Şimdi Ara

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!! (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.135
Cevap
8
Favori
337.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bırakın digital ayaklarını en iyisi prof .
  • aksini iddaa eden oldumu ki
  • Tam bi Holigansın gerçekten :D Şaka şaka
  • s.a... hayırlı ßayramlar...

kodak v1003 fotoraf makinesinde ilginç ßir sorunla karşılaştım ..siz degerli arkadaşlarla paylaşmak istedim .. sorunun neyden kaynaklandıgını hem ögrenmek hemde 500 adet gösterilemeyen resimlerime kavuşmak istiyorum ..

sorun : bayramın birinci günü memlekete gitim eşle dostla fotograf çektim 2. günde pikinge gitik ve fotoraf çekmeye devam etim ... fotoraf çekerken hiç bir sıkıntı yoktu .. kalan resim sayısı dahil herşeyi gösteriyodu .. taki şarjı bitene kadarr.. şarj bitii ve ben memlekete döndüm .. hafıza kartını pcye taktım .. bayramın ilk günü çektigim resimler gözüküyor.. 2. günü çekilen resimlere dosya biçimi desteklenmiyor yazıyor.. resimlerin boyutları ortalama aynı 2.50 mb ve 2 tane video var ... 2. çekilen .. onlarıda ne kadar kodek programı varsa ... ne kadar oynatıcı varsa.. gom divx bsp player vs.. hiç biriyle acamadım .. .. resimlerin bulundugu klasörü gizli dosyaları göster.. uzantısını göster.. ypatım .. paint poto shop cs picaso ve ne kadar resim görüntüleme programı varsa yükledim ve açmaya çalıştım ama nafile.. .. sonra hafıza kartının yedegini aldım içerigindeki bütün resmleri sildim .. recover programlarıyla geri getirmek için ugraştım bayramın ilk günü geri geliyor ama 2. gününe dair hiç bir resim gelmedii... .. hafıza kartını şimdi makinaya takıyorum resim çekiyor .. hiç bir sıkıntı yok ...

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!!

hafıza kartının içindeki resim ler .. .belli bir yere kadar gösteriyor sonrasında göstermiyor..

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!!

bilgisayarda açmak isterken genelinde bu yazıyı yazıyr...

resimleri açmak ve uplad etmek için bütün steleri denedim ...

siz degerli forum üyeleri ve yöneticelerinden istegim resimlerime bir program yardımıyla ulaşmak istiyorum ... cok üzgünüm .. .

• merhaba arkadaşlar

bende kodak easyshare m 380 var. 2010' un şubat ayında aldım. teknosadan almıştım.

makine bozuldu. objectifi açık bir şekilde takılı halde. kapanmıyor. on/off tuşu da çalışmıyor. şarj etmek için fişe taktığımda da batarya dolarken yanan yeşil ışık yanmıyor. daha önceden de bir takılma olmuştu ama pili çıkarıp taktığımda sorun düzelmişti.
    şimdi işe yaramıyor.

benim karşılaştığım sorunla karşılaşan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

bir de şunu soracaktım. bu makinelerin garantisi kaç yıl oluyor. 2010 da almıştım.teknosadan. tekrar teknosaya gitsem garantisi geçmişmidir acaba? kodak ın kitapçığına falan da baktım ama garanti kaç yıl yazmıyor.

yardımlarınızı bekliyorum.
  • ışık yanmıyorsa ve makine açılmıyorsa pilde bir sorun vardır diye düşünüyorum.eğer ekstra garanti almadıysanız geçerli garanti süreleri 2 yıl.benim eski makinemde öyle kalmıştı lensi açık bir şekilde.kesinlikle kendiniz dokunmayın ben kendim biraz uğraşıp lensi de mahvetmiştim.kameranın 3 katı değerinde tamir masrafı istedikleri zamanda makinemi atıp evime koşmuştum :D
  • Arkadaşlar Kodak EasyShare M552 nasıldır?

Şuan kodak alıcak olsanız piyasada satılan hangi kodak'ı alırdınız?

Yabancı forumlarda biri Kodak M583 almış ama memnun kalmamış
    http://forums.steves-digicams.com/panasonic-leica/190339-dmc-tz10-first-impressions.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

Arkadaşlar Kodak EasyShare M552 nasıldır?

http://forums.steves-digicams.com/panasonic-leica/190339-dmc-tz10-first-impressions.html

up!

O ürün nasıl arkadaşlar?

90 liraya satıyor bir arkadaşım kullanmamış alayım mı değer mi sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: FaRaKaN

quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

Arkadaşlar Kodak EasyShare M552 nasıldır?

up!

O ürün nasıl arkadaşlar?

90 liraya satıyor bir arkadaşım kullanmamış alayım mı değer mi sizce?

Ben Canon S95 aldım, beklentimin altında çıktı, yaramazmış yani.

• Arkadaşlar bende Kodak M320 var yıllardır çok memnunum. Bellenim sürümü (firmware ingilizcesi sanırsam) nasıl yükseltilir çözemedim. Kodak batınca sitesi allak bullak olmuş. Hiçbir şeye erişemiyorum nerdeyse.
  • Arkadaşlar Konuyu Hortlamış Olucam ama Özür Dilerim;Kodak EasyShareM753 Kullanıyorum 1-3ay önce mis gibi çalışıyordu şimdi hafıza kartını takıyorum biçimlendir diyor biçimlendirmiyo sonra pcde biçimlendiriyom yine olmuyo korumalı diyor bir sürü denedim sd kart yinede olmuyor ne yapabilirim yardım
  • merhabalar

kodak af 3x optical aspheriç lens yazan bir makinaya sahıbım sorunum şu

fotografları cektıgımde gayet ıyı acıyo bakabılıyorum fakat makınayı kapatıp acınca yada pc uzerınden goruntulerı almaya kalktıgımda gecersız resım formatı dye cıkıyor bunu duzeltmenın bır yolu varmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

bende kodak z710 makinamı şimdi aldım 3-4 fotograf çektim makina mükemmel gibi geldi ama iyice inceleyince asıl özeliklerini yazarım. ama hdiyeleri süpermiş vatan bilgisayara tesekkürler.sadece hediyelerin toplamı 200 ytl yi geciyor

vay be tam 8 yıl geçmiş bu makineyi alalı. 6 yıl aralıksız kullandım şu anda da oğlum(6 yaşında) kullanıyor bir kez olsun tık demedi. en azından 25.000 shutterı olmuştur. kaç saat video çektiğini ise hesaplamam bile zor. Taş gibi derler ya tam öyle.üzerine su'mu dökülmedi, yeremi düşmedi (hemde kaç kere) Tabi 8 yıl önce verdiğimiz parayı düşününce de bugünkü parayla bir SLR parası vermişiz ama helali hoş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mj_pelit

slm arkadaşlar.bende tam kodak c875 alıcaktım ki piyasaya v1003 diye bir modl çıktı.çok şık ve teknolojik bi ürün.acaba sahip olan arkadaşlar var mı varsa avantaj ve dezavantajlarını yazıp v1003 ile çektikleri resimleri gönderebilirler mi?
    donanım haberdeki ilk mesajım. 12 yıl olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.