Şimdi Ara

KOÇNET in kalitesi nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
8.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün telefonla aradılar tarifeleri açıkcası daha cazip ttnete göre. var mı kullanan nasıldır 8 e kadar limitsiz tarifesi acil yardım lazım

• birde benim modem usr 9111. adsl 2 router yazıyor üstünde. acaba koçnetin modemini karşılar mı ki? bir de mesela ben 100 dk tlf konuşma tarifesini de dahil etcem eğer geçersem ve fiyatlarına 100 dk konuşma da dahil. fiyatı 20 lira ilk 6 ay. peki şimdi telekoma telefon faturası ödemeyecem mi hiç ben? bir de telefon nosu değişiyor mu?
  • ben koçnete geçemyi düşünüyorum yalnız bazı sorularım var. şimdi ben 8 e kadar limtisiz +100 dk konuşma opsiyonunu seçmeyi düşünüyorum sitede bunun kampanyalı fiyatı ilk 6 ay için 20 küsür lira. peki buna geçersem, telekoma sabit ücret ödeyecek miyim ayrıca? bir diğer yandan, telefon numaram değişecek mi ? yani özetlemek gerekirse, adsl+ 100 dk tarifesi için sadece 20 lira mı ödeceyceğim ilk 6 ay için? bunun dışında harici bir bedel mesela telekoma sabit telefon ücreti gibi, ödeyecek miyim? haa bir de aklıma gelmişken, bende usr 9111 adsl 2 router modem var. bu modem karşılar mı sizin vereceğiniz modemi ? teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim1985

ben koçnete geçemyi düşünüyorum yalnız bazı sorularım var. şimdi ben 8 e kadar limtisiz +100 dk konuşma opsiyonunu seçmeyi düşünüyorum sitede bunun kampanyalı fiyatı ilk 6 ay için 20 küsür lira. peki buna geçersem, telekoma sabit ücret ödeyecek miyim ayrıca? bir diğer yandan, telefon numaram değişecek mi ? yani özetlemek gerekirse, adsl+ 100 dk tarifesi için sadece 20 lira mı ödeceyceğim ilk 6 ay için? bunun dışında harici bir bedel mesela telekoma sabit telefon ücreti gibi, ödeyecek miyim? haa bir de aklıma gelmişken, bende usr 9111 adsl 2 router modem var. bu modem karşılar mı sizin vereceğiniz modemi ? teşekkürler.
    Valla ben yaklaşık 10 senedir ttnet kullanıyorum. Yaklaşık 1 yıldır 8mb kadar limitsiz kullanıyordum. Bu güne kadar hiç taahhütlü bir abonelik yapmadım. Ama ttnete gelen son zamdan sonra farklı bir internet bağlantısı için araştırma yaptım. Bu arada ttnette 8mb kadar kullanıyordum ama hız testlerinde daha 2 mb geçtiğini görmedim. Neyse koçnete geçmeyi uygun gördüm, 1 haftadır kullanıyorum hız testlerinde daha 6 mb altına düşmedi. İnşallah böyle devam eder. Sana söyleyeceğim şimdilik budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: stargame

Valla ben yaklaşık 10 senedir ttnet kullanıyorum. Yaklaşık 1 yıldır 8mb kadar limitsiz kullanıyordum. Bu güne kadar hiç taahhütlü bir abonelik yapmadım. Ama ttnete gelen son zamdan sonra farklı bir internet bağlantısı için araştırma yaptım. Bu arada ttnette 8mb kadar kullanıyordum ama hız testlerinde daha 2 mb geçtiğini görmedim. Neyse koçnete geçmeyi uygun gördüm, 1 haftadır kullanıyorum hız testlerinde daha 6 mb altına düşmedi. İnşallah böyle devam eder. Sana söyleyeceğim şimdilik budur.

Alıntıları Göster
    tt net en iyisi..
    quick net, e kolay,süperonline , hepsi berbat. zaten ttnet ten toplu alıp satıyorlar onlarda.. bide faqizleri çok yüksek. kim aynı gün yatırıyorki faturasını... türk telekom %5 faiz yazarken, süperonline 50 TL lik faturaya 19 TL faiz ve açma kapama yazıyor.Hırsızlığın medeni haliii...

http://www.trendymarka.com
    http://www.esiparislerim.com
    http://www.truvadagitim.com

• quote:

Orijinalden alıntı: erkul761

tt net en iyisi..
    quick net, e kolay,süperonline , hepsi berbat. zaten ttnet ten toplu alıp satıyorlar onlarda.. bide faqizleri çok yüksek. kim aynı gün yatırıyorki faturasını... türk telekom %5 faiz yazarken, süperonline 50 TL lik faturaya 19 TL faiz ve açma kapama yazıyor.Hırsızlığın medeni haliii...

http://www.trendymarka.com
    http://www.esiparislerim.com
    http://www.truvadagitim.com

Alıntıları Göster
    ben memnunum 2 sorunum var hızlari düşük geliyo + burası en fazla 4gb desteliyomus arttırıcam .Birde pahalı :S ttnet sevmiyoum almadım pişman oldum biri idare ediyo güzel yani

• quote:

Orijinalden alıntı: tolg...

ben memnunum 2 sorunum var hızlari düşük geliyo + burası en fazla 4gb desteliyomus arttırıcam .Birde pahalı :S ttnet sevmiyoum almadım pişman oldum biri idare ediyo güzel yani

Alıntıları Göster
    anadol..
  • quote:

Orijinalden alıntı: computeron

anadol..

Alıntıları Göster
    Hız konusunda haklılar.8Mbit'e kadar kullanıyorum,şuana kadar aldığım maksimum kbps 120
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim1985

ben koçnete geçemyi düşünüyorum yalnız bazı sorularım var. şimdi ben 8 e kadar limtisiz +100 dk konuşma opsiyonunu seçmeyi düşünüyorum sitede bunun kampanyalı fiyatı ilk 6 ay için 20 küsür lira. peki buna geçersem, telekoma sabit ücret ödeyecek miyim ayrıca? bir diğer yandan, telefon numaram değişecek mi ? yani özetlemek gerekirse, adsl+ 100 dk tarifesi için sadece 20 lira mı ödeceyceğim ilk 6 ay için? bunun dışında harici bir bedel mesela telekoma sabit telefon ücreti gibi, ödeyecek miyim? haa bir de aklıma gelmişken, bende usr 9111 adsl 2 router modem var. bu modem karşılar mı sizin vereceğiniz modemi ? teşekkürler.
    Merhabalar ben koçnet çalışanıyım aklınıza takılan soruları burdan bana sorabilirsiniz;)

• quote:

Orijinalden alıntı: tuba_s

Merhabalar ben koçnet çalışanıyım aklınıza takılan soruları burdan bana sorabilirsiniz;)

iyi siftahı ben yapayım o zaman

sizden biri 3-4 gündür bizi rahatsız ediyo biride şu var bu var diye

ben kapsamlı bi araştırma yaptım ve aklımda şu problemler belirdi

1- ttnetten biriye geçerken ttnet hattımızı kapatıp mı geçiyoruz yoksa interneti taşımış mı oluyoruz ? ttnetten kapattırıp geçeceksek işimiz var valla
    2- modem kurulum ücreti adı altında 20 tl alıyo musunuz ? eğer ben kurulmasını istemiyosam kendim kurabilirim diyobiliyosam 20 tl yi vermeyebiliyor muyum ?
    3- biri sayfasında verilebilecek modemi bir türlü bulamadım ve telefondaki kadın bana 5 ay 15 tl dedi (kesin 2 sene taahhüt vardır o allahın emri zaten) fakat biri sayfasında öyle bir kampanya yok yaptığınız kampanyaları internet sayfanıza niye taşımıyorsunuz ? (yada beni arayan kişi dolandırıcı yada sahtekar)
    4- bunları tam anlamıyla cevapları çevirmeden ANLAŞILIR BİR ŞEKİLDE daha çok kısa ve öz kişinin aklını karıştırmayacak şekilde cevaplarsanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: +1905

quote:

1- ttnetten biriye geçerken ttnet hattımızı kapatıp mı geçiyoruz yoksa interneti taşımış mı oluyoruz ? ttnetten kapattırıp geçeceksek işimiz var valla
    2- modem kurulum ücreti adı altında 20 tl alıyo musunuz ? eğer ben kurulmasını istemiyosam kendim kurabilirim diyobiliyosam 20 tl yi vermeyebiliyor muyum ?
    3- biri sayfasında verilebilecek modemi bir türlü bulamadım ve telefondaki kadın bana 5 ay 15 tl dedi (kesin 2 sene taahhüt vardır o allahın emri zaten) fakat biri sayfasında öyle bir kampanya yok yaptığınız kampanyaları internet sayfanıza niye taşımıyorsunuz ? (yada beni arayan kişi dolandırıcı yada sahtekar)
    4- bunları tam anlamıyla cevapları çevirmeden ANLAŞILIR BİR ŞEKİLDE daha çok kısa ve öz kişinin aklını karıştırmayacak şekilde cevaplarsanız sevinirim

Alıntıları Göster
    Koçnetten benide aradılar.TTNET 1mbps limitsiz (1LİMİTSİZ) tarifesindeyim.ilk 5 ay 15.99 ödeyin sonrası için 49 TL dediler.Geçiş için ücret alınıyormu ? müşteri hizmetleri ve teknik destek birimi nasıldır ? memnun olan varmı ? 24 ay taahhüt var,çıkarken geri ödeme mevcutmu ? modem veriliyormuş,ben modemde istemiyorum.Modem parası varsa o düşülürmü? benim hattım en fazla 4mbps destekliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: +1905

quote:

Alıntıları Göster
    1. ttnet hattınızın kapatma işlemini imzalı tc kimlik fotokopisini tarafımıza faxlamanız yeterli olacaktır. Burdan kapatma işlemini biz gerçekleştiriyoruz siz kapatmak için uğraşmıyorsunuz.

2. modem kurulum işlemini arçelik bayisi 20 tl karşılığında yapmaktadır. eğer kendim kurabiliyorum diyorsanız 20 tl vermenize gerek yoktur

3.Pirelli DRG A226G marka modem / 4 portlu-Wireless-Voip Desteği-(ADSL+2-Son hıza ulaşabilmeniz için)

4.0533 719 86 36 şirket numaramdır aklınıza takılan bir sorunuz olursa arayıp ulaşabilirsiniz İyigünler

• quote:

allah aşkına artık aramayın gına geldi 1000 kere aradınız istemiyorum arkadaşım zorla mı daha 1000 kerede arasanız kabul etmicem bi şey var kesin böyle herkesi aradığınıza göre duurp duruken kimse aramaz böyle bi kampanya var diye numaramı vermek isterdim ama neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2223

quote:

allah aşkına artık aramayın gına geldi 1000 kere aradınız istemiyorum arkadaşım zorla mı daha 1000 kerede arasanız kabul etmicem bi şey var kesin böyle herkesi aradığınıza göre duurp duruken kimse aramaz böyle bi kampanya var diye numaramı vermek isterdim ama neyse

Alıntıları Göster
    Beni de dün cepten az önce de ev telefonundan aradı koçnet.. Dün ilgilenmediğimi söylediğim halde niye bugün tekrar arıyorsunuz ??? Bir kerede anlamıyor musunuz ?? Ayrıca sonra ttkom'u da arayıp şikayet edip kızdım, ne hakla benim telefon numaralarımı başkasına veriyorsnuz kardeşim ! Neymiş altyapılarının ortak kullandıkları içinmiş, hay sizin alt yapınıza da üst yapınıza da.. Milleti kazıklayıp sömürdüğünüz yetmedi mi ?!

• quote:

quote:

+1
    Valla benide kac kere aradilar.Yoktan da anlamiyorlar.4 ay icin kocnete mi gecelim,sonra gene ayni para durup dururken niye sekle girelim.Yok sizin bolgenin %70 ini kocnete gecirdik falan filan.Aramayin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JonnyCaqe

quote:

quote:

+1
    Valla benide kac kere aradilar.Yoktan da anlamiyorlar.4 ay icin kocnete mi gecelim,sonra gene ayni para durup dururken niye sekle girelim.Yok sizin bolgenin %70 ini kocnete gecirdik falan filan.Aramayin.

Alıntıları Göster
    benide aradılar sımdı . kapmanyadan bahsettı bayan. tahattut oldugu ıcın yanasmadım. ama tahattut ımzalamadan ılk ay 15 sonrakı aylar 45 mıs sanırım. yanında bısey vermıyor. modem versede paralı sanırım. buraya kadar hersey guzel. kafama yattı.

ben sımdı ttnetın 8 mgbıt net lımıtsız kullanıyorum. ve download hızım 8 megabıt yanı hattım full desteklıyo 800- 900 lerle download yapıyorum. kopma yok hıcbı sıkıntı yok. + artı adıl kullanım dıye bısey de yok ben de santrale uzagım dıye olcemıyo herhalde yanı 8 megabıt sınırsız ınternetı 55 tl ye kullanıyorum.

su an benım kullandıgım gıbı netın kalıtesını ve hızını. ve sorunsuz kullanımını verebılecek mi ?
    verebılıyorsa ben garantı ıstıyorum . yazılı belge vs. ne anlamı kaldı ondan ona gec e sorun yasadın bıseyler oldu. aktıvasyon ucretlerı buraya gecerken. bundan memnun kalmadın bı oncekıne gecerkene.

su ankullandıgımı verebılecekse benı hıc uzmeyecekse hemen gececegım.

BİRİ ADSL GOREVLISI SORDUKLARIMI CEVAPLARSA SEVINIRIM.

• quote:

Orijinalden alıntı: ancev

benide aradılar sımdı . kapmanyadan bahsettı bayan. tahattut oldugu ıcın yanasmadım. ama tahattut ımzalamadan ılk ay 15 sonrakı aylar 45 mıs sanırım. yanında bısey vermıyor. modem versede paralı sanırım. buraya kadar hersey guzel. kafama yattı.

ben sımdı ttnetın 8 mgbıt net lımıtsız kullanıyorum. ve download hızım 8 megabıt yanı hattım full desteklıyo 800- 900 lerle download yapıyorum. kopma yok hıcbı sıkıntı yok. + artı adıl kullanım dıye bısey de yok ben de santrale uzagım dıye olcemıyo herhalde yanı 8 megabıt sınırsız ınternetı 55 tl ye kullanıyorum.

su an benım kullandıgım gıbı netın kalıtesını ve hızını. ve sorunsuz kullanımını verebılecek mi ?
    verebılıyorsa ben garantı ıstıyorum . yazılı belge vs. ne anlamı kaldı ondan ona gec e sorun yasadın bıseyler oldu. aktıvasyon ucretlerı buraya gecerken. bundan memnun kalmadın bı oncekıne gecerkene.

su ankullandıgımı verebılecekse benı hıc uzmeyecekse hemen gececegım.

BİRİ ADSL GOREVLISI SORDUKLARIMI CEVAPLARSA SEVINIRIM.

Alıntıları Göster
    sakın

bir kaç gün önce geçtim, iki yıldır ttnet kullanıyordum ve neredeyse hiç kopma yaşamamıştım, şimdi günde kırk defa bağlantım kopuyor, müşteri hizmetlerini aradım geri bile dönmediler, tekrar aradım iptal edeceğim dedim 300 liraya yakın fatura çıkardılar, bir de 90 gün beklememiz gerekiyormuş öyle dediler, şu an tüketici haklarına falan başvurma hazırlığı yapıyorum, sakın ama sakın bence aynı hatayı yapma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZDA -- 23 Mart 2011; 13:00:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ZDA

sakın

bir kaç gün önce geçtim, iki yıldır ttnet kullanıyordum ve neredeyse hiç kopma yaşamamıştım, şimdi günde kırk defa bağlantım kopuyor, müşteri hizmetlerini aradım geri bile dönmediler, tekrar aradım iptal edeceğim dedim 300 liraya yakın fatura çıkardılar, bir de 90 gün beklememiz gerekiyormuş öyle dediler, şu an tüketici haklarına falan başvurma hazırlığı yapıyorum, sakın ama sakın bence aynı hatayı yapma...

Alıntıları Göster
    Koç.net sakın geçmeyin,bende önermiyorum.Önceden Müşteri Hizmetleri gayet kullanışlıydı,şuan berbat .Sakın ama sakın denemeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: YGA

Koç.net sakın geçmeyin,bende önermiyorum.Önceden Müşteri Hizmetleri gayet kullanışlıydı,şuan berbat .Sakın ama sakın denemeyin.

Alıntıları Göster
    koçnet ismini duyduğun zaman terket orayı
  • quote:

Koçnet batıyor diyorlar doğru mu?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.