Şimdi Ara

__Kodak Z Serisi Kullanıcıları__ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
0
Favori
16.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aklıma bi konu takıldı,uzun pozlamada zaman ayarlama gibi bi şansımız varmı?
  • mesela bastıktan 1 dakika sonra çeksin gibi bir şey mi istiyorsunuz ?
  • aynen kardeşim çekim süresini süreyi uzatmak istiyorum
  • hocam bizim makinelere uygun modeli varmı bilmiyorum ama tetikleyici alırsanız çok işinize yarar.
  • Yanlış anladın galiba hocam, amacım şöyle bi görüntü yakalamak http://www.fotokritik.com/1894857/cift-yon-tek-isik
  • Tamamdır çözdüm olayı
  • Bu resim uzun pozlamayla yapılmış hocam. Bizim makineyle de yapılabiliyo bu. Anlatacaktim ama çözmüşsünüz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Classiic

hilal fotosu yakalamak isteyenler bu gece güzel bir hilal mevcut. (:

iyi seyirler
     __Kodak Z Serisi Kullanıcıları__

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avsar11 -- 26 Haziran 2012; 21:31:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amasseia

Bu resim uzun pozlamayla yapılmış hocam. Bizim makineyle de yapılabiliyo bu. Anlatacaktim ama çözmüşsünüz :)

ben bizim makineyle yapılacağını sanmıyodum, gerçekten mükemmel sonuçlar çıkıyo ortaya :)
  • yanlış anlamışım hocam pardon.sorduğunuz sorunun hemen üstünde sorunun cevabı olunca herhalde bunu sormadı diye düşündüm
    başka bir çekim tekniğiyle ilgili bir sorunuz olursa diye
    sitede her resmin exif blgisi var oraya bakarak kişinin fotoğrafı hangi ayarlarla çektiğini görebiliyoruz.
    avsr11 fotoğraf çok güzel
  • avsr11 foto çok güzel :) devamınıda bekliyoruz...

•  __Kodak Z Serisi Kullanıcıları__

arkadaşlar bugün çektiğim bi kare
  • amasseia kalenin olduğu fotoğrafa bayıldım elnino senin fotoğrafında çok güzel.yanlış anlamassan birşey söylemek istiyorum gündüz çektiğin bir fotoğrafta iso yu fazla yükseltmişsin gibi geldi bana.ama o hızda dönen bir alette böyle bir fotoğrafı çekmen çok iyi gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: XacerX

amasseia kalenin olduğu fotoğrafa bayıldım elnino senin fotoğrafında çok güzel.yanlış anlamassan birşey söylemek istiyorum gündüz çektiğin bir fotoğrafta iso yu fazla yükseltmişsin gibi geldi bana.ama o hızda dönen bir alette böyle bir fotoğrafı çekmen çok iyi gerçekten

yok kardeşm yanlış anlamam aksine iyi oldu dediğin , manuel modda çektim. enst. hızını yükselttim iso düşükken karanlık çıkıyor foto bende yükselttim başka bi çözüm bulamadm

• XacerX
    Sağol hocam memleketimin güzelliklerini elimden geldiğince fotoğraflamaya çalıştım. O senin güzelliğin :)
    elnino0
    Fotoğraflar nerde çekildi hocam ne güzelmiş oralar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklısın elnino00 enstante hızını yükseltince fotoğraflar karanlık çıkıyor unutmuşum sağol amasseia
  • arkadaşlar,üstatlar,ustalar benide aranızdan birisi olarak görebilirsiniz:)
    dün itibari ile bende uzun zamandır almak istediğim bu cihazı aldım ikinci el olarak 400tl ye taksitle faturalı 7 ay kullanılmış..
    henüz makina elime ulaşmadı.ama sizlerden öğreneceğim çok şey olduğu kesin:)
    sizleri çok yormamaya çalışırım:P
  • hoşgeldinizzz
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.