Şimdi Ara

KOÇNET in kalitesi nasıl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
8.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Koç.net Biri-adsl'e geçiş sağladığında voip hizmeti Koç.net tarafından veriliyor fakat şu an voip destekli modem bulunmamaktadır, geçiş sağlasan dahi voip hizmeti alıyor olsan bile TT'a aylık telefon abonmanlık parasını ödersin. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Saygılarımla.
  • Şurayı oku bir daha düşün derim.

http://forum.donanimhaber.com/m_54684699/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigdede

bu türkiyede bütün kampanyaların sonu tüketiciyi dolandırmadan geçer hiç bir kampayaya katılmayın

Hayal kırıklığına uğradım TTNET den kurtulamayacak mıyım

Tekel olmuşmuş resmen burada devlet neden sesini çıkarmıyor borusan mevzusunda medya az mı ıkındı yıllardır ttnet e dünya para ödüyoruz telefon hattını kullanmadığımız halde onu da ödüyoruz nerede e... a.... k... medyası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vincent van Gogh -- 3 Ocak 2012; 16:33:09 >
  • 2 yıldır kullanıyorum Biri adsli . 1 Kez dahi problem yasamadım. Aldıgım hız tam olarak 8mbit.
  • Aman haa aman, BİRİ Adsl ile internete bağlanacağına duman la haberleş daha iyi, en azından ateşi yakan da dumanı tüten de sen olursun.Adamlar tamamen paravan şirket, yazlıkçı internet almak istedim daha önce kilerde olduğu gibi 3 aylık, adamlar 10 gün oyaladılar yok iptal edilmiş başvurunuz yok siz iptal ettirmişsiniz ne muhabbet ne muhabbet ! artık 10. (onuncu) gün arıyorlar : "efendim siz iptal ettirmek istiyormuşsunuz bir daha düşünün istiyorsanız yarına internetiniz bağlanmış olur" terbiyem elvermiyor ne yapayım bazı sözler söylenmiyor.Recep ivedik'in "toz koparan yol yardım hizmetleri" muhabbetinden nasiplenmemiş adamlar.Telefonda hitap, muhabbet gırla sonrası esas görevi hizmet ortada yok.Aman haa aman adamların eline düşmeyin port'unuzu kurtaramazsınız ellerinden .
  • 2yıl Smile ADSL kullandım çok pahalıydı neti çok yavaştı çok fazla nette kesilme oluyordu telefonla aradılar BİRİ ADSL ve 8MB Sınırsız pakete geçtim ve yaklaşık 1yıl oldu nerdeyse 1buçuk 2 ay fatura geciktirdigim oluyor 2 sini felan birlikte yatırıyorum faiz vs. gelmıyor müşteri hizmetleri iyi ilgileniyor benim tavsiyem kullanın olur.TTnet kullanan komşularım vardı 12 13 tane hepsi bıkmıştı artık ful BİRİ ye vs. geçiyorlar
  • ARKADAŞLAR ARTIK HABERİNİZ OLSUN "BİRİ ADSL" İNTERNETİ VODAFONE SATIN ALMIŞTIR...YANİ ARTIK ARKASINDA TAPU GİBİ BİR ŞİRKET VAR...TTNETE GÖRE GAYET MANTIKLI...ÜSTELİK KONTRATLARI DİĞERLERİNE GÖRE EN İYİSİ SADECE 12 AY BU KADAR BASİT...UNUTUN ARTIK BU TTNETİ ADAMLARA DARBE VURMADAN LAFTAN SÖZDEN ANLAMAYACAKLAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milliyan -- 21 Ocak 2012; 21:51:38 >
  • ya nasıl kötü diyorsunuz anlamıyorum benim internetimde kopmalar oluyordu sadece internet sitesinden mail attım 1saat sonra aradılar evde olmadıgımı söyledim 2saat sonra arayın dedım ve eve geçemedım bi aksilikten dolayı birazdan ararmısınız dedım yine aradılar yani adamlar benim gördügüm kadarıyla iyi müşteri destegi veriyorlar ve sorunu en geç 2güne gideriyorlar
  • Dünyada cennet ve cehennem diye bölgelere ayırıp farklı mı adamlar hizmet veriyor yoksa ben mi daha uyanamadım kabustan.Hadi diyelim ben bu adamların iyi olduğu zamanları söylemedim de ( bknz bir önce ki mesajım; "...daha öncekiler de olduğu gibi ..." ) adamları karalama kampanyası mı başlattım ?! Yahu kardeşim adamlar aramadılar mı dedim? Adamlar "lafta mükemmel icraatta mahalle bakkalı onlardan daha etkin".Onları anlatabilmek bu kadar basit.Anlaşılmayan nedir adamların hizmet kalitesiyle .. !?
  • ????????????????????
  • Smile , Koçnet , doping .. Hepsi TT alt yapısını kullanıyor. Kararınızı ona göre verin.
  • ben bi haldan anlamadım koç net harbiden dolandırıcı carpıcı yok ben inanmıyorum wodofon almış tapu gibi şirket diyenler hemen gece bilirler arkadaşlar ulan maile cevap veremeyen telefon cıkmayan şirketten ne hayır gelir .ha koç net ha bizim esatın kahve ikiside birişe yaramaz okadar....
  • 8 ay ttnet kullandım sayısız kopma hat kesilmesi 3 4 gün netsiz kalma gibi bir çok sorun yasadaım tahatüt vermıssımt cezayıda odedım ıptal ettim Birinet geçtim 2 yılı geçti yakın süre oldu nerdeyse yemin ederim ki bi kere bile ne kopma ne sorun gördum hatta 2 aya yakın fatura odemedım kesmedıler bile 8 mb kadar sınırsız kuyllanıyorum ortalama hızım 7 mb dowloand 800 900 geziyor cok memnunum oturdugum semt kagıthane çeliktepe Koç net çalışanı değilim bilginize....
  • cok paragoz firmalar bılgınız olsun zor kurtardım pacamı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.