Şimdi Ara

__Kodak Z Serisi Kullanıcıları__ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
0
Favori
16.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: amasseia
    elnino0
    Fotoğraflar nerde çekildi hocam ne güzelmiş oralar?

Ankara gençlik parkında çekildi hocam,gerçekten güzel biyer

Bu arada benim makinede bi sorun oluştu, zoomu normal bir şekilde açıyorum , -tuşu çalışmıyor yani zoomu kapatamıyorum varmı bi bilgisi olan arkadaşlar kafayı yicem ?
  • Bende avrupa da bir yer sandım orayı :)
    Zum u artırıyorsunuz fakat geri kapatamiyor musunuz hocam doğru mu anladım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bende avrupa da bir yer sandım orayı :)

Aynen hocam doğru anlamışsın, bi anda oldu, ilk başta geç tepki veriyordu şimdi hiç işlemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elnino0

quote:

Bende avrupa da bir yer sandım orayı :)

Aynen hocam doğru anlamışsın, bi anda oldu, ilk başta geç tepki veriyordu şimdi hiç işlemiyor

Allah allah. Hocam makinenin pillerini çıkartıp sonra tekrar takmayı denediniz mi?

• quote:

Allah allah. Hocam makinenin pillerini çıkartıp sonra tekrar takmayı denediniz mi?

Denemediğim şey kalmadı hocam, biçimlendirme filan yaptım fayda etmedi, garantiye götürcemde çok geç iade ederler diye korkuyom
  • Tüh ya! Çok üzüldüm hocam. Nazar değdi galiba. Her şeyi denediyseniz yapacak bir şey yok garantiye gidecek galiba haklısınız. Garanti kaç gün sürer ışte o sorun var yani. Bugün gönderin hocam yapılsın bir an önce.

• quote:

Tüh ya! Çok üzüldüm hocam. Nazar değdi galiba. Her şeyi denediyseniz yapacak bir şey yok garantiye gidecek galiba haklısınız. Garanti kaç gün sürer ışte o sorun var yani. Bugün gönderin hocam yapılsın bir an önce.

Aynen hocam nazar değdi vardır bundada bi hayır yapacak bişey yok garantiye artık
  • quote:

quote:

elnino0

Bu arada benim makinede bi sorun oluştu, zoomu normal bir şekilde açıyorum , -tuşu çalışmıyor yani zoomu kapatamıyorum varmı bi bilgisi olan arkadaşlar kafayı yicem ?

geçmiş olsun hocam..
    garantide bi sorun çıkacağını sanmıyorum..olabilecek tek olumsuzluk kodak ın batmasından dolayı teknik destek bölümünde parça eksikliğivs gibi durumlar..nihayetinde 30 gün içeriisnde sorun bir şekilde halledilmeli aksi halde cihazın yenisini göndermek durumundalar..
    şayet cihazın üretimi artık durmuş ve tedariği olmuyorsa ürünün bir üst modelini vermek durumundalar..

bu arada çekmiş olduğunuz fotoğrafları hangi özellik modunda çektiğinidde çeken arkadaşlar belirtirse sevinirim:) en azından aklımızda kalır çok hareketlilerde şu ayar az hareketlilerde bu ayar gibi :)

• hocam nazardır o bi an önce garantiye gönderin en iyisi...
    benim makinede geç cevap veriyo bazen zoom'a inşallah böyle bi sorun olmaz ya
    arkadaşlar benimde bi kaç sorum olacak...
    öncelikle bizim makinenin uzaktan kumandası varmış... amazon.com da var 10 $ fiyatı... hattahttp://store.kodak.com/store/ekconsus/en_US/pd/Remote_Control/productID.145068700 kodak'ın kendi sitesindede var... ama sorun şu burdan nasıl alışveriş yapacaz...?
    ikincisi de ben makinedeki yazılımı yükseltmek istedim. web sitesinde yazanları aynen uyguladım... ama olmadı. indirilecek dosyayı indirdim. hafıza kartına at diyodu sitede attım. ama makıneye takınca o dosyayı göremedim. yani o formatı görmüyo makıne... bunun hakkında bilgisi olan varmı

• Yazılım hakkında bilgim yok hocam. Tetikleyici hakkında da bilgim yok malesef :) ama amazon dan alışveriş yapan çok kişi var forumda onlardan yardım alabilirsiniz. Tetikleyici ilgimi çekti hocam ne işe yarıyo ki o?

• mesela uzun pozlamalı fotoğraflar çekerken çok işe yarıyor.düğmeye basarken ister istemez insanın eli makineyi titretiyor isterse en iyi görüntü sabitleyici sistemi kullansın.tetikleyici de makineye değil o kumandaya basıyorsunuz.bu sayede aşırı zoom lu ya da uzun pozlamalı resimler süper oluyor
  • Hmm anladım galiba :) siz bi deneyin hocam memnun kalırsanız sonra bende alırım :) sakin sizi bir kobay gibi kullandığımı düşünmeyin çok alınırm :)

• quote:

Orijinalden alıntı: zulkarneyn___

quote:

quote:

elnino0

geçmiş olsun hocam..
    garantide bi sorun çıkacağını sanmıyorum..olabilecek tek olumsuzluk kodak ın batmasından dolayı teknik destek bölümünde parça eksikliğivs gibi durumlar..nihayetinde 30 gün içeriisnde sorun bir şekilde halledilmeli aksi halde cihazın yenisini göndermek durumundalar..
    şayet cihazın üretimi artık durmuş ve tedariği olmuyorsa ürünün bir üst modelini vermek durumundalar..

bu arada çekmiş olduğunuz fotoğrafları hangi özellik modunda çektiğinidde çeken arkadaşlar belirtirse sevinirim:) en azından aklımızda kalır çok hareketlilerde şu ayar az hareketlilerde bu ayar gibi :)

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun hocam..

Eyw kardsm.. araştırdım biraz en geç 1,5haftada çözüyolarmış sorunu

Bu arada kumanda alan olursa paylaşsın bizimle bende almayı düşünüyorum

• kumanda almayı düşünüyorum şahsen.. tabi amazon'a güvenebilirsem
    @amessesia kumanda arkadaşında dediği gibi uzaktan basıyosun tuşa fotoğraf çekiliyo. koy makineyi tripoda ilerden bas tuşa fotoğraf çekilsin hesabi ama tetikleyici ayrı bişey. tetikleyici d slr makineler için üretilen kablosuz flaşlarda, makinenin flaş kızağına takılan kablosuz verici gibi bişey. daha çok stüdyo ortamında kullanılır...
  • Evet evet çaktim köfteyi :) kavram kargaşasını gidermiş oldum böylelikle :)

• quote:

Evet evet çaktim köfteyi :) kavram kargaşasını gidermiş oldum böylelikle :)

• kafam karışmış yazarken
    hocm ben olsam hemen almazdım kumandayı çünkü sadece video çekiyormuş gibi birşeyler okudum.
    siz bir daha bakın.fotoğrafta çekiyorsa sonra bizde alırız
    birde ebay de daha ucuza var.amazondan daha kısa sürede geleceğini düşünüyorum.

düzenleme:ben alamayacağım hocam benim makineme uygun değilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XacerX -- 30 Haziran 2012; 21:56:14 >

• hmm bilgi için çok sağol dostum.. zaten kumanda işi yataçak benim. yurtdışı alışverişi beni kasar ya,
  • Tüh hevesimiz kursağımız da kaldı :)

• Şu kpss bi geçsin de soft box yapacağım kendime. Çok hoşuma gitti ve çok pratik. Portre çekimlerinde çok işe yarıyo.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.