Şimdi Ara

__Kodak Z Serisi Kullanıcıları__ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
0
Favori
16.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: amicus.humani.generis

@Classiic
    Teşekkürler, yakın zamanda çekimlerimi ben de eklerim.

@amicus.humani.generis
    Hoş bulduk hemşerim :) Eğer Ali Kaya'ya götüreceksen gidelim grupca yemeğe :)
    Bu arada piknik fotoğrafları paylaşmışsın, nereden?

Ziyaret Belediyesi piknik yaptığımiz yer :)
    Bizim eve misafir edeyim o zaman sizi çünkü benim adım da 'ALI KAYA' :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amasseia

quote:

Orijinalden alıntı: amicus.humani.generis

@Classiic
    Teşekkürler, yakın zamanda çekimlerimi ben de eklerim.

@amicus.humani.generis
    Hoş bulduk hemşerim :) Eğer Ali Kaya'ya götüreceksen gidelim grupca yemeğe :)
    Bu arada piknik fotoğrafları paylaşmışsın, nereden?

Ziyaret Belediyesi piknik yaptığımiz yer :)
    Bizim eve misafir edeyim o zaman sizi çünkü benim adım da 'ALI KAYA' :)

Bu iyiydi işte :) Okumadıysan bir ara "Olasılıksız" ı oku :)

• Okumadım ama çok duydum adını. Kpss den sonra okuyabilirim :)

• http://www.fotokritik.com/2844606/fotokritik-fotografi
    buda dün çektiğim bi fotoğraf arkadaşlar... orjinal bi değişiklik yapmadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hllywz -- 17 Haziran 2012; 0:39:24 >
  • Kartpostallık bir resim olmuş hocam ellerinize ve makinanıza sağlık :) Ilgi alanınız kuş ve ördek resimleri galiba hocam?

• Merhaba arkadaşlar. Bende aranıza yeni katılmış bulunmaktayım kabul ederseniz. Makineyi alalı 2 hafta oldu neredeyse. Bana göre harbiden o fiyata göre çok çok iyi. Manuel ayarlarla oynayınca gerçekten güzel fotoğraflar çıkıyor. Amatörüm ama elimden geliğince öğrenmeye çalışıyorum. Kendi çapımda fotoğraflar çektim fakat evdeki interneti iptal ettiğim için paylaşamıyorum, mobilden giriyorum. En yakın zamanda bende örnek olması adına paylaşacağım İnşallah. XacerX in başına gelen benimde başıma geldi. Teknosa ya gittim elemana dedim Kodak istiyorum bu bir başladı bak Fuji nin 2960 ı var, bu özelliği var şu özelliği var. Dedim artık birader eyvallah yarım saat anlattın örnek resim çektin filan ama ben Kodak ı alacağım. Adam hala birşeyler birşeyler. Dedim kendi kendime kardeşim bunlar Fuji başına pirim alıyor galiba. Tamam yardımcı ol eyvallah ama ben kendimi Kodak a kitlemişim o hala zorlanıyorsa Fuji Fuji diye bende art niyet ararım. Ve konuyu açan amasseia arkadaşımıza teşekkür ederim. Bu başlığı bulmadan önce makineyi başka alan yok diye düşünmeye başlamıştım. Gün geçtikçe çoğalacak sanırım....

• Rica ederim efendim ne demek. Yardımcı olabilmeme sevindim:)
    Evet hocam teknosa da ki elemanlar prim alıyo aynen. Onlara Inanmadığınız için kutlarım sizi. Göz boyamaya çalışıyorlar akıllarınca! S2xxx serisine göre bizim zserisi makineleri canavar gibi valla. Güle güle kullanın, sizi de hemen kaydediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: amasseia

Kartpostallık bir resim olmuş hocam ellerinize ve makinanıza sağlık :) Ilgi alanınız kuş ve ördek resimleri galiba hocam?

çok sağolun :) görünen değil gören göz güzel :)
    ilgi alanı değilde, ben de sizler gibi yeni başlayan biriyim. bu yüzden gözüme hoş gelen herşeyi çekiyorum. yani kısaca herşeyi çekiyorum
    ayrıca ferit.61 kardeşim sen de hoşgeldin
    kodak güzel seçim teknosadaki satıcıya aldanmaman çok iyi olmuş, adamlar insanı dereye götürür, susuz getirir vallahi ben internetten aldım makineyi, mağazadan almış olsam adamın ısrarına dayanamazdım herhalde

• Yok ya gözlerim güzel değildir o sizin güzelliğiniz sağolun :) resimleriniz gerçektende güzel. Hayvanları çekmek gerçekten çok emek istiyo. Sürekli hareket halinde oldukları için fotoğraflar genellikle bozuk çıkıyor. Ama sizin resimleri gayet başarılı buldum.

• teşekkürler evet hayvanları çekmek biraz emek ister dediğin gibi hatta bazen çok sinir durumlar bile olur...tam herşeyi ayarlarsın, ışık kadraj fln vs tam deklanşöre basacakken bi bakarsın senin kuş uçmuş gitmiş... ama şunu söyleyebilirim insanların fotoğrafını çekmektense diğer canlıları çekerim daha iyi. en azından bi kuşu yada kediyi çektiğimde; bu güzel olmamış, sil bunu bi daha çek demiyo
  • sayımız artıyor hadi bakalım
    izmirde yaşayan varsa buralarda mandarin ördeği nerede bulunur bilen varmı ?
    hllywz senin paylaştığın resimler çok güzel kutluyorum
    birde imza yapmayı bilen yokmu aramızda ?bu 11 kişi gururla kodak z serisi kullanıcıları diye bir imza taşımalı
  • birde siz çanta kullanıyormusunuz?kullanıorsanız hangi çantayı kullanıyorsunuz
  • Hocam imzam var ya nasıl bir imza ki sizin dediğiniz?
    Hocam çanta ve tripod kullanıyorum koyacam buraya görüntülerini ama bilgisayar yok evde mobilden giriyorum.

• Yeni arkadaşlar hoş gelmişler. (: Çoğalmak sevindirici oluyor.

resimlerde çok güzel. Maşallah.

Hocam çanta ve trpot kullanmıyorum henüz. Çanta almayı düşünmüyorum ama trpod alıcam inşallah.
  • @amasseia
    benim imzam tarzında üstte resim, altta marka model yazan bir imza hoş olurdu.

@hllywz
    http://www.fotokritik.com/2840848/havlu
    bu fotoyu da bizim makinayla mı çektin kardeş. bayağı güzelmiş bu :)

birde ben de çanta alacağım. var mı kullanan arkadaş
  • Foruma mobilden girdiğim için göremiyorum ki imza :)
    Çanta olarak Case logic dcb 3.. Serisine bakın çok kaliteli bir çanta. Şahsen onu kullanıyorum.

• boyut olarak arada bir model olduğu için sormuştum kullandığınız çantayı.ne dslr çantası olur (içine su şişesi falan filan koymayınca büyük gelir) ne de kompakt makina çantası (tutma bölümü ve uzun lens sağolsun )
    amasseia sen çantanı nereden aldın ?birde kaç gündür bu topikte herkese yardım ediyorsun sana teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XacerX -- 17 Haziran 2012; 19:55:24 >
  • arkadaşlar ilk olarak paylaştığım bütün fotoğrafları kodak z990 max'la çektim başka makinem yok maalesef... ikinci olarak ben çanta kullanıyorum. markası valja
    buda linki :)http://www.gold.com.tr/U130059/Valja-3100-imperteks-Siyah
    makine için gayet uygun bi çanta...makinenin benden onceki sahibi almış kullanmak bana nasip oldu tripod almayı düşünüyorum bu yaz alırım herhalde...

• Ne demek efendim lafı bile olmaz :)
    Ben çantayı Bimeksten almıştım 1.5 ay önce. Indirim vardı netten aldım hemen. Aldım ama yanlış çanta göndermişlerdi bende hemen değişimini istedim değiştirdiler. Değişim 1 hafta sürmüştü çok sinirlenmiştim ah ah hey gidi günler :)

• hellywz o çanta bana biraz pahalı gelir :D bana ucuz bir çanta lazım
    belki biliyorsunuzdur bizim makinelere filtre takma şansımız varmı (uv ya da polarize vb. ) ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.