Şimdi Ara

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.135
Cevap
8
Favori
337.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yegoadam

serdarcigim bu arada subat sonu aniden turkiyeye gelmem icab etti istedigin bir makina varsa uygun gelcekse alabilirim sana gelirken getiririm orduya varinca kargoya atarim sorun olmaz

aha....gerçektenmi???169 euroya v705i ve c875 i kaçırdık....sen takibe devam et dostum,fiyatta indirim olduğu zaman konuşalım....ha birde panasonic dmc-tz1 e bakabilirmisin vaktin olursa???fiyatını merak ediyorum almanyada nasıl...
  • ok dostum
    quote:

Orjinalden alıntı: SerdaR^73

quote:

serdarcigim bu arada subat sonu aniden turkiyeye gelmem icab etti istedigin bir makina varsa uygun gelcekse alabilirim sana gelirken getiririm orduya varinca kargoya atarim sorun olmaz

aha....gerçektenmi???169 euroya v705i ve c875 i kaçırdık....sen takibe devam et dostum,fiyatta indirim olduğu zaman konuşalım....ha birde panasonic dmc-tz1 e bakabilirmisin vaktin olursa???fiyatını merak ediyorum almanyada nasıl...

• arkadaşlar v705 yada c875 kullanan yokmu hala koskoca donanım haberde yahu........birileri çıksa da anlatsa biraz bu iki makineden birisini....

@yegoadam...........dostum hayırlı güzel haberlerini bekliyorum v705 ile ilgili...14 şubata 12 kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdaR^73 -- 2 Şubat 2007; 9:24:50 >
  • kodak dünya genelinde işi sadece foto olan 3-5 markadan ve oldukça talep gören ve beğenilen birkaç markadan biri olmasına rağmen bir DH de konuyu pek canlandıramayacağız herhalde....aslında birileri çıksa v705 var bencde dese ,bizde sorular sorarak canlı canlı bilgileri alsak ne güzel olacak
  • BENDE SENIN GIBI SASKINIM SERDAR KODAK GALIBA FAZLA TUTULMUYOR BU FORUMDA
  • quote:

BENDE SENIN GIBI SASKINIM SERDAR KODAK GALIBA FAZLA TUTULMUYOR BU FORUMDA

evet,aynen katılıyorum.ama hata yapıyorlar..
  • quote:

BENDE SENIN GIBI SASKINIM SERDAR KODAK GALIBA FAZLA TUTULMUYOR BU FORUMDA

neyse dostum inşallah 14 şubatta yine o aynı inidirim olursa ve biz bundan faydalanırsak v705 lerle candırmaya çalışırız konuyu belkide
  • gerçekten bu forumda kodak fazla tutulmuyor.. galiba bunun sebebi de hiç kimsenin tavsiye etmemesi.. yani kötü olduğundan değil de alıp inceleyip kullanmamasından dolayı.. ben geçen sene kız arkadaşıma kodak c340 almıştım ve gerçekten bence çok hoş bir makineydi.. video çekimi falan da güzeldi.. inşallah kodakta yaygınlaşır burada..

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dincerZ -- 2 Şubat 2007; 16:25:25 >
  • iki fotograf birisi kodak c 340 birisi canon 520 ile çekildi hangisi güzel:

KODAKCILAR BURAYA KODAK DIJITAL FOTOGRAF MAKINALARI PAYLASIM ANA TOPIGI !!!

• yarin bende biraz foto eklicem simdi misafirim var
  • altdaki kodak sanirim bayag net digeride iyi gerci yoksa yaniliyormuyum
    quote:

Orjinalden alıntı: ONURUM88

iki fotograf birisi kodak c 340 birisi canon 520 ile çekildi hangisi güzel:

• arkadaşlar bende şu aralar bi makine alacam ama karasızım kodak v603 modeli nasıl kullananlar,bilenler varmı teknosa fiyatı 450 lira verdiğim fiyata değermi acaba daha ucuza canon a530 modelide var sizce hangisini tercih etmeliyim
  • evet alttaki kodak c 340,ustteki canon a 520.. kodak daha canlı renkler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ONURUM88

evet alttaki kodak c 340,ustteki canon a 520.. kodak daha canlı renkler.

resimleri görür görmez alttakinin kodaklda çekildiğini anladım...nasıl mı... 1-tarihin yazı stili ,2-renklerdeki doğallık.kodak ın en büyük ve en önemli özelliği bence renklerin gerçek renkler olması.hiç bir abartı yok renklerde...
    ha ayrıca her iki fotoda manzaralar çok güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdaR^73 -- 3 Şubat 2007; 11:36:15 >
  • arkadaşlar,yukarıdaki fotograflar, arasında bir yıl fark var.yani bir tanesi 2005 yılı,digeri 2006 yer aynı,gün eylul ay,ı. kodak dha ıyı diye düşüuyorum.
  • kesinlikle kodak bencede
  • v 603 teknosada 450 ytl mi bakayim hemen cok ucuz ya
    quote:

Orjinalden alıntı: gutenberk

arkadaşlar bende şu aralar bi makine alacam ama karasızım kodak v603 modeli nasıl kullananlar,bilenler varmı teknosa fiyatı 450 lira verdiğim fiyata değermi acaba daha ucuza canon a530 modelide var sizce hangisini tercih etmeliyim
  • pardon v 603 u v 610 sanmisimda
  • yaltadan renkli bir görüntü ekleyeyim dedim...kodak cx 7530..resim gayri ihitayar ve özensiz çekilmiştir..renklerin canlılığı bakımından koydum.birde resmi bu boyutlarda küçültmek inanılmaz bir kalite kaybı yapıyor.
  • serdar eline saglik bende eski makinam cx 7525 ile cektigim fotolari ekliyecemde format attim yeniden yuklemem lazim en kisa zamanda eklerim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.