İyi forumlar Arkadaşlar oyunda yeni sayılırım 15 levelim . BHu iki silahtan hangisini önerirsiniz? Gerek K-STyle Teknikleri Gerek Diğer bakımdan ??
katana.Yani normal sword. Kodachi ile flip atmak zordur ilei yada geri kayar buda zor olur.Katanada ise sabitsindir. Yeni öğreniyorsan katana derim ileride kadın chara alırsın kodachi blok yapınca gzl duruo xD
Kodachi daha hızlı cogu tekniği daha kolay yaparsın ama hem cok agır hemde gereksiz,
yani o kadar hızlı olmana gerek yok :) önemli olan bilmek, onun içiiiin katana :d
Bencede katana çünkü hem katana daha uzağa vuruor hemde weight az
hem zaten katananın dmg i daa fazla doal olarak
kardes katana alcan o olmadı dagger al ben kodachi hic sevmem nefret ederim
Dagger taktiğide güzeldir ama eziğe. Bir yerden sonra işe yaramıyor. Katana benim silahım. Hem şekli olsun hem işlevi olsun. Dual Kodachi'nin hiçbir yararını görmedim. Sağlam insanlara bakarsanız hepsinde Katana vardır.
kodachi ile insta yapamazsın xD Ama katana ile yaparsın xD
kodachi sadece hızını arttırır ve karşındakinin aim almasını zorlastırabilir diyebilirim :P zaten yukarda yazmısım Katana ^^^^
kodachi female charda dbf atarken karşıdakinin kafaı karışıyr çok fazla hareket oluyor xD
katana daha iyi bence. ilk önce yeni başlayan oyunculara karşı oynarken daggerda fena degil.
Walla oynuyan her ikisindede oynar ! bazı kılıclarla insta falan yapılmıyor ama yabancılar bunuda beceriyor .
quote:
Orjinalden alıntı: bilgisayarkolik_1
Walla oynuyan her ikisindede oynar ! bazı kılıclarla insta falan yapılmıyor ama yabancılar bunuda beceriyor .
ne alakası var? bütün kılıclarla insta yapılır (En azından su ana kadar ki) Sadece biraz oturup calısman kılıcın delay vs vs özelliklerini öğrenemen gerek
biz ne diyoz?
Arkadaşlar küfürle nicki olan biri bizim forumumuza bir sürü mesaj attı onun küfürlü nicki gözükmesin diye mesaj yazıyorum umarım anlayışla karşılarsınız..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme