Şimdi Ara

KODAK EASYSHARE CX 7430 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: etimonster

quote:

Orjinalden alıntı: etimonster

ben de araştırdım bu makine uygun geldi..bayram sonu alacam galiba..

bayram öncesi aldım. 512 mb da sd kart aldım. bayramda süper videolar çektim..
    en güzeli pro kameralar gibi 640x480 çekim yapabilmesi..

zoomu da güzel ve çekim dışında içeriye saklanıyor.

tek kötü yanı adam gibi bir yazılım vermemesi mov uzantılı videoları vcd ye çevirmek için bir program bulamamak..

çünkü sadece quick time la açılıyor ve bu programdan nefret ediyorum çok demode bir program..

640x480 çekim yapabiliyosun

• evet kullanan arkadaşlar 128, 256 ve 512 mb lik kartlarla kaç dakika video çekim yapabildiklerini yazarlarsa sevinirim kart almayı düşünüyorum daa...
  • 9,18,36 dakika (640x480)
    18,36,72 dakika (320x240)
  • Ben 15 dk 640x480 video ve de 350 civarında fotoğraf çektim..Gece çekilen resimler fena değil..2304x1536 çözünürlük süper..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etimonster -- 26 Ocak 2005, 9:29:47 >
  • 2 adet kodak 2300 pille 350 foto çekebildim..yukardaki fotolar küçültülmüştür..
  • Arkadaşlar,

http://www.steves-digicams.com/2004_reviews/cx7430.html adresinde makinenin ayrıntılı incelemesini okuyabilirsiniz.

Ben de bu makineyi almayı düşünüyorum. Gece çekimleri de gayet iyi görünüyor...
  • o adresteki fotolar biraz acemi işi çok daha iyilerini çekebilirsiniz... iyi diyorum alet kullanıyorum..bide bu fiyata...
    bascuda 12 taksit yapıyodu 330a bitmiş stoktaki makineler..
  • bende yeni aldım gayet güzel makine ideefixe de 310 milyon hemde 10 taksit
  • makineyi aldım bir haftadır kullanıyorum gerçekten çok iyi diyebilirim hele video çekimleri gayet güzel..

bu arada hepsiburadadan 4 tane kodak 2300 pil aldım ama şarj makinesi gelmedi hala üreticiden bekleniyormuş o zamana kadar eski bir şarj aletim var ona taksam bu pilleri şarj eder mi acaba?
  • arkadaşlar ben cx7430 u iki haftadır kullanıyorum gayet memnunum 512 mb kingston sd kartla 63 dakika sesli video çekiyor videosu ve fotoları çok güzel herkese tavsiye edebilirim şarz aleti olarakta france uniross 6pilli set alın bence pilleri 2100 amper ve idefixe de 23.99 ytl ye satılıyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.