Ben yeni yeni fotoğraf olayına merak saran biriyim. Yani amatör bile değilim. Amatörün amatörü denebilir. Fiyatı 600 YTL'nin altında olan bir makina almak istiyorum. Aradığım en önemli özellik optik zoom'un yüksek olması. (Amatörün amatörü bir adamın aradığını bu kadar iyi bilmeside şaşırtıcı gelebilir size...) Şu anda iki makinaya kadar seçenekleri azalttım sayılır. (Tabii başka önerisi olan varsa accayip memnun olurum) Kodak Z 650 ve Fuji S 5600. Ama ikisi arasında kararsızım. Bana bir fikir verecek varsa minnettar olurum. Bu arada, bilgisi oaln arkadaşlar her iki makinayı da etraflıca değerlendirirlerse benden başka bu başlığı okuyanlarada bi fayda sağlamış olur diyorum. ilgilenen herkese, okuyanlara bile (cevap yazmaları şart değil) teşekkür ediyorum...
slm kardesim.bende kodak z 612 modeli var 12optik zoom,gaayette iyiler kodak urunleri. Simdi baktimda fujinin iso degeri 1600 yani kodaktan iyi ama kotu yani 4kalem pille calisiyo olmasi... Sonra kodakta 6mp var... Sana tavsiyem kodak olur...