Şimdi Ara

kodak c330 sesli video çekiyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba.. bugün kodak c330 fotğraf makinesi aldım. çok kaliteli fotoğraflar çekiyor. fakat video ile ilgili ufal bi sorunum var. çektiğim videolar sessiz. acaba sesli video çekmek için bi ayar mı yapmam lazım yoksa bi arıza mı var. acil yardım bekliyorum saygılar. bu arada hafıza kartı takılı değil şu anda kendi hafızasına kayıt yapıyorum.

• sessizmiş demekki User Manuel de Ne yazıyorsa o
  • c330 sesli video cekiyor tabiki
    biraz daha dikkat ederseniz kullanırken goreceksiniz
  • ya ben de sesli video çekiyor diye aldım ama şu anda çektiklerim sessiz.. bi ayar var mı yoksa direk video kaydı yaptığımda sesli mi kaydetmesi gerekiyor normalde ?? bi de neye dikkat etmem gerekiyor ? :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bouncer -- 2 Nisan 2006; 21:22:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bouncer

ya ben de sesli video çekiyor diye aldım ama şu anda çektiklerim sessiz.. bi ayar var mı yoksa direk video kaydı yaptığımda sesli mi kaydetmesi gerekiyor normalde ?? bi de neye dikkat etmem gerekiyor ? :D

forumda c330/c340 fotograflari bolumu var oraya sorunuzu yazarsanız yardımcı olacaklardır
  • Hayırlı Olsun İyi Günlerde Kullan Arkadaşım Kullanma Klavuzunda Ne Yazıyor Birde
    Video ve Ses Kaydı Demiş
    4,0 MP ile 50 cm x 75 cm (20 inç x 30 inç) boyuta kadar inanılmaz kalitede baskılar
    3X optik zoom ve 5X gelişmiş dijital zoom
    Fotoğraf makinesi üzerinde Share (Paylaş) düğmesi
    Fotoğraf makinesi üzerinde görüntü kırpma özelliği
    Kodak renk çipi
    Sürekli QVGA (20 fps hızda 320 x 240) video ve ses kaydı
    Erişimi kolay 13 çekim modu ve 3 renk modu
    3,8 cm (1,5 inç) iç/dış çekim renkli ekran
    Fotoğraf makinesi üzerindeki Favorites (Seçtikleriniz) özelliği
    Otomatik resim döndürme özelliği
    İsteğe bağlı Kodak EasyShare printer dock serisi 3 ve Kodak EasyShare fotoğraf makinesi dock serisi 3 ile kullanılabilir*
    16 MB dahili bellek ve SD/MMC kart uzatma yuvası
    * Kodak EasyShare printer dock plus, printer dock, printer dock 6000 ve fotoğraf makinesi dock 6000 ile uyumluluk sağlanması için Kodak dock adaptörü D-22 gerekmektedir.

• bilgisayara atarsan goruntuyu sesı oradan duyabıkırsın kodakta sessız video yok hiç olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: bouncer

arkadaşlar merhaba.. bugün kodak c330 fotğraf makinesi aldım. çok kaliteli fotoğraflar çekiyor. fakat video ile ilgili ufal bi sorunum var. çektiğim videolar sessiz. acaba sesli video çekmek için bi ayar mı yapmam lazım yoksa bi arıza mı var. acil yardım bekliyorum saygılar. bu arada hafıza kartı takılı değil şu anda kendi hafızasına kayıt yapıyorum.

Hemen telaşlanma kardeş, tabii ki sesli çekiyor videoyu ama makinada oynatırken (videoyu) ses gelmez çünkü hoparlör yok, bilgisayarına atarsan sesli olacağını görürsün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: elgodu

bilgisayara atarsan goruntuyu sesı oradan duyabıkırsın kodakta sessız video yok hiç olmadı

Kardeş senin cevabını görmemiştim kusura bakma
  • video sesli evet.. fena makina değildir bende c-360var.
  • Arkadaşlar ben de c330 almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz?
    Bir de Video formatı Quick Time mı?
  • evet video formatı .mov 512 mb hafıza kartıyla 27 dk civarı çekim yapıyo, forumda örnek c330 fotoğrafları da var. pişman olmazsın
  • Video formatının mov olması pek hoşuma gitmedi ancak resim kalitesi güzel gibi duruyor. Bu kadarı da bana yeter zaten. İnternette 230 YTL civarı satışı var, inşallah Pendik'te de o fiyata bulabilirim. Bugün bulabilirsem alacağım. Teşekkürler.
  • bence hepsiburada.com dan al kodak şarj cihazı ve 4 adet şarjlı pil hediye
  • az bi farkla c340 almanı öneririm.. ayrıca videonun sesini makinedende duyabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.