Arkadaşlar kodak 4230 u bileniniz var mı? Carrefour da 239 milyona gördüm ve taksit de yapıyorlardı o yüzden cazip geldi, satın almak istiyorum ama nette pek bişeyler göremedim (yorum vs) bu makinayı bilenler yorum yapabilirlerse sevinirim, 6230 da ondan 50 milyon daha pahalı ama teknik özelliklerinde pek bi fark göremedim o yüzden 4230u düşünüyorum (galiba 6230 ek olarak 30sn video kaydediyo ve dijital zoom u daha fazla) acil olarak yardımcı olabilecek varsa çok sevirim teşekkürler...
ben video kaydi icin 50 milyon verirdim.
6230 kullaniyorum.bence cok guzel . tavsiye ederim
Peki video kaydı iyi mi? Kaç fps ve çözünürlük nedir?
video kaydı 15 fps'de 320 x 240 piksel, ancak sadece 30 saniye. forumda bazı şeyler okudum "sınırlamanın kırılabilceğine dair" ama kimse açık net şu program şu yazılım kırar demiyo benim gördüğüm. neyse, ben de soruma gelecek cevapları bekleyemeden gittim zaten 6230u aldım. hoş görünüyo, umarım iyi etmişimdir daha kurcalayamadım bile doğru düzgün inşallah sakata gelmeyiz.. lensi falan çok iyii kodak ın diyolardı hiç anlamam ya... aldık bi kez..
abi ne s.alak adamlar var dunyada !!! 30 saniyelik kisitlamayi niye yapiyorsun. mantigi nedir yani ??
Aptallar işte. Akıllarınca pazarlama taktiği uyguluyorlar nokia gibi. 6330'a da sınırız video özelliği koymuşlar. Tabi 6330'un çok fazla satmasında tek etken bu bence.
6230 un video su falan hikaye hiç videosu var demeyin...4230 eski model ama 6230 dan daha iyidir..ancak ben iki hafta önce 199 milyona gördüm carrefourda fakat şuan bilmiyorum..zaten bunlar elde kalan mallardır serisonu hesabı...illa iyi makine alıcam diyorsanız canon A60 alın yada biraz daha para ekleyip A70-75 olabilir...yurtdışında A70 180-200 dolar falan, burada da kaçak bu fiyatlara yakın bulunabilir
eger biraz dah eklersen cx6330 al rahatına bak.bunlar eski modeller.video ozellikle sınırsız olamsı copk iyi.makineyi alınca hele bide evde bilgidsayaraın varsa resimden cok video ceker sonra onları cd ye cekeip vcd olarak izletirsin millete.fotograf geri planda kalır al derim biraz daha kasıp en az cx6330.hatta lalbilirasen dx4530 bende var harika maine yahu.cektigin videoyu sesli olarak makineden izleyebiliyorsun.
cx6230 izmir kipa'da 229milyon KDV dahil...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme