Şimdi Ara

__Kodak Z Serisi Kullanıcıları__ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
0
Favori
16.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Emeğine sağlık. Çoğu kişinin işine yarayacaktir bu yazdıkların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amasseia -- 15 Haziran 2012; 10:07:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memoxi01

Arkadaşlar bende bu makineyi almak istiyorum. Henüz ilk makinem olacak . Siz kullanmışsınız. Sizce almalımıyım, önerir misinz?

Merhaba. Makineyi kesinlikle almalısıniz ya da asla almamalisiniz diyemem çünkü sizin bir makineden neyi istediğinizi bilemiyorum! Bir makinede ne isterseniz? Makinede hangi özelliklerin olması hoşunuza gider? Bir makinede Sizin için önemli olan nedir...? Bunları bilelim ki ona göre makineyi önerelim ya da önermeyelim.

• Kullanışlı , kolay, güzel çekim yapabilen bir makine istiyorum . Dediğim gibi yeniyim bu yüzden kullanışlı birşey olsun istiyorum karmaşık şeylerle uğraşamam. Örneğin fuji bir yığın düğmeleri var üstünde bu makine hoşuma gitti . önerir misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: amasseia

quote:

Orijinalden alıntı: memoxi01

Arkadaşlar bende bu makineyi almak istiyorum. Henüz ilk makinem olacak . Siz kullanmışsınız. Sizce almalımıyım, önerir misinz?

Merhaba. Makineyi kesinlikle almalısıniz ya da asla almamalisiniz diyemem çünkü sizin bir makineden neyi istediğinizi bilemiyorum! Bir makinede ne isterseniz? Makinede hangi özelliklerin olması hoşunuza gider? Bir makinede Sizin için önemli olan nedir...? Bunları bilelim ki ona göre makineyi önerelim ya da önermeyelim.

Alıntıları Göster
    kullanımı gerçekten çok kolay. 12 megapixel olmasına rağmen gayet iyi sonuçlar veriyo. yeniyim demişsin. makine zaten proflar için değil bizim gibi yeni başlayanlar için birçok hazır sahne modu var. ve dediğim gibi kullanımı gayet kolay.
    bu arada ben bu makineyle fujıleri hiç kıyaslamıyorum... kodak hem özellikte, hem fiyat performans ikilisinde ezer o makineyi. bir de dediğin gibi kullanımı zor fujılerin...
    eğer vaktin varsa youtube'da birçok videosu var makinenin. ordan da incele biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hllywz -- 15 Haziran 2012; 10:46:37 >

• Videolarına bakarak seçtim zaten bu makineyi. kodak z5010.fuji s4000 ve bu makine arasındaydım sizinde sayenizde bu makineyi alıcam inş stoklar bitmez . Bitersede almanyadan getirtirim.
  • merhaba arkadaşlar bende z5010 kullanıyorum beni de üye yaparsanız çok sevinirim
    hllywz arkadaşıma katılıyorum.fujifilmin lensleri çok kötüdür (bu fiyattaki ürünlerinde) zaten fuji güvenlik kamerası yapıyordu.ama kodak,schneider kreuznach lens kullanıyor ve çok kaliteli.kesinlikle kodak,fujiden çok daha iyi makineler üretiyor.
    memoxi01 hem 5010 u hem 990 ı gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsin.şahsen ben kendi makinemden çok memnunum sadece vizörü yok ama onun dışında çok iyi.ama z990 ında çok iyi olduğunu biliyorum karar senin
  • Evet z5010 ile z990 kodak'ın performans serisi makineleri olup kodak'ın ürettiği en üst segmentteki makinelerdir. Z990 bi kaç teferruat farkıyla z5010 dan biraz daha ilerdedir ama fujiler ile kıyaslayack olursak kodak'ın bu modellerini hiç düşünmeden alınız. Fuji s29.. Kullanıcıları başlığı var oraya girip kullanıcıların memnuniyetsizliğini dinleyebilirsiniz :) Ama bizim forumda yok bu çünkü makinelerimizden memnunuz. S4000 almayı bende düşünüyordum zamanında ama iyiki de almamışim. Sadece zoom için makine alınmaz. O makinede sadece zoom var ama içinde ki işlemci, sensor falan ölüyo açıkçası. Kısaca; Fuji yi eleyin ve kodak'ı seçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amasseia -- 15 Haziran 2012; 12:35:26 >
  • Şahsen bende kodak'ı alacağım zaman çoğu kişi kodak alma canon bak nikon bak samsung bak fuji bak dediler.

Kodak battı dediler ama nikonun d310 mu ne tam hatırlamıyorum o serisi ile kodak z990 serisini karşılaştırdım kodak daha güzel geldi ayrıca. Kodak çok eskiden beri fotoğraf üzerine uğraşan bir marka dedim. Kötü mal olacağını sanmıyorum dedim. Kısacası tercih meselesi bi nevi.

Gittim aldım. Çokta memnunum iyikide almışım. (:

Aslında buradaki bilgilerini esirgemeyen ammasseia ya çok teşekkürler. Çünkü ben alacağım zaman takip ederken onun görüşlerine paylaştığı video foto onları incelemiştim. Çünkü bu makineyi araştırsanızda bi sonuca varamıyosunuz. Kimse almıyor alanda gelip yorum yazmıyor. Bu yüzzden çok katkısı oldu Ammasseia'nın paylaşımları. Ayrıca tekrar teşekkür ederim kendisine.
  • Classiic
    Rica ederim asıl ben size çok teşekkür ederim, sağolun.
    Size yardımcı olabildiysem , paylaştığım bilgi ve resimler size fayda sağladıysa ve doğru bir karar vermenizde en ufak bir katkım olduysa ne mutlu bana :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amasseia -- 16 Haziran 2012; 2:04:16 >
  • z990 ın içinden kodak ın şarjlı pilleri ve şarj istasyonu çıkıyormu?eğer çıkıyorsa türkiye de çalışıyormu?
    ben bimeks den almıştım.kasadayken görevli geldi 2 adet şarjlı pil de bizim hediyemiz dedi.2 gün sonra yarım dolu piller bitti pilleri şarja taktım.bir baktım kodak ın kendi istasyonu şarj etmiyor.gittim sordum bimeks e dediler bunlar türkiye de çalışmadığı için size 2 adet pil hediye ettik dedi.2 adet daha şarjlı pil almak zorunda kaldım bimeks in yaptğı hiç doğru değil.oradan alacak arkadaşlar varsa önermiyorum
    edit : yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XacerX -- 16 Haziran 2012; 0:26:15 >
  • Selam Arkadaşlar,

Daha öce bu forumdan bazı bilgiler edinmiştim. Kodak Z serisi kullanıcıları başlığını görünce foruma üye olmak istedim. +1 :)

3 senelik Kodak Z1015IS kullanıcısıyım. DSLR almadan önce benim de uğradığım yer oldu Kodak Z serisi. Çok şey öğrendim kendisinden. Şu an telefoto bir resim gerekmedikçe Sony makinemi kullanıyorum. Emekliye ayrıldı sayılır :)

Bu arada başlığı açan arkadaş gibi ben de Amasyalı'yım. Şu an çok uzaklardayım, 1 sene içerisinde Amasya'ya gidip manzara fotoğrafları çekmek istiyorum. Çok güzel bir yer manzara fotoğrafçılığı için. Teşekkürler.
  • bende teknosa daki turuncu indirimden bir z 990 alacaktım ama adam dedi bu makineler işe yaramaz ama bizde fuji 2960 var bundan çok daha kaliteli diye laf edip durdu birde fujinin makinasına 600 tl istedi sonra boşver fujiyi dedim kendime.görevliye bana z990 verirmisiniz dedim diğer görevli geldi 2 dakika önce sonuncuyu sattım dedi sonra bende bimeksten z5010 aldım.en azından biraz daha ucuz olduğu için sd kart bedavaya geldi
  • XacerX@

Kutu içeriğinde 4 adet kodak pil ve pil şarj aleti çıkıyor ve şarj aleti çalışıyor pilleri şarj ediyor sizde nasıl böyle bir durum yaşanmış çok şaşırdım doğrusu.

amicus.humani.generis@

Hoş geldiniz aramıza. Çok kişi olmak güzel oluyor. (:
  • yurtdışı şarj cihazı olduğunu söylediler.adamlara hala çok kızgınım.doğruca içindeki şarj cihazı çalışmıyor biz de sizi mağdur etmemek için 2 pili hediye ediyoruz deseydi ona göre karar verecektim.sen hem ucuza yurtdışından getir hem de çalışmayan şeyi müşteriye çalışıyor gibi sat üstüne birde ekstra dan hediye verir gibi yap.tripod alcağım parayla 2 tane daha pil almak zorunda kaldım

ekleme:grupta bu işlerden anlayan biri varsa kodak z serisi kullanıcıları grubuna imza yapabilirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XacerX -- 16 Haziran 2012; 11:27:19 >
  • z 990 mı z5010 sizce?
  • amicus.humani.generis
    Aramıza hoş geldin hemşerim :) Forumda ilk defa Amasyali birine rastladım çok şaşırdım.

XacerX
    Hayırlı olsun. Anlaşılan Teknosa seni kandırmak istemiş ama sen kanmamissin:) Güle güle kullan paylaşımlarini bekliyoruz.

• 10 kişi olarak çift haneli sayılara ulaştık akşama kutlama var hesaplar benden :)

• bende ilk aldığımda internette bakmıştım hiç bir yerde kullanan yoktu.baya korkmuştum kötü bir makinemi aldım acaba diye.sonra dh de buldum sizi :D .inşallah kullanıcı sayısı artacak çünkü gerçekten kaliteli cihazlar.bu arada size kendi şarj cihazımın resmini göndersem bakabilirmisiniz aynı mı diye ?

düzenleme:memoxi ikiside yakın makinalar z990 biraz daha iyi ama parasını bilmiyorum :) ben olsam gidip denerdim hangisi içime sinerse onu alırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XacerX -- 16 Haziran 2012; 11:52:01 >
  • akşama bir iki fotoğraf da ben paylaşayım bakalım madem başlığımız açılmış (z990)

ama fotoğraf konusunda süper amatörüm orası ayrı.yani şaheserler paylaşamayacağım sizinle
  • @Classiic
    Teşekkürler, yakın zamanda çekimlerimi ben de eklerim.

@amicus.humani.generis
    Hoş bulduk hemşerim :) Eğer Ali Kaya'ya götüreceksen gidelim grupca yemeğe :)
    Bu arada piknik fotoğrafları paylaşmışsın, nereden?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.