Şimdi Ara

Kodak pixpro sl10 akilli lens ya da az422 gibi bir kompakt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Xiaomi Max 2 telefon kullaniyorum. Kamerasi az ışık oldugu kosullarda son derece kotu cekiyor basit bir cozum ariyorum. Ya baslikta verdigim gibi bir lens ya da bir kompakt dusunuyorum.

Lensle ilgili cekincem telefon kamerasindan ustun bir performans sunup sunmayacagi, ayni kararda olacaksa 600 tl civari bi meblayi yok yere odemek istemiyorum.

kompakt icin butcem 1000tl. onceligim sifir urun oldugu icin cok yukselemiyorum.

kameradan beklentim az ışıklı ortamlarda minimum kumlama yapmasi ve detay kaybetmemesi. Cep telefonlari bu durumda bildiginiz çamur gibi cekiyor.

dogayi fotograflamayi ozellikle de aksamustu gokyuzunu bulutlari ve aldiklari renk gecislerini cekmeyi cok seviyorum.

degerli fikirleriniz icin simdiden tesekkurler. saydigim urunler disinda da alternatif sunabilirsiniz.

https://i.hizliresim.com/Plq9Mv.jpg

bu benim kendi cekimim bir kare tarzimin ornek olmasi icin koyuyorum. Renkli halini bulamadigim icin siyah beyaz koyuyorum. fotograflari genelde hem renkli hem siyah beyaz sakliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba
    sıfır olarak hiç seçnek yok neredeyse.
    İkinci el olarak da RX100 veya NX300 gibi bir makine tavsiye ederim.
    İmzamdaki linkte ayrıntılı bilgiler ve örnekler var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.