Şimdi Ara

kodak m883--nixon s200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • düne kadar fotoğraf makinası kalitesini mp olarak kıyaslayanlardandım yani fazla bilgim yok ama araştırmalar sonucu bu 2 ürün arasında kararsız kaldım.hangisini önerirsiniz üstadlar.kullananlar tavisye verebilir mi.yardım lütfen

• w55 de eklendi listeye hadi beyler üçünden birini seçmemde yardımcı olun.fiyatları aşağı yukarı aynı.en iyi performansı hangisinde alırım ??
  • mp o kadar önemli değil en son bakılması gereken özelliklerden biride mp olur heralde
    özeliklerini kıyasladığın zaman m883 s200 geride bırakır s200 bence parasını hak etmiyor adamlar marka ismini resmen satıyorlar bu makinada bence m883 açık farkla önde
    şu makinayı da öneririm sana her ikisinede açık ara fark atar

http://www.letsgodigital.org/tr/13219/olympus_mju_e410/

quote:

Orjinalden alıntı: sega34

w55 de eklendi listeye hadi beyler üçünden birini seçmemde yardımcı olun.fiyatları aşağı yukarı aynı.en iyi performansı hangisinde alırım ??

• bir arkadaşımın w55 var hiçte memnun değil
    istersen buna da kompaktta bu makinanın üzerine yoktur

http://www.letsgodigital.org/tr/13084/canon_digital_ixus75/

quote:

düne kadar fotoğraf makinası kalitesini mp olarak kıyaslayanlardandım yani fazla bilgim yok ama araştırmalar sonucu bu 2 ürün arasında kararsız kaldım.hangisini önerirsiniz üstadlar.kullananlar tavisye verebilir mi.yardım lütfen

• bak bende s200 düşünüyordum ama yaptığım araştırmalar sonucu s200 eledim
    m883,olypus mju780 ikisi arasında kaldım işin doğrusu
    mju780 m883 açık ara fark atar ama yinede m883 ün beni etkilemediğinide söyleyemem ama büyük ihtimal mju780 alıcam enstantene 4-1/2000 ve makro 3 cm sensör 1/2.3 inç bir makinayı adam yapan özellikler m883 ü çok geride bırakıyor

quote:

w55 de eklendi listeye hadi beyler üçünden birini seçmemde yardımcı olun.fiyatları aşağı yukarı aynı.en iyi performansı hangisinde alırım ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fujifilm Finepix Hs28 EXR
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.