık geride kalıyor bence genelde hepsi ilgilenir ulaşılamaz egoları yok ders araları, çıkışları konuşabilirsiniz. Normalde her fakültenin kek dersi olan giriş metodoloji felsefe dersi bizde sağlam işleniyor. Sınavlarda hukuki argümanlar ve gerekçelendirmeler istenir. Seçmeliler genelde test oluyor. Asistanlar sık sık pratik yapar sınava yakın daha da artıyor

• Yeni taşınacağı yer merkeze çok mu uzak?
  • Yeni taşınacağı yer hereke de evet baya uzak kalıyor ancak ne zaman biter bilmiyorum rektör sizi vurmaz demişti (3. Sınıfım)

• jevole kullanıcısına yanıt
    Omü hukuktayım (çarşambada yani) ve bu durumdan muzdaribim :( Nedir bu hukukları ilçeye taşıma sevdası bilmiyorum..
  • İlçe esnafını, kira piyasasını geliştirme projesi gibi görülüyoruz yazık hepimize

• Hukuk faküktesinin erasmus imkanları nasıl?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.