Şimdi Ara

Fujifilm Finepix Hs28 EXR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hikayemi anlatayımmm :)

Lise 1 e geçtim ve babama mağlum karne hediyesi olarak fotoğraf makinesi aldırıcaktım. Babamla teknosaya gittik ve oradaki çalışana fotoğraf makinası alıcağımızı söyledik. Nasıl çekimler yapıcağımı sordu. Bende makro çekimlerle daha çok ilgilendiğimi ve ilk defa böyle bir makine kullanıcağımı söyledim. Adam direk Fujifilm Finepix Hs28 EXR yi bana tavsiye etti ve bir çok özelliğinin olduğunu söyledi. Bazı yerlerde fiyat araştırması yaparak bu makineyi aldım.

Fakat ben D-SLR sanıyordum SLR'ymiş bu beni hayal kırıklığına uğrattı ama bir yandan objektif almam için para harcamamam beni teselli etti diyebilirim.

Fujifilm Finepix Hs28 EXR ---- Size soruyorum bu makineyi alarak iyimi yapmışım kötümü yapmışım. (1500 liraya aldım.)

• Fakat ben D-SLR sanıyordum SLR'ymiş bu cümleyi ettiğin için onu aldın kusura bakma.Yani bu cümleyi yazmayacak kadar araştırsaydın zaten onu almazdın.hs28 DSLR değil DSLR-Like makinadır.Aslında üzerindeki sensörler falan 300-400 liralık makinalardaki ile eşdeğer sayılır.1500 lira çok ama çok fazla.Bana kalırsa eğer imkanın varsa geri iade et derim ben şahsen.Keşke burada almadan önce sorsaydın da kalite alınsaydı.
  • aniden geldi aklıma fotoğraf makinesi almak
  • üzerinden 10 gün geçti ama şansımı deniyeceğim belki eş değer fiyattaki bir makineyle değiştirirler.1500 lira civarındaki fotoğraf makinesi modelleri alabilirmiyim sizden
  • 1100d bile alsan daha iyi kareler cekıcegın kesın ama objektıflerde cok para daha gencsın ılerde alırsın zorlama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 21 Haziran 2012; 1:17:32 >
  • Diğer konudan sonra bunu neden açtınız ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fujifilm Hs20 Exr Nasıldır ?
    14 yıl önce açıldı
    FUJİFİLM S2950 KULLANICILARI
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.