Şimdi Ara

KODAK EASYSHARE CX 7430

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu makineyi kullanlardan bilgi istiyorum acil olarak arkadaslar...

• Video çekimleri iyiymiş diye duydum.
  • ya bu aletin onundeki lens hp deki gibi makina kapanınca icine giriyor degil mi yoksa oylece cıkıntı olarak dısarıda mı duruyor?
  • arkadaslar bu makineyi ciddi ciddi almayi dusunuyorum bu yuzden her bilgiye ihtiyacim var
  • Ben de sorayım bari; nasıl bir şarj aleti ve pil almak lazım yanında arakadaşlar. Özelliklerini yazar mısınız. Bir de hafıza kartı(sanırım 256mb olacak) lazım yanında elbette. Nasıl olsun. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isteka -- 17 Ocak 2005, 11:40:12 >
  • evet kullananlar kutu içeriği nasıl bu makinanın bilgi verir misiniz
  • 2 tane kodak pil şarjlı değil..
    usb ve video kablosu..
    kitapçık ve yazılım cdleri 3 tane..
    decke takmak için pilastik bi aparat..
    ele takmak için kayış..

maalesef kılıf yok ..

ama makineyi şiddetle tavsiey ederim bu fiyata vermezler bunu bascudada 340YTL..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the engine -- 17 Ocak 2005, 14:02:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fujifilm Hs20 Exr Nasıldır ?
    14 yıl önce açıldı
    FUJİFİLM S2950 KULLANICILARI
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben de araştırdım bu makine uygun geldi..bayram sonu alacam galiba..
  • Tamam da nasıl pil ve şarj aleti almalı. Amperi voltajı oluyor galiba bunların. Ben anlamam. Yazılanlardan okuduğum. Bu makinaya nasıl pil ve buna uygun şarj aleti ve hangi hafıza kartını alalım. Bilgisi olan paylaşırsa.
    Şimdiden herkesin kurban bayramı mübarek olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isteka -- 17 Ocak 2005, 16:41:15 >
  • iteka şarj aleti ve piller gp set halinde satılıyor.. üzerinde yazan mAh değeri ne kadar fzlaysa o kadar çok dayanır.. bende alalade bi şarj aleti var 4 milyona almıştım ve dandik piller var.. sen en az 2000mAh piller al 4 tane ve şarj aletin pillerin dolduğunu göstersin..

bellek ise 256lık yeterde artar yani tatilde bile 4mp max. kalitede çeksen 256 lığa 200den fazla fotoğraf sığar..ama çok video çekerim dersen (parayada kıyarsan) 512lik al 512 liğe 40dk ya yakın video çekebilirsin kesintisiz..

• cx7430 kullaniyorum cok da memnunum ..hepsiburada.com da 7 dolara 4 adet 2300ma kodak sarjli pil satiyorlar fiyat uygun bende fotograf makinesini bu pillerle beraber aldim ..makinenin bir cok özellii mevcut digerlerine nazaran mesela 640*480 de kaliteli bir video kaydi war..ve kaydettiiniz videolari sesli olarak izleyebiliyorsunuz..tv veya bilgisayara balayip üzerinde oynama yapabiliyorsunuz resimlerin..ve gece cekimleri mukemmel...bu paraya hem kaliteli bir fotograf makinesi hemde kamera sahibi oluyorsun diyebilirim...
  • ideefixe.com da 316 milyon 6 taksit
  • quote:

Orjinalden alıntı: lagaluga

ben alalı 2 saat oldu daha... tavsiyem armada nın önünden geçme,alacağın yerde adamı zorla.. kodak larda ülke çapında indirim varmış ben 420 ye aldım kazık yedim yani... 350 360 a alırsın sanırım. nikon veya canon al derim.. ben yaptım bi hata sen yapma gerçi aletin bi kusuru yok ama nikon canon liderleri diyolar bu işin...tavsiye edilen kalite sıralaması 1.conan 2.nikon 3.olympus 4.sony 5.fuji 6.kodak 7.... 8.... nikon conan almam diyosan panasonic e de bi bak istersen lensleri Leica diyolar ki (Leica efsane marka diye tabir edilir)bugünkü analog fotoğraf makinasının ilk muciti 1850 de kurulmuş bir firmaymış... kodak ta video çekerken oynatırsan batıyo bu diğerlerinde olmayabilir iyi araştır... bu arada sakın profesyonelim sanma saygısızlık etmek istemem bu işi bugün sabah 8 den akşam 8 e kadar internette araştırmış biriyim sadece okuduklarımdan aklımda kalanları yazdım

bence iade et ne öle 420 milyon verilirmi ya en az bi 104 milyon kazık yemişin.

dijital makinede canon bir numaradır.

• makinenin manuel ayarları var mı acaba
  • lagaluga kardeş çektiğin bi resmi yayınlasana
  • Bir kaç örnek fotoğraf, en iyi çözünürlükte, ben çekmedim

KODAK EASYSHARE CX 7430

KODAK EASYSHARE CX 7430
  • burda da user manuel olayı var

şimdi burda bi kısım ayardan bahsetmiş yok iso yok pozlama değeri filan, şimdi bunların diyafram enstantane olaylarıyla bir ilgisi var mı yoksa ben mi zır cahilim
  • arkadaslar ben de uzun zamandır bu aleti ve rakiibi olarak dusundugum aynı fiyat aralıgında hp m407 yi araştırdım
    sonucta kodak cx 7430 un daha iyi olduguna kesinlikle karar veröiş durumdayım.
    hp ile kıyaslayarak konusayım:
    bir kere kodak kesinlikle daha iyi cekiyor yani resim kalitesi daha iyi
    ayrıca gece cekimi kodakın daha iyi neden derseniz kodakın shutter speedi 1/1400 den 4 sn e kadar cıkıyor yani bir gece resmini rahatlıkla tum ısıgı absorbe edecek bicimde kaydediyor buna karsın hp m407 nin shutter speedi 1/2000 den 2 sn e kadar uzanıyor yani daha kotu gece resmi kaydediyor ancak avantajı en dusuk hızı 1/2000 kodaktan daha hızlı yani bi anlık hareketi daha hızlı bir sekilde kaydedebilir hp
    hp nin diger avantajı kodaka göre daha hafif 146 g
    hp nin hem r4esimlerini hem de videolarını indirdim ornek olsun ide 30fps ile 288*216 cekiyor hp ama inanın net degil yani istedigim kalite degil hp 435 kkullanmıstım ondan hiç bir farkı yok
    sagolsun the engine kardes bana bir kodakın 20 fps lik 320*240 lık videosunu gönderdi hayretler içinde kaldım 20 fps olmasına ragmen hakikaten istedigim netlikte idi kalite hosuma gitti ayrıca kodak mpeg 4 yani mov uzantılı yani quicktime la izlenebilen videolar cekiyor bu yuzden daha net cekimler.
    optik zoomu ikisinin de aynı ancak hp 6x dig zoom kullanırken kodak cx7430 4x kullanıyor bu pek de onemli bir fark olusturmuyor benim için
    bir diger fark hp 12*3=36 bit renk derinliği varken kodak ta 24 bit renk derinligi var ancak ben bunun bir etkisini inceledigim ornek resimlerde goremedim
    yalnız sonuc itiabriyle kodak hp den daha onde duran bir marka ve hp nin vıkıs fiyatına baktıgımızda gercekten hızlı bir dususle su anda 320 lira cıvarlarına geriledigini goruyoruz kodaksa hakikaten resim kalitesi ile gerekse hp kullanmamdan oturu biliyorum pil harcama oranı ile hp nin onunde
    ben de bu aleti tavsiye ediyorum eger 300-400 aralıgında 4 mp lik bi alet alacaksanız ben pzt sipariş vermeyi dusunuyorum.
    canon nikon ve olimpus bu işte lider markalar ancak bu fiyat aralıgında ancak canon a400(3mp) alınabilir bu yuzden pek fazla sans yok

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.