Bildirim
kodak m883--nixon s200
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
w55 de eklendi listeye hadi beyler üçünden birini seçmemde yardımcı olun.fiyatları aşağı yukarı aynı.en iyi performansı hangisinde alırım ??
-
mp o kadar önemli değil en son bakılması gereken özelliklerden biride mp olur heralde
özeliklerini kıyasladığın zaman m883 s200 geride bırakır s200 bence parasını hak etmiyor adamlar marka ismini resmen satıyorlar bu makinada bence m883 açık farkla önde
şu makinayı da öneririm sana her ikisinede açık ara fark atar
http://www.letsgodigital.org/tr/13219/olympus_mju_e410/
quote:
Orjinalden alıntı: sega34
w55 de eklendi listeyehadi beyler üçünden birini seçmemde yardımcı olun.fiyatları aşağı yukarı aynı.en iyi performansı hangisinde alırım ??
-
bir arkadaşımın w55 var hiçte memnun değil
istersen buna da kompaktta bu makinanın üzerine yoktur
http://www.letsgodigital.org/tr/13084/canon_digital_ixus75/
quote:
düne kadar fotoğraf makinası kalitesini mp olarak kıyaslayanlardandımyani fazla bilgim yok ama araştırmalar sonucu bu 2 ürün arasında kararsız kaldım.hangisini önerirsiniz üstadlar.kullananlar tavisye verebilir mi.yardım lütfen
-
bak bende s200 düşünüyordum ama yaptığım araştırmalar sonucu s200 eledim
m883,olypus mju780 ikisi arasında kaldım işin doğrusu
mju780 m883 açık ara fark atar ama yinede m883 ün beni etkilemediğinide söyleyemem ama büyük ihtimal mju780 alıcam enstantene 4-1/2000 ve makro 3 cm sensör 1/2.3 inç bir makinayı adam yapan özellikler m883 ü çok geride bırakıyor
quote:
w55 de eklendi listeyehadi beyler üçünden birini seçmemde yardımcı olun.fiyatları aşağı yukarı aynı.en iyi performansı hangisinde alırım ??
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X