Bildirim
__Kodak Z Serisi Kullanıcıları__ (14. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende kodak z990 aldım ama buna uygun çanta bulamadım? yardımcı olabilecek varmı -
bende bulamıyorum hocam.birkaç sayfa ötede birçok çanta sordum.oraya bir bakın isterseniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: XacerX
çok güzel bir fotoğraf çekmişsiniz hocam.kolay gelsin kpss iyi geçer umarım
siz softbox kullanıyormusunuz?
softbox kullanmıyorum.. şu aralar para sıkıntım olmasa alacağım ekipmanlardan biri...
fotoğrafta hicbir oynama yok :) sadece sağ tarafa ismimi yazdım o kadar.. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hllywz -- 4 Temmuz 2012; 17:49:18 > -
ben yapmayı düşünüyorum hocam.ucuz ve güzel bir softbox yapım sayfası bulursam paylaşırım.
fotoğrafta herhangi bir müdahale yok demişsiniz,o halde muhteşem bir fotoğraf.sormamın nedeni renklerin canlılığıydı -
Kpss beni forumdan etti :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
http://www.teknosa.com/kategori/fotograf__video_kamera/canta/1303/135175836/valja_worche_10_fotograf_makinesi_cantasi
BEN n BBU UÇANTADAN nALDIM TEKNOSAsDAN..
başka uygun bulamadım..iki yanındada fermuarlı ufak gözler var yedek pil vs koyuyorum orayada.. -
kamera güzelce oturuyormu içine hocam?herhangi bir oynama vs. sözkonusumu?
bende o çanyatı almayı planlıyorum.yardım ederseniz sevinirim. -
Ek Bilgi: Makinede video kaydı yaparken aynı anda fotoğraf da çekebiliyoruz. Mesela ben bir şeyin videosunu çekiyorum. Video çekerken deklansore bastığım zaman fotoğraf da çekilmiş oluyo. Bilmeyen varsa söyleyim dedim.
video çekimi durmuyormu o zaman? -
quote:
Orijinalden alıntı: XacerX
kamera güzelce oturuyormu içine hocam?herhangi bir oynama vs. sözkonusumu?
bende o çanyatı almayı planlıyorum.yardım ederseniz sevinirim.
makinanın objektifi yukarı bakacak şekilde yani ekranı altat kalacak şekilde koyunca sorun yok tam oturuyo gibi ama bu kezde acaba alt tarafta kalan ekran yıpranırmı diye insanın aklına gelmiyo değil..gerçi ben çantanın altına kabarık naylon koydum bi sorun yok şimdilik..teknosa yakınlar adise makina ile teknosayta gidersen orada deneme fırastında olur diye düşünüyorum..
ben denemeden aldım,fiyatı uygun diye çantada basit bişi değil zaten..
evet video çekerken foto çekiyo bende farkettim..video çekimide durmuyor arka palnda çekime devam ediyo:)
-
teşekkürler hocam.bugün gidip deniyim belki bulurum sonunda -
quote:
Orijinalden alıntı: amasseia
Ek Bilgi: Makinede video kaydı yaparken aynı anda fotoğraf da çekebiliyoruz. Mesela ben bir şeyin videosunu çekiyorum. Video çekerken deklansore bastığım zaman fotoğraf da çekilmiş oluyo. Bilmeyen varsa söyleyim dedim.
Bunu bilmiyordum hocam çok teşekkürler bilgi için. -
galiba bu özellik z990 için bende video bitiyor fotoğraf çekilmiyor. -
Classiic
Rica ederim :)
Olabilir hocam senin makine farklıydı evet.
arkadaşlar bu konu ile alakası yok ama 2+1 almayı düşünüyorum... yeni konu açmak istemedim sizin düşüncelerinizi alayım yeter,
creative sbs a320 ile creative inspire t3130 arasında kaldım... sizce hangisini almalıyım?
not. bass olarak hangisi daha derinse onu almayı düşünüyorum :)
http://www.hizlial.com/u30.057.1223.0081/creative-sbs-a320-21-16-watt-rms-hoparlor -
http://www.hizlial.com/u30.057.1223.0063/creative-inspire-t3130-21-siyah-ses-sistemi -
-
bu ikisi arasından kesinlikle t3130 önde hocam.bas kontrol düğmesi,daha yüksek ses çıkışı vs. dha önde.ama ben birde edifier m1335 e bakmanızı öneriyorum.
vatan bilgisayarda 78 tl
http://www.vatanbilgisayar.com/Hoparlör%20(Speaker)/edifier-m1335-m1335-2+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=43914 -
tavsiye için çok sağol peki m1335 mi yoksa t3130 mu? ikisi arasında hangisini önerirsin...not: bass benim için baya önemli -
Arkadaşlar öncelikle herkese selam bende önceki gün hızlıal dan sipariş verdim iade ürünmüş 365 e geldi ürün pazartesi salı elimde olur sanırım bu ürün hakkında hiç fikrim yok fuji 3300 vardı o 30 lira daha pahalıydı karşılaştırmlarda z990 daha önde göründüğü için kodağı aldım umarım doğru yapmışımdır -
kodak kesinlikle memnun kalacağınız bi makine.. ama iade ürün olması kafamı karıştırdı...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X