Şimdi Ara

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.135
Cevap
8
Favori
337.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SerdaR^73

quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

arama yaptim ama bisey cikmadi kodak ile ilgili bir suru ayri ayri acilmis topik var ama ana topik yok ama oldu simdi
    quote:

asında kodakla ilgili bir topic varmıydı daha önce diye düşüyorum ama bence bir arama yaptırıp ismi öyle deiştirseydin..yoksa topic ismi güzel oldu böyle..

tamam o zaman.demekki ben o parça parça olan topicleri görmüşüm..böyle iyi oldu..hayırlı olsun bakalım..inşallah yeni modellerden birinin ilk incelemesinide senden alacaz....insallah dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yegoadam -- 21 Ocak 2007; 21:28:19 >

• Z650'yi soran arkadaşa...

DX 7590'daki bazı eksikleri tamamlamışlar, video çekimi yine biraz zayıf... Ama bence iyi bir makine. DX 7590 kadar başarılı çekimler yaparsa aldığına kesinlikle pişman olmazsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şavşatlı -- 22 Ocak 2007; 16:00:55 >
  • peki gece cekiminde en basarili kodak hangisi sizce ornek foto eklermisiniz varsa
  • arkadaslar bende bu ıste acemı bırı olarak aranıza katılmak ıstıyorum.alacagım makına ılk olacak c 875 dusunuyordum onunda sensoru1-1/8 acaba bu makınadan mesala canon a530da arkadasların cektıklerı gıbı guzel doga fotografları elde edebılırmıyız?yakın zamanda makına alacam lutfen en kısa zamanda goruslerınızı belırtırsenız cok sevınırım..yada 500 550 ytle kadar bana onere bılecegınız makına warmı?sımdıden cok tesekkurler
  • bende C743
  • SERDAR KARDESIM makinayi almaya gittigimde korktugum basima geldi hepsi satilmis aslinda saka yollu da olsa bu duruma ihtimal vermistim ama gercek oldu eeeeee buda bana ders olur veya herkese cunku bir seyi cok da fazla incelemeye gerek yok her mekinada mutlaka arti ve eksiler oluyor hemen almaliydim bu fiyata tabi millet v 705 i havada kapti burda media markt denen bir elektronik devi olan magazada satiliyordu bakalim orda bir alman arkadasima rica ettim normalde gelmiyor daha oyle dedi yani ayni makina var ama 300 euro ya satiliyor halbuki bir hafta once alsam 169 idi ve 12 aya bolcektim ama herseyde bir hayir var arkadas dedi sevgililer gunu nde gene indirime giriyor butun makinalar dedi bu sefer sabahtan kesecem dukkanin onunu traji komik bir olay yasadik yani
    quote:

quote:

arama yaptim ama bisey cikmadi kodak ile ilgili bir suru ayri ayri acilmis topik var ama ana topik yok ama oldu simdi
    quote:

asında kodakla ilgili bir topic varmıydı daha önce diye düşüyorum ama bence bir arama yaptırıp ismi öyle deiştirseydin..yoksa topic ismi güzel oldu böyle..

tamam o zaman.demekki ben o parça parça olan topicleri görmüşüm..böyle iyi oldu..hayırlı olsun bakalım..inşallah yeni modellerden birinin ilk incelemesinide senden alacaz....

• yegoadam alsan iyiydi ama saglik olsun yakin zamandada alirsam paylasimlari bekliyoruz bu arada baska yokmu bu v serisi kullaniptda yorum yazacak arkadaslar v serisi neden bu kadar pahali onuda sormak lazim galiba
  • quote:

SERDAR KARDESIM makinayi almaya gittigimde korktugum basima geldi hepsi satilmis aslinda saka yollu da olsa bu duruma ihtimal vermistim ama gercek oldu eeeeee buda bana ders olur veya herkese cunku bir seyi cok da fazla incelemeye gerek yok her mekinada mutlaka arti ve eksiler oluyor hemen almaliydim bu fiyata tabi millet v 705 i havada kapti burda media markt denen bir elektronik devi olan magazada satiliyordu bakalim orda bir alman arkadasima rica ettim normalde gelmiyor daha oyle dedi yani ayni makina var ama 300 euro ya satiliyor halbuki bir hafta once alsam 169 idi ve 12 aya bolcektim ama herseyde bir hayir var arkadas dedi sevgililer gunu nde gene indirime giriyor butun makinalar dedi bu sefer sabahtan kesecem dukkanin onunu traji komik bir olay yasadik yani

yaaa...169 euro ya bedava demiştim ben demeyi sevmiyorum ama demiştim arkadaşım ya....300 ytl bir fiyata 700 ylt lik en son çıkan bir modeli alacaktın ...ama napalım,he işte bir hayır vardır..sağlık olsun...bizi 14 şubata kadar bekleteceksin yani görünen..

• his sorma dostum neyse olan oldu artik bekleyip umut edecegim artik tekrar o fiyata inmesini birde isin baska bir boyutunu ogrendim v 705 in paketinde hem kendi pili hem sarj aleti hemde tasima kilifi ile askisi varmis cogu makinada bunloarda verilmiyormus ama ben inaniyorum gene dusecek bu icime dogdu
  • arkadaşlar kodak Z7590 almayı planlıorum. Bu makine hakkında bilgisi olan yada kullanan biri var mı? güzel ve kötü yönleri nedir? teşekkürler..
  • @yegoadam....ben yavaş yavaş fşkşr değiştiriyorum galiba.kompakt makina mu yoksa biraz daha profesyonel makinamı diye düşünmeye başladım.yeni çıkan bir model var henüz türkiye de satışa çıkmadı..Z710 modeli...www.kodak.com da satış fiyatı 250$ ..burda da çıktığında en fazla 600 ytl olur sanırım.birkere alıp tam almak daha mantıklı değilmi sence??? z710 özellikleri ile çok iyi duruyor.azcık büyüklüğü sorun olmazsa bir bak derim sana...
  • dur bakayim hemen
    quote:

@yegoadam....ben yavaş yavaş fşkşr değiştiriyorum galiba.kompakt makina mu yoksa biraz daha profesyonel makinamı diye düşünmeye başladım.yeni çıkan bir model var henüz türkiye de satışa çıkmadı..Z710 modeli...www.kodak.com da satış fiyatı 250$ ..burda da çıktığında en fazla 600 ytl olur sanırım.birkere alıp tam almak daha mantıklı değilmi sence??? z710 özellikleri ile çok iyi duruyor.azcık büyüklüğü sorun olmazsa bir bak derim sana...
  • dostum bugun gidip baktim z serisine turkiyede ciktimi bilmiyorum ama burda coktan rafta aslinda bunlar dehset makinalar ama ben ufak birsey istiyorum daha dogrusu esim istiyor fiyatlari sana yazayim
    kodak z710 : 280 euro z730 : 195 euro ve z 650 : 265 euro sadece bunlar vardi
    quote:

dur bakayim hemen
    quote:

@yegoadam....ben yavaş yavaş fşkşr değiştiriyorum galiba.kompakt makina mu yoksa biraz daha profesyonel makinamı diye düşünmeye başladım.yeni çıkan bir model var henüz türkiye de satışa çıkmadı..Z710 modeli...www.kodak.com da satış fiyatı 250$ ..burda da çıktığında en fazla 600 ytl olur sanırım.birkere alıp tam almak daha mantıklı değilmi sence??? z710 özellikleri ile çok iyi duruyor.azcık büyüklüğü sorun olmazsa bir bak derim sana...

• quote:

dostum bugun gidip baktim z serisine turkiyede ciktimi bilmiyorum ama burda coktan rafta aslinda bunlar dehset makinalar ama ben ufak birsey istiyorum daha dogrusu esim istiyor fiyatlari sana yazayim

dostum teşekkür ederim....bugün kodakçıda baktım bazı modellere...v705 güzelmiş yaww,küçücük birşey...z650 vardı.düşündüğümden çok da büyük değilmiş.z710 daha da özellikli sanırım...

• NE ISTIYOR V 705 E kodakci
    quote:

quote:

dostum bugun gidip baktim z serisine turkiyede ciktimi bilmiyorum ama burda coktan rafta aslinda bunlar dehset makinalar ama ben ufak birsey istiyorum daha dogrusu esim istiyor fiyatlari sana yazayim

dostum teşekkür ederim....bugün kodakçıda baktım bazı modellere...v705 güzelmiş yaww,küçücük birşey...z650 vardı.düşündüğümden çok da büyük değilmiş.z710 daha da özellikli sanırım...

• quote:

NE ISTIYOR V 705 E kodakci

zonguldakta karta 12 taksit 730 ytl idi.yani 385 euro yapıyor ..
  • vay be 385 ha valla kim ne derse desin 169 a her sabah takip edip alicam bedava burda o zaman ya
    quote:

quote:

NE ISTIYOR V 705 E kodakci

zonguldakta karta 12 taksit 730 ytl idi.yani 385 euro yapıyor ..
  • ben sana ısrarla onun için hiç durma git 705 i al diyordum be dostum....200 euro dan fazla fark var arada yaa....
  • alicam dostum arkadasa gereken tembihi yaptim 14 subat sevgililer gununden once alicam 14 subat aynin zamanda dogum gunum insallah giuzel bir hediye olur kendime
  • serdarcigim bu arada subat sonu aniden turkiyeye gelmem icab etti istedigin bir makina varsa uygun gelcekse alabilirim sana gelirken getiririm orduya varinca kargoya atarim sorun olmaz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.