Şimdi Ara

Kod var ama Hata alıyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 2 tane club kodu var ama aşağıdaki gibi hata alıyorum. Araştırdım hatalı yazımdan olduğunu söylemişler ama 2 kodu da hatalı yazmam mümkün değil. Ürünü de alalı çok olmadı mail kaydını falan yaptım ama onunla ilgili olabilir mi bilmiyorum.

-Bilen varsa yardımcı olabilir mi ? Ayrıca eshop'ta sadece fiyatı "0" olan ürünler mi gözüküyor sizde de ?

Kod var ama Hata alıyorum ?

• Club kodu ise club-nintendo ya girmen gerek, e-shop a değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Öncelikle 3DS'inin NTSC versiyon olmadığından emin ol.
    -Belki oyunun download kodunu girmediğini varsayarak şuna dikkat et.
    -Önce siteden Club Nintendo hesabına ilk defa giriş yapıp bir konsol + oyun kodu (örneğin 3DS Cosmos Black Console + Mario Kart 7) girmen gerekiyor
    -Aynı konsolu 2 defa kayıt edersen olmaz o yüzden bu kodları girecek yeni bir club nintendo.uk hesabı açman daha mantıklı olurdu
    -Her iki oyunu da başarılı bir şekilde kayıt ettiğinde seni otomatik olarak bir açılır sayfa karşılayacak ve burada download kodunun içeriği yazacak
    -Bu kod aynı zamanda e-mail adresine de gelecek
    -Kodu aldıktan sonra 0'i O ile ya da benzer harf ve rakamları karıştırmamaya dikkat et
    -3DS'ten eShop'a girdiğinde bölgenin İngiltere/İrlanda seçiliği olduğuna dikkat et, emin olmasam da bu kampanya sadece bu bölgelerde geçerli olabilir.
    -Bölge olarak Türkiye'yi kesinlikle seçme
    -Belki kodun gerçek sahibinin sen olduğunun kontrolü için kodu eShop kabul etmiyor olabilir. Bu durumda eShop'ta bu 2 kodu girip download koduna eriştiğin club nintendo hesabını eShop hesabına linkle.
    -Her şeye rağmen çalışmıyorsa kod daha önce kullanılmış ya da hatalı olabilir. Bu durumda nintendoya ulaşman gerekebilir. Ya da yukarıdaki adımları teker teker yeniden deneyebilirsin.
    -Bir ihtimal daha, belki oyunu daha önce indirmeye çalışıp bağlantı falan koptuysa, "titles you have downloaded" bölümünden oyunu yeni baştan indirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuN4TiC -- 7 Ocak 2014; 0:15:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LuN4TiC

-Öncelikle 3DS'inin NTSC versiyon olmadığından emin ol.
    -Belki oyunun download kodunu girmediğini varsayarak şuna dikkat et.
    -Önce siteden Club Nintendo hesabına ilk defa giriş yapıp bir konsol + oyun kodu (örneğin 3DS Cosmos Black Console + Mario Kart 7) girmen gerekiyor
    -Aynı konsolu 2 defa kayıt edersen olmaz o yüzden bu kodları girecek yeni bir club nintendo.uk hesabı açman daha mantıklı olurdu
    -Her iki oyunu da başarılı bir şekilde kayıt ettiğinde seni otomatik olarak bir açılır sayfa karşılayacak ve burada download kodunun içeriği yazacak
    -Bu kod aynı zamanda e-mail adresine de gelecek
    -Kodu aldıktan sonra 0'i O ile ya da benzer harf ve rakamları karıştırmamaya dikkat et
    -3DS'ten eShop'a girdiğinde bölgenin İngiltere/İrlanda seçiliği olduğuna dikkat et, emin olmasam da bu kampanya sadece bu bölgelerde geçerli olabilir.
    -Bölge olarak Türkiye'yi kesinlikle seçme
    -Belki kodun gerçek sahibinin sen olduğunun kontrolü için kodu eShop kabul etmiyor olabilir. Bu durumda eShop'ta bu 2 kodu girip download koduna eriştiğin club nintendo hesabını eShop hesabına linkle.
    -Her şeye rağmen çalışmıyorsa kod daha önce kullanılmış ya da hatalı olabilir. Bu durumda nintendoya ulaşman gerekebilir. Ya da yukarıdaki adımları teker teker yeniden deneyebilirsin.
    -Bir ihtimal daha, belki oyunu daha önce indirmeye çalışıp bağlantı falan koptuysa, "titles you have downloaded" bölümünden oyunu yeni baştan indirebilirsin.

Cevap için teşekkürler , ben olaya yeni yeni hakim olmaya başladım. ID hesabımı yeniden almak mesela. Dediklerini de dikkate alarak deniycem tekrar, teşekkürler.

• Halletim sağolun. Pokemon X almıştım bunu da değerlendirmek güzel oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyxk

Halletim sağolun. Pokemon X almıştım bunu da değerlendirmek güzel oldu.

hocam nerden aldınız acaba oyunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Mazot

quote:

Orijinalden alıntı: tyxk

Halletim sağolun. Pokemon X almıştım bunu da değerlendirmek güzel oldu.

hocam nerden aldınız acaba oyunu ?

Kadıköyden almıştım 2-3 hafta önce..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.