Şimdi Ara

KOCAELINDE YASIYAN OKUYAN KARDESLERIM LUTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1447.sıradan yedek cıktı bu hayatta gelmez o yoluda daga cıkmayıda her sabah kaldıramam bu evim yurdumu yanında bır tane daha var alsancak mı ne o mu yoksa umuttepe ogrencı evlerı mı sızce nolur yardım edınde ggıtmeden evraklarını ogrenıp gotureyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu disina ac

• izmitte yaşıyorumda yurtlar hakkında bilgim yok, tek bildiğim o nalet olası yol
  • diğerinin adı ayyıldız
    pek bilgim yok bende ıkısınden bırıne kayıt olcam buyuk ihtimal

birde sorun varsa şurdan sor daha çabuk ve bılen kısılerden cevap alabilirsin http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=33686272&mpage=115
  • he aynen ayyıldız cok sagol kardesım

• depcendepcen D kullanıcısına yanıt
    kız arkdasım orada tıp okuyor onun yurt mevzusun ıcın beraber fazlasıyla ugrastık yanı mevzuya hakıkım dıyeblırım
    yedek lıstesınde 600kusru olan arkadastan blıyorum ılk bırkac gun sıra hıc gıtmıyor ama 2haftasonra yurtta kalacaklara gelen sıranın kacıncılara geldıgını tahmın edemezsın .
    umuttepede kı yurt son derece ıyı hatta sehırdekı en ıyı erkek yurtlarından bırı ortam ıyı fıyatlar uygun dısarı cıkacak paran kalır cebınde eger eve cıkmak ıstersen bayındırlık dunya bankası ve akcakoca dıye yakın sayılabılecek 3yer var buralardan ev bak arkadaslarınla.
    yolu cıkmak ıstemıyorsan
    umuttepede sıra gelmesını bekle yukarıdakı 3 yerdekı ev fıyatlarına bak yada aklına ne yatarsa onu yap sen bılırsın
  • Shockwavebjk S kullanıcısına yanıt
    ya dedıgın cok mantıklı tamam da kocaelınde 1 tane unıversıte var en fazla kaca kadar gerıler sıra ben 1 ay falan bekleyebılırım o sırada parasıyla kalırım kyk da mısafır olarak artık kac gun kalınıyorsa ama gelmesı onemlı sıranın sence 1447. ye gelır mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YARDIM EDIN
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • depcendepcen D kullanıcısına yanıt
    Onu ben bilmem Allah bilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.