Şimdi Ara

KOD43 EKRAN KARTI HATASI (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi benim cihazım dizüstü 2 ekran kartı var. GT750M ve HD4600 Bilgisayarı açtım masaüstüne geldim birden windows uyarı verdi bilgisayarı yeniden başlattı Bende oyunumu GT750M e açmaya çalıştım ama öyle bir seçenek yoktu bende aygıt yöneticisine bakım ekran kartımın(GT750M) üzerinde ünlem var biraz inceledim ama sorunu tam olarak anlayamadım suan HD 4600 ü kullanarak yazıyorum sorunu nasıl düzeltcem

NOT: Nvidianın yazılımıda çalışmıyor ekran kartı yok gibi algılıyor
    ?????
    ?

ÖNEMLİ NOT:

SORUN ÇÖZÜLDÜ BENİM GİBİ KOD 43 EKRAN KARTI HATAS ALANLAR İÇİN ÇÖZÜMÜ YAZACAĞIM BU KONUDA NADİR MESAJ YAZARIM
    GT750M İ KALDIRDIM SONRASINDA EKRAN YANIP SÖNMEYE BAŞLADI 20DK SONRA KAPATTIM BİLGİSAYARI GERİ AÇTIM VE SORUN DÜZELMİŞTİ
    BUNU SABİT ///

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gukama81 -- 13 Mart 2015; 19:24:15 >

• Aygıt yöneticisinden gt750m e sağ tıklayıp sürücü kısmından sürücüye geri dön seçeneğini dene.
    Sanırım otomatik güncelleme ile nvidia güncellemesi almış.
  • Dediğinizi yaptım fakat sürücüye geri dön seçeneği sönük basılamıyor :( ???
  • Hmm. Cihazın yanında verilen cd'ler varsa ordan ekran kartı driverını baştan yükle.
    Şayet yoksa notebook üretici firmanın sitesindeki driverı indirip yükle.
    Nvidia nın sitesindekini değil. Hangi markaysa o markanın sitesinden.
  • Sürücü yükledim fakat düzelme olmadı 347.5 imi ne onu indirdim Nvida nın haila gt750m kullanamıyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gukama81

Sürücü yükledim fakat düzelme olmadı 347.5 imi ne onu indirdim Nvida nın haila gt750m kullanamıyorum ?

Driverı nvidia'nın sitesinden mi indirdin yoksa notebook üretici sitesinden mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarıaslan

quote:

Sürücü yükledim fakat düzelme olmadı 347.5 imi ne onu indirdim Nvida nın haila gt750m kullanamıyorum ?

Nvidia sitesinden Leptobum ASUS CD si yok driver için
  • quote:

quote:

quote:

Laptopun tam modelini söylesene bi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ASUS N550JV MODELİ

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ASUS N550JV MODELİ

Win 8.1 x64 :http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/DriversForWin8.1/VGA/VGA_nVidia_Win81_64_VER918132683.zip
    Win 8 x64 :http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/DriversForWin8/VGA/VGA_nVidia_Win8_64_VER918131193.zip

• Kurdum ama olmadı :S ?
  • -----GÜNCEL------
    YARDIM EDİN
  • Alıntı veya cevap butonu ile yazarsan daha hızlı yardımcı olurum. O zaman temiz bir format at.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunu formatsız kolayca çözdüm ilk yoruma çözümünüde yazdım yinede yardımın için teşekürler
    NOT: Format atamam windows orjinal boşa gitsin istemem
    Daha fazla mesaj yazmam sanırım bu konuya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.