Şimdi Ara

KODAK EASYSHARE Z8612 IS 8.1MP & NIKON COOLPIX P60 8.1MP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba.2 makına arasında kaldım.ozellıklerı karsılastırıp bana fıkır verır mısısnız???

http://www.hepsiburada.com/kodak-easyshare-z8612-is-8.1mp-2.5-lcd-dijital-fotograf-makinesi/productDetails.aspx?categoryid=248&productid=bd99512

http://www.hepsiburada.com/nikon-coolpix-p60-8.1mp-2.5-lcd-dijital-fotograf-makinesi/productDetails.aspx?categoryid=248&productid=bd99461

nıkon kalıtesı tartısılmaz.ancak 5 optık zooma sahıp.kodakta fena deıl bunda da 12 optık war.az buz deıl.arada 60-70 tl gıbı bı fark war.yorumlarınıza gore karar verıcem sımdıden tesekkurler. . .

• sen kodak yerine nikon almaya bak.. kodak Z1285 Önermem çünkü iyi bir makine değil hele yakın çekimde kararma yapıyor her ne kadar çekersen çek.

ama iyi bir makine değil haberiniz olsun.
  • her ne kadar eski de olsa bir coolpix kullanıcısı olduğum ve eski compact makinemi sevdiğim için nikon'u öneririm, kodak'ı görmedim kullanmadım o yüzden ona yorum yapmıyorum.
  • pekı arkadaslar zoom olayına ne dıyeceksınız?yanı nıkonda 5 optık kodakta 12 optık zoom war.kayda deger bı artısı degıl mı sızce?
  • ZOOM kalitesi net ve keskin olmadıktan sonra zoomun bir hayrı olmaz o yüzden ilk önce lensin kalitesi,çekim kalitesi,sensör boyutları ondan sonra zoom kalitesine bakılıyor
  • zannedersen lensın markası schneıder kreuznach aynı lensı samsungta kullanıyor.nıkonun lensı nıkkor.sız nıkonumu tavsıye edıyorsunuz???asagıdakı lınkte bu lensle cekılmıs fotolar war kalıtesı nasıl sızce?

http://www.schneider-kreuznach.com/kodak/album/gallery.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÜRCAN99 -- 9 Nisan 2009; 22:57:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GÜRCAN99

zannedersen lensın markası schneıder kreuznach aynı lensı samsungta kullanıyor.nıkonun lensı nıkkor.sız nıkonumu tavsıye edıyorsunuz???asagıdakı lınkte bu lensle cekılmıs fotolar war kalıtesı nasıl sızce?

http://www.schneider-kreuznach.com/kodak/album/gallery.htm

bu lens hakkında yorumların bulunduğu bir topic vardı isterseniz oraya bir bakabilirsiniz ama hangi topicti hatırlamıyorum..

lens kaliteli olduğu belirtiliyor ama kodakın video kalitesi düşük diyor 15 fps.. ile çekiyormuş.. ama ya nikon alırsınız ama kodakta olabilir ama kodağında Z1285 Modelini önermem ama sizin dediğiniz seriyi görmedim.(sanırım öbür seri ile aynı ama yakın flashlı çekimi başarısız.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 9 Nisan 2009; 23:45:37 >

• GÜRCAN99 ;

Aşağıda video teknik özellikleri hakkında genel bir bilgi veriyorum..
    Video capture
    Format QUICKTIME, MotionJPEG
    Quality VGA (640 × 480) at 30 fps, QVGA (320 × 240) at 30 fps
    Length continuous up to 80 min. based on memory capacity
    Review options play, rewind, pause, fast forward, forward and rewind by frame, multi-up, slideshow, multi-field search
    Editing make a picture, action print (4, 9, 16-up), trim, bookmarks

video esnasında egerki gece bu çekimi gerceklestiriyorsan ışık kaynagı fazla yeterli olmadıgı icin biraz karıncalı veya mat çekebiliyor ama gündüz video çekimlerinde gayet iyi oldugunu söyleyebilirim ve ayrıca bu birazda cihazın kullanmış oldugu hafıza kartıylada ilgili birsey..

-- Yani se_co ' nun dedigi gibi 15 fps degil.egerki 15 fps hızında video çekimi olmuş olsaydı o kamerayı alır yere bir çarpar ve kullanmazdım

• pekı dostum 12 optık zoom war.zoom yaptıgında cekım kalıtesınde azalma oluyomu?suan bu makıne 380 tl cıvarında ve arastırmalarıma gore fıyatına gore ozellıklerı gercekten ıyı.yarı profesyonel dıyebılırım.nıkon tabıkı cok ıyı bı marka ama kodakta az deıl.genelde ben manzara resımlerı cekecegım ıcın zoom uzerınde cok duruyorum tabıkı bıde cekım kalıtesı.pekı kardesım cektıgın bı kac resmı buraya ekleme ımkanın warmı?zahmet olacak ama.sımdıden tesekkurler. . .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.