2 yıl dolmadı kolçakları kırıldı ve faturasını bulamadığım için ve de tüketici hatası olacağını söyleyecekleri için uğraşmayım diye piyasadan kendim almak istedim ve bir türlü bulamadım.
Bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradım ve aldığım cevapla şok oldum. İthal ürün olduğu için garanti bitiminde yedek parça temin edemiyoruz dedi. Parasını verip almak istiyorum TEMİN etmiyoruz diyor.
2 yıl dolmadı kolçakları kırıldı ve faturasını bulamadığım için ve de tüketici hatası olacağını söyleyecekleri için uğraşmayım diye piyasadan kendim almak istedim ve bir türlü bulamadım.
Bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradım ve aldığım cevapla şok oldum. İthal ürün olduğu için garanti bitiminde yedek parça temin edemiyoruz dedi. Parasını verip almak istiyorum TEMİN etmiyoruz diyor.
Aman dikkat edin ben yandım siz yanmayın !
aynen bende 4 ay önce aldığım yönetici koltuğunun faturasını bulamıyorum artık fişmi kesti faturamı onuda hatırlamıyorum ya neyse sol kolu kırıldı aradım söyledim faturasız hiç bir işlem yapmıyoruz diyor rezalete bakarmısın garanti belgesi kullanım kılavuzu felan duruyor e madem öyle bana söyleseydin kardeşim garanti şu ufacık fiş . rezaletin daniskası sistemden baksana diyorum çıkart faturayı bana yok diyor ay sonu siliyoruz arşivleri. yarın tüketici haklarına gideceğim bakalım ne olacak yazıklar olsun gerçekten böyle saçma birşey olamaz ya.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme