Şimdi Ara

Kocaeli Üniversitesi ve Hukuk Fakültesi hakkında soruları cevaplıyoum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
3
Favori
9.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    telegram grubumuza da gelebilirsiniz
    Telegram
    Koü Hukuk Bilgilendirme
    https://t.me/joinchat/JXRMBxNIKGw42qz-ArOOrQ

• Hocam İstanbul Aydın tam burslu ve Kocaeli arasında gidip geliyorum, ne tavsiye edersiniz? İzmit’te yaşam zor mudur maddi açıdan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yatay geçiş olayı nasıl okulda ve sınav düzeyi nasıl oluyor?
  • kardeşim biraz bilgilendirir misin? eğitim açısından,yurt konusunda bana geliyorda kararsız kaldım
  • BlackEagle14 kullanıcısına yanıt
    İatanbul aydın daha iyidir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam özel üniler hakkında hiç bilgim yok. Aydın bu malum apartman ünilerinden değildir dimi? Bide dersten bırakıp para ödetme olayı var mı? Ben okuduğum üniden kendime bir şeyler katmış olarak çıkmak istiyorum, yıllarımı boşa geçirmiyim yani

Sıralaman kaç?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eytedpasa

Sıralaman kaç?
    22 k

hocam günaydın, çalışıyorum geç döndüm kusura bakmayın. aydın hakkında çok kötü şeyler duydum, hukuk fakültesinden uzak durun diyorlar, özel üniversitelere bakış kötü. izmitte yaşam rahat çok pahalı bir yer değil. benkocaeli derdim
  • akkurt4081 A kullanıcısına yanıt
    her kız öğrenciye kyk çıkar, erkeklere de çıkıyor en geç bir iki aya, kyklar eski değil güzel eski ftö yurtları kykya döndüğü için yurt çok fazla, umuttepenin yakınında çok fazla kız kyk ve özel kız hyurdu var. erkek kyk da var. merkezde kyk ve körfezde kyk var. özel yurtlar pahalı yıllık 12k aşağısında yok
    yemeksiz erkek özel yurt 9k ya çıktı arkadaşımın
  • ertewq23 E kullanıcısına yanıt
    yatay geçiş yapan 2 kişiydi, koşullu dersin olmamalı ve hepsinden başarılı geçmen gerek başka bilgim yok ne yazık ki.her üniversitenin kendi ortalama sınırı olduğu için araştırmadım. sınıvların düzeyi zor geçme notunun 65 olmasına acımıyorlar zorluyorlar. anayasa vizesindesınıf ortalaması 10du.
    kampüsü çok güzel aydının sosyal yaşamı iyi diyorlar ama hukuk eğitimi kötüymüş. bir dersten kalınca para ödetme durumu yok ama kimi özellerde ortalamana kimisinde ise yıl uzatmana göre para ödetiyor. hukuk dersleri yıllık olduüu için bir de erasmusa gidersen kesinlikle yıl uzayacağı için ek para ödemen işten bile değil
  • Hocam ceza kürsüsü yokmuş, arkadaş yüzünü göremediğim hocalarım var diyor, İstanbul Ankara Marmara hukuk dışında Türkiye'de hukuk fakültesi yok istediğinde oku fark etmiyor dedi. Kontenjanı yüksek olduğu için amfilere sığmıyorlarmış, 65 geçme notu çok zorluyormuş

• Hocam her konuda bilgiye ihtiyacım var. Şehir, üniversite, eğitim, hocalar, barınma, sosyal ortam... Ne varsa lazım, yardım ederseniz sevinirim.
  • alpereNN7 kullanıcısına yanıt
    ceza özel hakkında bilgim yok ama ceza genelin hocası marmaradan geliyor ve ders anlatmıormuş, kendimiz çalışıyormuşuuz, ilk dönem kasımdan sonra derse girenler yarı yarıya düşüyor. ama ilk dönem kapıdan ders dinlediğim oldu, çok kalabalık. 65 gerçekten çok zorluyor ortalaman 61 olup koşullu geçiyorsun hakaret gibi :( marmarada okuyan arkadaşım istanbul ankara dışında hepsi aynı derece dedi
  • bozuk radyo kullanıcısına yanıt
    özelden de sorabilirsiniz isterseniz hocam çalıştığım için geç dönüyorum kusura bakmayın ama döneceğim
  • jevole kullanıcısına yanıt
    Hocam Çukurova üniversitesinde geçme notu 70 orda hiç geçme notu ile alakalı bi şey demiyorlar ya da dokuz Eylül üniversitesinde de geçme notu 70 ordada geçme notu ile alakalı bir şey denmiyor (şikayet vs.) acaba koüde geçme notunu 65 yapıp sınavı da ona göre kolay sormadıkları için mi 65 geçme notu bu kadar sorun oluyor?

• jevole kullanıcısına yanıt
    acelesi yok hocam zaman çok. buradan yazmanız daha iyi, herkes görür.
  • alpereNN7 kullanıcısına yanıt
    olabilir, bu yıl 0.3 ile arkadaşım anayasadan kaldı ve hocalar puan vermiyor, sınavları da acımadan zor soruluyor. vize ya da finalden bir tık kolay olur hocayı tanımak da lazım ancak 65 hepimizin yarası ne yazık ki
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.