Şimdi Ara

KOÇNET in kalitesi nasıl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
8.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Altyapıyı telekomdan kullanan servis sağlayıcılarına hiç bulaşmayın derim ben eğer sorununuz varsa ttnetle çözmeye çalışın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aessoydan

Altyapıyı telekomdan kullanan servis sağlayıcılarına hiç bulaşmayın derim ben eğer sorununuz varsa ttnetle çözmeye çalışın.

Türkiye'de adam akıllı internet sağlayıcısı mevcut değil zaten.Küçük bir araştırma yaptığımız da bazı küçük il ve ilçelerde servis sağlayıcılarının hatalarından yakınmayan yok .
  • koç sonuçta...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RippedHeart

Koçnete dedik çift antenli 4 çekirdekli modem istiyoruz adam tek antenli tek çekirdekli modem getirmiş,istemedik. Ttnet'te Koçnete başvurduk diye direk kesmiş neti g*t gibi kaldım -.-

• :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 21 Nisan 2011; 16:41:18 >
  • KOÇNETE BİRİNETE SAKIN GEÇMEYİN BENDE BİN PİŞMANIM, ttnetle 2 senelik sözleşmemi 6 gün kala iptal etiler 125 tl fatura kesti ttnet. koç nete kesinlikle bulaşmayın sorunuda çözmediler müşteri hizmelteride köy çalışanları gibi amatör bi boktan çaktıkları yok zaten 15 dk dan aşağı bağlanamıyorsun. Ben durduk yere baiıma bela aldım uğraşıp duruyorum siz bulaşmayın bari
  • bu türkiyede bütün kampanyaların sonu tüketiciyi dolandırmadan geçer hiç bir kampayaya katılmayın
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franko -- 5 Mayıs 2011; 14:36:01 >
  • KOÇ NET SAHTEKARLIĞI

Cuma günü annemlere telefon geldi merhaba biz ttnetten arıyoruz. Şu an 55 tl fatura ödüyorsunuz. TTNET özelleştirildi. ARtık 35 tl ödüyceksiniz diye . Annemde bunu bana anlattı . Aa dedim ne güzel ttnet faturalarıda sonunda düştü . Neyse bugün sözleşme gelmiş babamda bu işlerden anlamadığı için bir güzel imzalamış . Eve geldiğimde bir baktımki koçnet sözleşmesi . hemen ttineti aradım dedim sizin koçnetle bağlantınız varmı . Bize böyle böyle dediler işte özelleştirilmiş filan Bizim koçnetle hiç bir alakamız yok dediler sonra koçneti aradım. biriyle konuştuım başkasına yönlendirdi . Diğeriyle konuştum başkasına yönlendirdi en son dediği laf telefonunuza bir kod gelicek o zaman bizi arayın iptal edelim. görücez bakalım iptal edilcekler mi. İnsanları nasıl kandırıyorlar ttnetten arıyoruz diye. Şikayet edicem bunları bir iptal etsinlerde önce arıza çıkarmasınlar ( veee hergün beni birkere arıyorlardı yok diyorum istemiyorum ertesi gün birdaha arıyorlar Milleti bukadar rahatsız etmelerine gerek var mı ? )

• koçnet teknik desteği tam kelimesi ile kötü...bi de sizi arayıp bilgi verecez diyorlar ancak hiç bir şey yapılmıyor....hiç önermiyorum biri adslyi....
  • Sakın ama sakın koç.net'e geçyim deme. Resmen dolandırıyorlar. Beni telefonla arayıp ttnetle 2 yıl taahhütüm olmasına rağmen bir ton indirimden bahsettiler. taahhüdünüzün bozulması ile kesilen parayı kat kat çıkaracaksınız dediler. Koç.net diye güvnip aboneliğimi taşıdım. Tüm saydıkları şeyler yalan çıktı. İnsanların gözünün içine baka baka kandırıyorlar ve sonra umursamıyorlar. Ttnet pahalı da olsa bırakma derim, en azından diğerlerine göre sistemi daha oturmuş.
  • Koçnet Çıtasına Çıta Kattı Alt Yapıya Vodafone El Attı %99.9 Vodafone Tr , %00.01 Koç Holding
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart22

Sakın ama sakın koç.net'e geçyim deme. Resmen dolandırıyorlar. Beni telefonla arayıp ttnetle 2 yıl taahhütüm olmasına rağmen bir ton indirimden bahsettiler. taahhüdünüzün bozulması ile kesilen parayı kat kat çıkaracaksınız dediler. Koç.net diye güvnip aboneliğimi taşıdım. Tüm saydıkları şeyler yalan çıktı. İnsanların gözünün içine baka baka kandırıyorlar ve sonra umursamıyorlar. Ttnet pahalı da olsa bırakma derim, en azından diğerlerine göre sistemi daha oturmuş.

Ah Be Kardeşim Seni Arayan Koçnet Genel Merkez Değilki Herhangi Bir İlde Bir İş Merkezinin Katında Taşeron Çalışan Elemanlar
    Fihristteki Numaraları Çevirip Genel Merkeze İş Emri Atıyorlar... Kazancını Alıp Ondan Sonra Sana Bir Bardak Soğuk Su ve Modem Kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciscis_12 -- 28 Ağustos 2011; 23:43:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ul4s

KOÇ NET SAHTEKARLIĞI

Cuma günü annemlere telefon geldi merhaba biz ttnetten arıyoruz. Şu an 55 tl fatura ödüyorsunuz. TTNET özelleştirildi. ARtık 35 tl ödüyceksiniz diye . Annemde bunu bana anlattı . Aa dedim ne güzel ttnet faturalarıda sonunda düştü . Neyse bugün sözleşme gelmiş babamda bu işlerden anlamadığı için bir güzel imzalamış . Eve geldiğimde bir baktımki koçnet sözleşmesi . hemen ttineti aradım dedim sizin koçnetle bağlantınız varmı . Bize böyle böyle dediler işte özelleştirilmiş filan Bizim koçnetle hiç bir alakamız yok dediler sonra koçneti aradım. biriyle konuştuım başkasına yönlendirdi . Diğeriyle konuştum başkasına yönlendirdi en son dediği laf telefonunuza bir kod gelicek o zaman bizi arayın iptal edelim. görücez bakalım iptal edilcekler mi. İnsanları nasıl kandırıyorlar ttnetten arıyoruz diye. Şikayet edicem bunları bir iptal etsinlerde önce arıza çıkarmasınlar ( veee hergün beni birkere arıyorlardı yok diyorum istemiyorum ertesi gün birdaha arıyorlar Milleti bukadar rahatsız etmelerine gerek var mı ? )

böle bir ttnetten arıyoruz denilmesi mümkün değil. tek söledikleri internet nakil bilgisi detayı verilip geçmek istiyrmusunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: keysmart

quote:

Orijinalden alıntı: Ul4s

KOÇ NET SAHTEKARLIĞI

böle bir ttnetten arıyoruz denilmesi mümkün değil. tek söledikleri internet nakil bilgisi detayı verilip geçmek istiyrmusunuz

Aynende öyle dediler ttnetten arıyoruz ttnet özelleştirildi falan filan diye. Mümkün değil filanı yok mahkemeye verdik zaten

• iş yerinde tarifeyi değiştirmek için müşteri hizmetlerini aradım.6 farklı kişiyle görüştüm.devamlı ilgili birime aktarılıp durdum.1 mb 6gb kotalı : 39 tl olan eski tarifemi internet sitelerinde yazan yeni tarife 8mb limitsiz 12 gb kotalı :39 tl paketiyle değiştirmek için.sıkılıp pes etmem için ellerinden geleni yaptılar..tarifemi değiştiricem, telefon hattı farklı bir kişiye aitti.hat sahibini telefona alabilirmiyim falan.(ne alaka ise)her çıkardıkları zorluga göğüs gerip devam ettim.en son 8mb 6gb kotalı tarifenin 39 tl oldugunu iddia etti kadın.dedim girin internet sitenize servisler bölümüne tıklayın.ne yazıyo orda ? 8mb 12 gb kotalı :39 tl yazmıyomu. ee dedim hani 12 gb kotalı olan :39 tl diye birşey yoktu..baktılar işin içinden çıkamıyorlar.yönlendirmenizi yaptım dedi.3 iş günü içinde tarifeniz otomatik olarak değiştirilecek diye..aradan 6 gün geçti tarifenin değiştiği falan yok.hala 1 mb kullanıyorum.yine aradım tarifem hala değişmedi diye..dedilerki sizi aradık ama ulaşamadık.tarifenin gerçekleşmesi için sizi arayıp teyid almamız gerekiyodu diye..halbuki arayan olmadı.24 saat açık cebim.bakalım hala 1 mb kullanıyorum..acaba bu sefer tarifemi değiştireceklermi çok merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkep -- 15 Eylül 2011; 12:16:09 >

• 2mbit sınırsızda gördüğüm max hız. 224kbps hiç fena değil ;) yanında ücretsiz aldığım modem zaten cok iyiydi (sıfırı 234TL idi gecenlerde airties )
    ısparta/merkez
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkep

iş yerinde tarifeyi değiştirmek için müşteri hizmetlerini aradım.6 farklı kişiyle görüştüm.devamlı ilgili birime aktarılıp durdum.1 mb 6gb kotalı : 39 tl olan eski tarifemi internet sitelerinde yazan yeni tarife 8mb limitsiz 12 gb kotalı :39 tl paketiyle değiştirmek için.sıkılıp pes etmem için ellerinden geleni yaptılar..tarifemi değiştiricem, telefon hattı farklı bir kişiye aitti.hat sahibini telefona alabilirmiyim falan.(ne alaka ise)her çıkardıkları zorluga göğüs gerip devam ettim.en son 8mb 6gb kotalı tarifenin 39 tl oldugunu iddia etti kadın.dedim girin internet sitenize servisler bölümüne tıklayın.ne yazıyo orda ? 8mb 12 gb kotalı :39 tl yazmıyomu. ee dedim hani 12 gb kotalı olan :39 tl diye birşey yoktu..baktılar işin içinden çıkamıyorlar.yönlendirmenizi yaptım dedi.3 iş günü içinde tarifeniz otomatik olarak değiştirilecek diye..aradan 6 gün geçti tarifenin değiştiği falan yok.hala 1 mb kullanıyorum.yine aradım tarifem hala değişmedi diye..dedilerki sizi aradık ama ulaşamadık.tarifenin gerçekleşmesi için sizi arayıp teyid almamız gerekiyodu diye..halbuki arayan olmadı.24 saat açık cebim.bakalım hala 1 mb kullanıyorum..acaba bu sefer tarifemi değiştireceklermi çok merak ediyorum

Jet faturadaki kullanıcı web arayüzünden girip mesaj atın 1-2 gün içinde yapıyorlar.

Ben 2 defa değiştirdim bir sorun olmadı

Tarifeler değişmiş galiba ben 8Mbit adil kullanım 49 TL tarifesindeydim

• quote:

Orijinalden alıntı: artenis

2mbit sınırsızda gördüğüm max hız. 224kbps hiç fena değil ;) yanında ücretsiz aldığım modem zaten cok iyiydi (sıfırı 234TL idi gecenlerde airties )
    ısparta/merkez

8 Mbit hızda 1020 - 1100 kbps gibi hızlar görüyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mastor1

quote:

Orijinalden alıntı: artenis

2mbit sınırsızda gördüğüm max hız. 224kbps hiç fena değil ;) yanında ücretsiz aldığım modem zaten cok iyiydi (sıfırı 234TL idi gecenlerde airties )
    ısparta/merkez

8 Mbit hızda 1020 - 1100 kbps gibi hızlar görüyoruz

oranlarsan evet cok iyiymiş ;)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.