Şimdi Ara

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.135
Cevap
8
Favori
337.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR aslinda bir soru amacli actigim bu topigin kodakcilar tarafindan begenildigini dusundum ve ismini degistirdim buraya her turlu istek oneri sikayetleri yazalim burasi kodak ana topigi olsun ben ve benim gibi daha dijital makinasi olmayanlar icinde yol gosterici olsun ...........................bundan 3 ay once sony w30 alcakken son anda gece cekimlerinin kotu oldugu soylendi vazgectim , forumdaki butun topikleri inceledim gercekten cok farkli makinalar ve kullanici yorumlari var ama nete bazi fotograf sitelerine baktimda en cok kodaktan soz ediliyor kodak sadece fotograf uuzerine calisiyormus vs bende boylece kafamdaki marka farkliligini kodakta sabitledim simdi isim daha kolay cunku tek bir markadan model secicegim peki sizce hangi modeli almaliyim seceneklerim sunlar , c875,c743,643,ve v serisi,v705 ,v610 vs.... aslinda en cok v 705 uzerinde yogunlastim cunku burda almanyada 169 euro gibi bir fiyata satiliyor turkiyeye gore cok ucuz sanki ama bir arkadasa sordum optik vizoru olmadigi icin lcd ekrandan tam randiman alamazsin dedi bende simdi v 705 kullansin kullanmasin usta fotografcilarin yorumunu bekliyorum v705 mi alayim yoksa baska bir modelmi ama illaki kodak almayi dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yegoadam -- 13 Şubat 2007; 17:43:54 >

• Bi arkadaş V705'e değmez V610 al demişti bir başka arkadaşa; fiyat farkında değer mi düşün ve öyle temin et derim ben. (Bilgim yok ama)
  • c 875 çok özellikli ama,sadece LCD ekran var,vizor yok..
  • kodaklardan v550'yi çok beğeniyorum
  • daha önce de kodak için fikirlerimi yazmıştım ki bu forum da çok az kodak kullanıcısı var ne hikmetse...aslında anketlerde kodak en çok tutulan markalardan biri özellikle kolay kullanımıyla.ben bir kodak kullanıcısı olarak (7530) makinamdan çok memnunum...bence kodak özellikle bu forumda beklediğim ilgiyi bir türlü almıyor.diyeceğim şu ki 5mp 7530 la oldukça tatmin edici sonuçlar aldığıma göre herhalde yeni çıkanlardan daha başarılı neticeler alınır..v serisi benim de takip ettiğim bir seri.v610 önermiştim v705 yerine ama bu sadece benim megazoom cihazlara ilgimden kaynaklanıyor.ama v610 için çok çok başarılı bir model olarak bahsedilmiyor..169 euro çok güzel bir fiyat v705 için...bence alınası bir makine ve fiyat.eğer alırsan bu forumda mutlaka incelemeni bekliyorum çünkü yeni bir makine alacağım bende ...yanlız c875 e de bakılabilir kanımca...
  • bende 7525 var 5mp
    ama nedense daha once kullandıgım nikon kalitesinde degil gibime geldi
    veya ben nikona daha cok alıstım

fiyatı bayagı uygun bu arada..
  • Valla bende de cx7330 var 3 senedir sıkıldım makineden.Artık bana yetmiyor.Ancak kodaklar iyidir compackt makinede.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abimde cx7525 var iki yildan fazladir kullaniyor bene cok yeterli cekimleri var gece cekimleride cok net valla burda 169 euroya v 705 gene 199 a c875 ve 149 a c743 var bu ucunden hangisini alacagimi sasirdim zira v 705 baska yerlerde 289 eurodan basliyor hemen gidip alsammi diye dusunuyorum acaba neden bu kadar ucuzlattilar aslinda media markt denen cok unlu bir yerde yapildi bu indirim spotda degil 24 ay garantili kendi pili sarj aleti tasima kayisi ve cantasida var sadece 1 veya 2 gb lik hafiza karti almam gerekecek oda zaten 40 ytl civarinda turkiyede bilmiyorum herhalde yarin gidip alirim cunku bayag azalmisti bir adam boyunu gecen bir yigin vardi v705 yigini ama son gordugumde cok azalmisti belkide bitti onun icin yarin alayim artik kismet neticede makina iste kul yapisi kotu olcak degilya turkiyede 700 ytlden satiliyor hayirlisi artik
  • quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

abimde cx7525 var iki yildan fazladir kullaniyor bene cok yeterli cekimleri var gece cekimleride cok net valla burda 169 euroya v 705 gene 199 a c875 ve 149 a c743 var bu ucunden hangisini alacagimi sasirdim zira v 705 baska yerlerde 289 eurodan basliyor hemen gidip alsammi diye dusunuyorum acaba neden bu kadar ucuzlattilar aslinda media markt denen cok unlu bir yerde yapildi bu indirim spotda degil 24 ay garantili kendi pili sarj aleti tasima kayisi ve cantasida var sadece 1 veya 2 gb lik hafiza karti almam gerekecek oda zaten 40 ytl civarinda turkiyede bilmiyorum herhalde yarin gidip alirim cunku bayag azalmisti bir adam boyunu gecen bir yigin vardi v705 yigini ama son gordugumde cok azalmisti belkide bitti onun icin yarin alayim artik kismet neticede makina iste kul yapisi kotu olcak degilya turkiyede 700 ytlden satiliyor hayirlisi artik

c875 ten bile ucuza veriyorlar demek v705 i...vaybeee..acayip uygun bir fiyat.320 ytl ye denk geliyor ki müthiş bir fiyat valla....hocam ben olsam kesinlikle kaçırmam o fiyata...hatta 2 tane al birini bana satarsın...gerçekten o paraya kesinlikle alırım...hani geleceksen bu ara türkiyeye falan.o paraya kesinlikle çok çok kaliteli bir makine...memnun kalacağına eminim ki ben 7530 dan bu kadar memnunsam ....

• valla turkiyeye agustosta gelecegim yoksa olurdu birde elektronik esyada artik sorun cikarabiliyorlar bir ara cep telefonuna taktilar simdide elektronik esyaya cunku burdan ucuza goturup satanlar var ama olayi abartanlar bunlar asdam bavula 100 adet dijital fotograf makinasi koy,mus bakalim bugun veya yarin gidip alicam v705 i aslinda c743 de guzel alet ama bilmiyorum birinde vizor var birinde yok ama artik son karari vermek zorundayim
  • quote:

valla turkiyeye agustosta gelecegim yoksa olurdu birde elektronik esyada artik sorun cikarabiliyorlar bir ara cep telefonuna taktilar simdide elektronik esyaya cunku burdan ucuza goturup satanlar var ama olayi abartanlar bunlar asdam bavula 100 adet dijital fotograf makinasi koy,mus bakalim bugun veya yarin gidip alicam v705 i aslinda c743 de guzel alet ama bilmiyorum birinde vizor var birinde yok ama artik son karari vermek zorundayim

haklısın ..hayırlısı olsun artık..makiayı alırsan küçük bir inceleme beklerim senden..kafamdaki makina aslında c875 ama neden v705 te olmasın.v610 u ciddi ciddi düşünürken incelemelerde resim kalitesinde baya bir ödün verdiklerini okumuştum tabiki bu da beni biraz soğuttu cihazdan..neyse v705 alırsan eğer görüşlerini yazarsab sevinirim.

• ok dostum
  • Kodaklar urunlerinde cift lens standardı kullanır.
    Kodak alacaksanız lensi SCHENIDER-KREUZNACH olanları tercih edin.
    Standart kodak lensli olanlar fiyat acısından daha uygun ama lens kalitesi dusuktur.
    Aklınızda olsun.

Ayrıca vizor mutlaka olmalı. Yazın gunesli havalarda cok arasınız vizoru.
    Manuel kullanıma izin verirse cok avantajlı olacaktır otomatik modun yanlıs pozlama ve netleme sorunları oldugunda kolaylıkla ustesinden gelirsiniz. Enstantene,diyafram,ıso,genis acı degerleri ile flash menzilide degerlendirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarahal -- 18 Ocak 2007; 11:26:51 >
  • KODAK dünyada ki ilk foto mak markası

CARL ZEİSS falan var ondan sonra Voighlander falan bunlar zaten deli bu

Voighlander ismini yanlış yazıyor olablirim

Çok eski ta 1750 lerde falan MERCEK üretimi yapıyormuş

Bende 1920 model bir Kodak Brownie (KEK DEĞİL ) nin Amerika Pearl Harber'ı Japonlar bombalarken elemanın birisi çekmiş on numara fotoğraflar eklicem ama zaman yok ancak şubat ın ilk haftası hepsini ekleyeceğim
  • vizor olmamasi sorun degil artik v 705 i alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yegoadam -- 12 Nisan 2007; 13:59:50 >
  • quote:

vizor olmamasi cokmu onemli bu kadar tamda bugun alcaktim v705 i simdi papaz oldu kafam yaw

aa sen daha amadınmı v705 i???hemde o fiyata??? seni bilmem ama benim için vizör olmaması o kadar da önemli değil...sen süper fiyata makine bulmuşsun ve hala düşünüyormusun.....
  • dostum fiyatin ucuz olmasi tabiki iyi bakalim bu aksam gidecegim bakalim hayirlisi
    quote:

Orjinalden alıntı: SerdaR^73

quote:

vizor olmamasi cokmu onemli bu kadar tamda bugun alcaktim v705 i simdi papaz oldu kafam yaw

aa sen daha amadınmı v705 i???hemde o fiyata??? seni bilmem ama benim için vizör olmaması o kadar da önemli değil...sen süper fiyata makine bulmuşsun ve hala düşünüyormusun.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yegoadam -- 12 Nisan 2007; 14:00:57 >
  • quote:

dostum fiyatin ucuz olmasi tabiki iyi ama bilmiyorum v 705 degilde c743 veya 875 mi alsam bu aksam gidecegim bakalim hayirlisi
    quote:

Orjinalden alıntı: SerdaR^73

quote:

şimdi anlaşıldıı...bence c875 ile v705 arasında karar ver.c743 ü boşver..

• quote:

Vizör olayına kafanızı takmayın, üç yıldır bir kez bile kullanmadım, lcd ekran en az 115.000 pixel ise hiç sorun çekmezsiniz, plaj da bile, olabilecek tek sorun lcd ekranın bozulması, bu durumda da tamir veya yeni makine. Sonuç olarak arzuladığım makinede vizör varsa iyiydir, ama yoksa istediğim makineyi almama engel olmaz.

Sağlıcakla,
  • vizor olmayinca lcd ekrna is dusecek tabiki
    quote:

Orjinalden alıntı: Motan

quote:

Vizör olayına kafanızı takmayın, üç yıldır bir kez bile kullanmadım, lcd ekran en az 115.000 pixel ise hiç sorun çekmezsiniz, plaj da bile, olabilecek tek sorun lcd ekranın bozulması, bu durumda da tamir veya yeni makine. Sonuç olarak arzuladığım makinede vizör varsa iyiydir, ama yoksa istediğim makineyi almama engel olmaz.

Sağlıcakla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yegoadam -- 12 Nisan 2007; 13:58:57 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.