Şimdi Ara

KODAK EASYSHARE C633 6.1MP nasıldır arkadaşlar bide bu var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KODAK EASYSHARE C633 6.1MP 210ytl sizce bumu yoksa BENQ DC C740i 7.0 MP mi hangisini tavsiye edersini z bide arkadaşlar kendi açtığımız konu nasıl siliniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alize3700 -- 10 Temmuz 2007; 18:46:27 >

• kodakcı arkadaşlar bu makineyi bilen yokmu içinizde bi yardım edin kullanan varsa bi resim yollayversin
  • KULLANAN YOK DEMEKKİ HA İYİ AMAKODAK KODAKTIR BENQ ALANA KADAR BUNU ALIYIM BARİ
  • evet kodak daha iyidir kullanmıyorum ama
    o fiyata yani paran o kadara yetiyorsa kodak alman yerinde olur derim
  • Bende Kodak C663 var.Schneider-Kreuznach lensli.Çekimleri çok güzel.
    Sanıyorum 633'ün lensi Kodak.Ama çokta birşey farkedeceğini sanmıyorum.Genelde Kodaklar iyi makinedir.
  • Kodak C 653 bir arkadaşa aldık.Çekimleri güzel.Karanlık bir odada ışıklar kapalıyken foto çektim.Çok güzel diye söyledi.
  • saolun arkadaşlar kullanan birisi varsa resmini yollayabilirmi bide Mr.Blof arkadaşım c 663 ü nette nerde bulabilirim lensinin o marka olması tabikide daha iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben C663'ü yaklaşık olarak 8-9 ay önce Migros'tan almıştım.Şu an nerede satıldığını bilmiyorum.Pek bulunmuyor galiba.İki de örnek foto koyuyorum.
     KODAK EASYSHARE C633 6.1MP nasıldır arkadaşlar  bide bu var

KODAK EASYSHARE C633 6.1MP nasıldır arkadaşlar  bide bu var

Almayı düşündüğün C633 benim gibi amatör kullanıcılar için yeterli bir üründür.Eğer daha profesyonel bir şey istersen daha üst modelleri seçebilirsin(z712,z885).
    İstediğin modeli veya özellikleri buraya:
    http://forum.donanimhaber.com/m_11663468/mpage_1/key_/tm.htm
    yazarsan Kodak sahibi arkadaşlar sana yardımcı olacaklardır.

• saolasın arkadaşım kodak resimleri güzel hakkaten düşünmeme yardımcı oldun teşekkür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.