Durmadan gazetelerde küçüklerin bu 100 ekran ve üstü flat televizyonların kurcalarken altında kalıp öldüğünü okuyorum. Benimde bir arkadaşımın oğlu var 2 yaşında, durmadan dvd playerları dağıtıyor. Lcd bile olsa ağır ve duvara asılı olan TV'ye yumruk atıyor. Top atıyor. Anne babanın bir anlık dikkatsizliği ile Allah korusun en iyisi çarpılma ihtimali var. Beyler özellikle çocuğu olanlar. Lütfen TV'lerin duvarlarada sağlam olduğuna dikkat edelim. Güvenlik açısından sehbada duranları sabitleyelim. En az 3 çocuğu gazetelerde okudum. Şimdi size yazdım, birazdan arkadaşımı arayıp bir kontrol etmesini isteyeceğim. Biraz dikkat!
teşekkürler. ben de LCD alsam ufaklık ne yapar diye çekiniyorum.
valla eve çocuk gelmeden düşünüyorum ben onu en iyisi duvara monte ettirmek sağlam bi şekilde ama altınada sehpası olsun yine altı bomboş havada durmamalı bence
evt bende duymustum baya cocuk olmus
böyle şeylerde risk almamak lazım.. duvara monte ettirmek daha akıllıca sanırım. panel TV'ler gerçekten tehlikeli olabilir, hatta hanımlar da temizlik yaparken falan dikkat etmeli..
2 yaşında ufaklığın neler yaptığını görseniz, inanılmaz. Sürekli anne baba ekrana baktığından, oraya odaklanıyor. Meraklıysa birde başlıyor kurcalamaya. Kilit sistemi var mı bilmiyorum ama ben alırsam bir tane kesin duvara sabitlerim...
lcd,plazmayı sehpada kullanmanın anlamı yok.Hem tehlikeli hemde crt gibi yer kaplamış olur.Bunlar duvara sağlam bir şekilde monte edilmeli.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme