Bildirim
KODAK EASYSHARE C633 6.1MP nasıldır arkadaşlar bide bu var
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kodakcı arkadaşlar bu makineyi bilen yokmu içinizde bi yardım edin kullanan varsa bi resim yollayversin -
KULLANAN YOK DEMEKKİ HA İYİ AMAKODAK KODAKTIR BENQ ALANA KADAR BUNU ALIYIM BARİ -
evet kodak daha iyidir kullanmıyorum ama
o fiyata yani paran o kadara yetiyorsa kodak alman yerinde olur derim -
Bende Kodak C663 var.Schneider-Kreuznach lensli.Çekimleri çok güzel.
Sanıyorum 633'ün lensi Kodak.Ama çokta birşey farkedeceğini sanmıyorum.Genelde Kodaklar iyi makinedir. -
Kodak C 653 bir arkadaşa aldık.Çekimleri güzel.Karanlık bir odada ışıklar kapalıyken foto çektim.Çok güzel diye söyledi. -
saolun arkadaşlar kullanan birisi varsa resmini yollayabilirmi bide Mr.Blof arkadaşım c 663 ü nette nerde bulabilirim lensinin o marka olması tabikide daha iyi. -
Ben C663'ü yaklaşık olarak 8-9 ay önce Migros'tan almıştım.Şu an nerede satıldığını bilmiyorum.Pek bulunmuyor galiba.İki de örnek foto koyuyorum.
Almayı düşündüğün C633 benim gibi amatör kullanıcılar için yeterli bir üründür.Eğer daha profesyonel bir şey istersen daha üst modelleri seçebilirsin(z712,z885).
İstediğin modeli veya özellikleri buraya:
http://forum.donanimhaber.com/m_11663468/mpage_1/key_/tm.htm
yazarsan Kodak sahibi arkadaşlar sana yardımcı olacaklardır.
-
saolasın arkadaşım kodak resimleri güzel hakkaten düşünmeme yardımcı oldun teşekkür
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X