Şimdi Ara

KODAK EASYSHARE CX 7430 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kodakın 640x480 videolarında tam ekranda bile pikseller belli olmuyor TV de oynatığımda film gibi oluyor renkler süper kesiklik filan da yok...makine gerçekten güzel..

fotolar da çok kaliteli ancak bağlantım dialup ve fotolarda 1mb büyüklüğünde oldukları için örnek gönderemiyorum..

bascuda dan aldım 339a.. peşin fiyatına 12 taksit bile yapıyorlar kartına göre hepsiburadayada bakın..

güvenin siz bana bu fiyata böyle bi aleti almayanı döverler..
  • arkadaşlar iki numune gönderiyorum bunları epey küçültmem gerekti..
    kel olan benim bu arada..

KODAK EASYSHARE CX 7430

[simage]http://www.lombak.cjb.net/ornek2 7430.jpg[/simage]
  • aleti usb ye taktıktan sonra auto konumuna getireceksin açacaksın yani.. hepsi o kadar...sürücüsü filan yok aletin...
  • ben yukarda kullanma kılavuzunun linkini vermiştim
  • kullanma klavuzu pdf formatında "acrobat reader" la açacaksın arkadaşım..
  • yabancı siteleri baya bir okudum hepsi bu aletin netlikte olsun beyaz dengesinde olsun hp'den daha iyi olduğunu söylüyor ama pil olayının pr. olduğu fln yazılıyo.. şimdi şarjlı kalem pil alsak o şekille kullanamazmıyız bunu ille de rvc midir nedir o tarz pil mi almalıyız
  • quote:

Orjinalden alıntı: magisterial

yabancı siteleri baya bir okudum hepsi bu aletin netlikte olsun beyaz dengesinde olsun hp'den daha iyi olduğunu söylüyor ama pil olayının pr. olduğu fln yazılıyo.. şimdi şarjlı kalem pil alsak o şekille kullanamazmıyız bunu ille de rvc midir nedir o tarz pil mi almalıyız

hoca pr pil ne demek yaw senden ilk defa duydum
    niye normal pil kullanamazmıyız bu alette ya alkalin 1.5 volt*2 AA
    ya da sarjlı 1.2 volt*2 AA kullanılabilir die biliyorum
  • ARKADASLAR, BENDE KODAK CX 7430 VAR SATIYORUM, 30.07.2004 TARİHİNDE ALDIM, 2 YIL GARANTİLİ. YANIDA 256 MB TOSHİBA SD KART. 4 ADET 2100 MAH KODAK ŞARJLI PİL, TEKNOSADAN ALDIGIM CASE LOGİC MARKA İÇİ CİZİLMEYİ ÖNLEYİCİ KADİFE KAPLAMA TAŞIMA ÇANTASI VE YİNE TEKNOSADAN ALDIGIM VARTA MARKA ŞARJ ALETİ VAR.
    HEPSİ BİRDEN 375 MİLYON. ANKARADA ELDEN TESLİM YAPABİLİRİM. hersey cok yeni. tek bir çizik yok. beğenmezseniz iaede edebilirsiniz ayrıca

e-mail: aykutatilan@gmail.com veya msn: aykutatilan@hotmail.com adresinden ulasmaniz yeterli

KODAK EASYSHARE CX 7430

• Z
    quote:

Orjinalden alıntı: hükümran

ARKADASLAR, BENDE KODAK CX 7430 VAR SATIYORUM, 30.07.2004 TARİHİNDE ALDIM, 2 YIL GARANTİLİ. YANIDA 256 MB TOSHİBA SD KART. 4 ADET 2100 MAH KODAK ŞARJLI PİL, TEKNOSADAN ALDIGIM CASE LOGİC MARKA İÇİ CİZİLMEYİ ÖNLEYİCİ KADİFE KAPLAMA TAŞIMA ÇANTASI VE YİNE TEKNOSADAN ALDIGIM VARTA MARKA ŞARJ ALETİ VAR.
    HEPSİ BİRDEN 375 MİLYON. ANKARADA ELDEN TESLİM YAPABİLİRİM. hersey cok yeni. tek bir çizik yok. beğenmezseniz iaede edebilirsiniz ayrıca

e-mail: aykutatilan@gmail.com veya msn: aykutatilan@hotmail.com adresinden ulasmaniz yeterli

KODAK EASYSHARE CX 7430

aten aletin sıfırı 320milyon

• yanındakilerle birlikte tekrar hesaplarsan sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurel

hoca pr pil ne demek yaw senden ilk defa duydum
    niye normal pil kullanamazmıyız bu alette ya alkalin 1.5 volt*2 AA
    ya da sarjlı 1.2 volt*2 AA kullanılabilir die biliyorum

yani pil fazla gitmiyormuş demek istedim alet çok pil yiyorsa kalem pil yetiştiremeyiz die korktum..
  • ben 7330 kullanıyorum ama 7430 u da biliyorum kesinlikle tavsiye ederim..
    eğer makinayı almamış olsaydım HÜKÜMRAN ın makineyi alırdım gerçekten yanındakilerle birlikte hesaplı. hatta bana tek olarak kılıf ve hafıza kartını satar mı merak ediyorum Ankaradayım..
  • İLGİN İÇİN TEŞEKKÜRLER SAHRUT AMA BÜTÜN HALİNDE SATMAK NİYETİNDEYİM
  • kalem pille olacak bişe değil..içinden çıkan kodak AA piller yarım saatte bitti.. ama şarjlı 2000mAh piller gayet iyi gidiyor..alacaklara 4 tane 2300mAh GP ve orjinal şarj aleti veya muadili tavsiye edilir..
  • ZATEN BUTUN CCD MERCEKLİ MAKİNALARIN GENEL PROBLEMİ BU PİL KONUSU
    AMA BENIM KESİN OLARAK BİLDİGİM HP KULLANMIS BİRİ OLARAK KODAKIN PİL PERFORMANSI HP E GORE DAHA İYİ
  • [Deleted by Admins]
  • ben bilmiyorumda 7430 un videosu baya iyi.ama bence görüntüde canon a80 i geçemez.baktığım çoğu resimde kumlu bulanık gördüm resimleri.bence canon a80 veya a95 daha iyi.fiyatı diyeceksiniz daha fazla diyeceksiniz ama amarikada 220 dolara a80 var.tanıdığnız varsa getirte bilirsiniz.hatam varsa söylediklerimde düzeltirseniz sevinirm.
  • arkadaşım kumlu bulanık bişe yok benim çektiklerimde..
  • quote:

Orjinalden alıntı: etimonster

ben de araştırdım bu makine uygun geldi..bayram sonu alacam galiba..

bayram öncesi aldım. 512 mb da sd kart aldım. bayramda süper videolar çektim..
    en güzeli pro kameralar gibi 640x480 çekim yapabilmesi..

zoomu da güzel ve çekim dışında içeriye saklanıyor.

tek kötü yanı adam gibi bir yazılım vermemesi mov uzantılı videoları vcd ye çevirmek için bir program bulamamak..

çünkü sadece quick time la açılıyor ve bu programdan nefret ediyorum çok demode bir program..
  • evet videoların mov uzantılı olması iğrenç... ben internetten TMPGenc diye bi program buldum görüntüleri mpg ve diğer formatlara çeviriyor. bir aylık kullanım diyordu ama hala kullanabiliyorum. kolay bi program. nerden indirdiğimi hatırlamıyorum...
    arama motorlarından bulabilirsin sanırım...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.