Şimdi Ara

Koçluk Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan halihazırda kullanan veya daha önceden kullanmış olanlar bilgi verebilir mi eksileri artıları şeklinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilkentliden almıştım 5 aylığına eğer program kurabilen biriysen para ve zaman kaybı, mert yiğitin yotubeda anlattıkları çok daha faydali
  • Bircok insan için kendi disiplinini kendi oluşturmak zor oluyor bazıları bu zorluğu aşıp kendileri düzene oturtabiliyorlar bazıları da koçluk alabiliyor. Ben bu süreçten geçip düzeni kendim yapabilir duruma geldiğim için koçluk tavsiye etmiyorum.
  • Mrelliot M kullanıcısına yanıt

hocam program kurabilen biriyim de hangi kaynağın ne zaman biteceği ne kadar çözmem gerektiği konusunda arada sıkıntı çekiyorum

• altankorayb kullanıcısına yanıt
    Çok paran varsa ipleri seni sadece paran için önemseyen birine verebilirsen ver
  • neyapacagizz N kullanıcısına yanıt

12 . sınıf olduğum için deneyimli birinden almak faydalı olur diye düşünüyorum kendim için

• kanka bu tr 65 si konu açmıştı ya ben ondan aldım baya iyi ileriyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mrelliot M kullanıcısına yanıt

hocam niye öyle düşünüyorsunuz ciddi bir emek ve çabanın sonucunda elde edilen deneyimi ücret karşılığında sana sağlıyor ne var bunda

• Koçluk ne demek oluyor? Özel ders mi alacaksın yani?

• altankorayb kullanıcısına yanıt
    karar senin
  • Zamanının çoğu "nasıl çalışmalıyım" sorusuna cevap aramakla geçiyorsa, bu araştırma süren çalışma sürenle yarışıyorsa ve paran da var ise koçluk alabilirsin. Sonuç olarak ayda 200 lira kalan 40-50 senen için kötü bir yatırım değil bence

• mmyyyymmm M kullanıcısına yanıt

evet bazen onu düşünüp ders çalışamadığım bile oluyor. önerebileceğiniz biri var mı?

• Benim youtubeda en iyi bulduğum murat can kocakulak. Onlar da veriyordu galiba illa alacaksan ondan al bence. Hayal satmıyor baya gerçekçi bilimsel verilerle falan yaklaşıyor durumlara

• Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt

bana göre bu sınava bilimsel yaklaşmak kandırmaktan başka bir şey değil. uyku düzeninden falan bahsetmiyorum direk çalışma düzeninden ve çalışma saatinden bahsediyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.